- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.081
Tiroid açlık glukoz h1ab1c mi ney bı serbest T4 bide tekrar idrar kültürüNe için kan verecektin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiroid açlık glukoz h1ab1c mi ney bı serbest T4 bide tekrar idrar kültürüNe için kan verecektin canım
Canım benim özür dilerim hiç görmemişim etiketiLaRisaCca nasılsın cnm miniklerin nasil? Yanlış hatirlamiyosam sen aşı olmuştun, bebeklerin ve sen herşey yolunda demi? Doktorum 20.haftadan sonra benim de aşı olmamı ısrarla istiyor, bizde eşimle kararsız kalıyoruz
Evet geçmişti ve hala olmadım o gün gebelik testi yaptım negatifti tekrar yapmadım. Neler oluyor anlamadım kan testi verip doktora gidicem heraldeMerhabalar ovulasyon testi regl günün geçince mi yaptın da mı pozitif çıktı.
Öyle ise gebe olabilirsin.
Ben de ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenlerdenim
Siz ovulasyon testinden sonra gebelik testi yaptığınızda çift çizgiyi gördünüz mü hemenMerhabalar ovulasyon testi regl günün geçince mi yaptın da mı pozitif çıktı.
Öyle ise gebe olabilirsin.
Ben de ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenlerdenim
Yumurtlamadan 12 gun sonra testte gördüm benSiz ovulasyon testinden sonra gebelik testi yaptığınızda çift çizgiyi gördünüz mü hemen
Ara ara bulantilar, ağrılar idare ediyorum cnm oğlum iyi ama cok şükür maşallah azalmış sizin gününüz bende araştırıyorum su sıra ama dediğin gibi yan etki yapan yok bebeğe. Doktorum ayrıntılı ultrasonu görelim duruma göre olursun, tetanozu da bekletti, 6 ekimde ayrıntılı ultrasonum inşallah güzel haberler alirimCanım benim özür dilerim hiç görmemişim etiketi
İyiyiz biz kuzum sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor canım ben ilk dozumu haziranda 2. Yi temmuzda biontech oldum hamd olsun bir yan etkisi olmadı , tetanozun 2. Dozuna denk gelmişti 2. Biontech im o yüzden araya 1.5-2 hafta mesafe koyarak aşılarımı oldum.
Gaz giderici takviyeleri ve egzersizlere nette bakıp dene istersen.Bende aynı sekilde merak icindeyim burada paylaşmıştım bı doktor arkadaş gaz var yoğun dedi oda sadece röntgenle yorum yaptı sonuçta net bişi demek için muayne ve diğer sonuçlara da bakılması lazım halen düşünüyorum gaz olsa niye geçmedi niye bu kadar ağrı yaptı
Verebildin mi kan testlerini canımTiroid açlık glukoz h1ab1c mi ney bı serbest T4 bide tekrar idrar kültürü
Yumurtlamadan 12 gun sonra testte gördüm ben
Gebelik test yaptınız mı negatif mi çıktı.Evet geçmişti ve hala olmadım o gün gebelik testi yaptım negatifti tekrar yapmadım. Neler oluyor anlamadım kan testi verip doktora gidicem heralde
Evet negatifti. Az önce kan verdim. Adetim de baya gecikti. Bu ay hep ara kanama oldu. Hiç böyle olmazdıGebelik test yaptınız mı negatif mi çıktı.
Ovulasyon testi yaptığımda elimde gebelik testi yoktu ve pandemi yasaları vardı die dışarı çıkamadık ilk iş gününde hastanede test verdik pozitiftş sonuç ve ben regl gününe 2 gün kala öğrendim.Siz ovulasyon testinden sonra gebelik testi yaptığınızda çift çizgiyi gördünüz mü hemen
Normal deneme mi yoksa herhangi bir takip ile mi sonuö bekliyorsunuzEvet negatifti. Az önce kan verdim. Adetim de baya gecikti. Bu ay hep ara kanama oldu. Hiç böyle olmazdı
Letu kullandım sadece bu ay. geçen aylarda takip yaptıyordukNormal deneme mi yoksa herhangi bir takip ile mi sonuö bekliyorsunuz
Anladım canım inşallah pozitif haberlerini verirsiniz.Letu kullandım sadece bu ay. geçen aylarda takip yaptıyorduk
İnşallah çok teşekkür ederim öğleden sonra 2 de çıkacakAnladım canım inşallah pozitif haberlerini verirsiniz.
Ne zmana çıkacak sonuç
Hayır haftaya gidicem muhtemelen eski doktoruma yada orda herhangi bi doktorla devam edicem Ankara Memorial hastanesi pahalı çünküVerebildin mi kan testlerini canım
İlaç kullandim çok fayda etmediGaz giderici takviyeleri ve egzersizlere nette bakıp dene istersen.
Gaz ise belli olur sonucunda.
Anladım canım.Hayır haftaya gidicem muhtemelen eski doktoruma yada orda herhangi bi doktorla devam edicem Ankara Memorial hastanesi pahalı çünkü
Egzersiz yap ayaklarını sıcak tut.İlaç kullandim çok fayda etmedi