- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.061
Oyleymis cnm haklısın, eşim cok dikkat eidyor ama olacağı varsa da olur bi şekilde, bi abimlerle görüşüyorum, çocukların da okulu başladı onlardan da gelebilir, bilmiyorum sanırım olcam, bakalim detaylı ultrasonu atlatalim da inşallahBen can atıyorum valla olayım diye ama daha işte küçük benimki. Kuzum özellikle Allah korusun delta çok etkiliyormusçok zormuş zaten karantinasi bile 20 gün deltanin. İnşallah en yakın zamanda olursun, benim içinde hemen geçer zaman kazasız belasız
İnşallah kuzum. Güzel haberler alalımOyleymis cnm haklısın, eşim cok dikkat eidyor ama olacağı varsa da olur bi şekilde, bi abimlerle görüşüyorum, çocukların da okulu başladı onlardan da gelebilir, bilmiyorum sanırım olcam, bakalim detaylı ultrasonu atlatalim da inşallah
Hayırdır neden kiGünüm berbat zehir gibi yaa
Allah Allah neden acaba.Pazartesi günü kolonaskopi yapacakmis ne ilaç verdi ne başka bişi pazartesi günune kadar ağrın devam ederse acilden Serum al dedi kesin bişi demem için kolonaskopi yapmam gerek dedi bağırsak yırtığı da olabilir enfeksiyon da olabilir diye bir sürü hastalık saydı ve ağrım o kadar fazla ki nefes alıp verirken batma oluyor sadece sağ kasıkta @Otrera kan aldı röntgen çekti
Kan verecektim şehir Hastanesi'nde sekrete bastıra bastıra dememizw ramen herkes bı haber. 1 bucuga kadar aç karnina bekledim kan şekerim düştü 1 buçukta sıra bana geldi öğle arası bitti içeri girdim dışardan hasta almıyoruz dedi sinirle çıktım hastaneden girişimi de iptal ettimHayırdır neden ki
Doktorum kan istedi özel hastane olduğu için sigorta belli bı kismini karşılıyo fazla tututo bizede şehir Hastanesi'nde verelim dedikKan verecektim şehir Hastanesi'nde sekrete bastıra bastıra dememizw ramen herkes bı haber. 1 bucuga kadar aç karnina bekledim kan şekerim düştü 1 buçukta sıra bana geldi öğle arası bitti içeri girdim dışardan hasta almıyoruz dedi sinirle çıktım hastaneden girişimi de iptal ettim
Ala ala çok garip Nedn pazartesiyi bekliyor acıdan agrıdan ölelim mi deseydin bu ne saçma iş böylePazartesi günü kolonaskopi yapacakmis ne ilaç verdi ne başka bişi pazartesi günune kadar ağrın devam ederse acilden Serum al dedi kesin bişi demem için kolonaskopi yapmam gerek dedi bağırsak yırtığı da olabilir enfeksiyon da olabilir diye bir sürü hastalık saydı ve ağrım o kadar fazla ki nefes alıp verirken batma oluyor sadece sağ kasıkta @Otrera kan aldı röntgen çekti
Diyeti varmış ondan galiba en erkeni pazartesi yoksa daha gece vereceklerdi zaten çok ilgilenmedi iki de bir dediği burası poliklinik yapacağım bişi yok acile gidin diyeAllah Allah neden acaba.
P.tesiden erken sürede yapamıyor mu acil olaraktan.
Ölelim mi ynai deseydin.
Bende dedim hareket edemiyorum oturup kalkamıyorum diye poliklinik olduğu için elimden birşey gelmez yapacağım şey kolonaskopi oda pazartesi ağrın oldukça acile git serum ilaç versinler dediAla ala çok garip Nedn pazartesiyi bekliyor acıdan agrıdan ölelim mi deseydin bu ne saçma iş böyle
Ahhh bu hastaneler insanları yormaktan başka bazen birşey bildikleri yok.Kan verecektim şehir Hastanesi'nde sekrete bastıra bastıra dememizw ramen herkes bı haber. 1 bucuga kadar aç karnina bekledim kan şekerim düştü 1 buçukta sıra bana geldi öğle arası bitti içeri girdim dışardan hasta almıyoruz dedi sinirle çıktım hastaneden girişimi de iptal ettim
Sorma sinir komasina girdim kanı da veremedim gezmiş oldum sıcağın alnındaAhhh bu hastaneler insanları yormaktan başka bazen birşey bildikleri yok.
Dinlemeden direk işlem yapıyorlar
Acile de gitsen polikliniğe gel derler.Diyeti varmış ondan galiba en erkeni pazartesi yoksa daha gece vereceklerdi zaten çok ilgilenmedi iki de bir dediği burası poliklinik yapacağım bişi yok acile gidin diye
Ne için kan verecektin canımSorma sinir komasina girdim kanı da veremedim gezmiş oldum sıcağın alnında
Ağrim ayni sekilde devam ediyor uzanıyorum hep acile de gitmedim ilk gün o kadar fazla olmamasına rağmen iğne ve serum ise yaramadıAcile de gitsen polikliniğe gel derler.
Bu gün nasılsın peki
Çok merak ettim ne olabilir die.Ağrim ayni sekilde devam ediyor uzanıyorum hep acile de gitmedim ilk gün o kadar fazla olmamasına rağmen iğne ve serum ise yaramadı
Bende aynı sekilde merak icindeyim burada paylaşmıştım bı doktor arkadaş gaz var yoğun dedi oda sadece röntgenle yorum yaptı sonuçta net bişi demek için muayne ve diğer sonuçlara da bakılması lazım halen düşünüyorum gaz olsa niye geçmedi niye bu kadar ağrı yaptıÇok merak ettim ne olabilir die.
Allah acil şifalar versin canım.
Dinlen bakalım p tesi ne olur
14.gun yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınızKızlar merhaba, bu ay ilk defa ovitrelle kullandım. Doktora kontrol için gittiğimde 18 mm folikül gördüğünü ve çatlama iğnesi vereceğini söyledi adetim 15. Günü bugün. Saat 15.00 gibi iğneyi yaptık. Yarın gece ilişki olsun dedi. Eşimde sperm sorunu yok ben bugün yarın ve ctsi değerlendirmeyi düşünüyorum.
bir de iğnede hcg varmış sanırım. Bu durumda gebelik testi en erken ne zaman yapılabilir?
Teşekkür ederim cevabınız için aklıma bir soru daha takıldı. Peki ovitrelle sonrası yumurtalar büyümeye devam mı ediyor yoksa 18 mm iken iğne vurulduysa sabit kalıp öyle mi çatlıyor?14.gun yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız