- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.121
cnm günaydın bugün verdim testi 1 saate çıkar dediler
Canımmm günaydın
gönlüm tekten yana sağlıklı hayırlı olsunda Allahın izniyle senin ilk değerin kaçtı hatırlıyormusunCanımmm günaydıntek gebelik gibi görünüyor artışa göre ama olsun umudum yine de çift olması
Tahlili 7. Gün vermiştim 100 küsürdü 2 gün sonra 400 lerde çıkmıştı. Zaten sonra ultrasonu bekledik çift kese gördük canım.gönlüm tekten yana sağlıklı hayırlı olsunda Allahın izniyle senin ilk değerin kaçtı hatırlıyormusun
oyyyy kuzummmmmmmmm çok sevndmmmmm yaaaaaaaaa rabbmm hyrlısı ile tamamına erdirsin sağlıkla ilerletsin tek gibi görünüyor değer ama hiçte belli olmaz rabbim herkesi sevndrsnnnn
cnm benim çok saoll Allah razı olsunoyyyy kuzummmmmmmmm çok sevndmmmmm yaaaaaaaaa rabbmm hyrlısı ile tamamına erdirsin sağlıkla ilerletsin tek gibi görünüyor değer ama hiçte belli olmaz rabbim herkesi sevndrsnnnn
çok güzell canımm, sağlıkla ilerlesin inşallah. Tek mi çift mi oldu transferin
saol cnm inşallah çift transfer oldum permbe gene kan ver dediler orda belli olucak sanıırm tekmi çiftmi diyeçok güzell canımm, sağlıkla ilerlesin inşallah. Tek mi çift mi oldu transferin
bana çift gibi geldisaol cnm inşallah çift transfer oldum permbe gene kan ver dediler orda belli olucak sanıırm tekmi çiftmi diye
önce sağlıklı olsunda Allahın izniylebana çift gibi geldi
Sağlıkla ilerlesin insallahönce sağlıklı olsunda Allahın izniyleheycan yaptım şimdi tek mi ikizmi diye
ayy canım benim inşallah buarada sen nasılsın bebeğin nasılSağlıkla ilerlesin insallah
Cok şükür cnm iyiyiz oğlum da iyiayy canım benim inşallah buarada sen nasılsın bebeğin nasıl
Hayırlı olsun sağlıkla duyun kalp seslerini inşallah :)önce sağlıklı olsunda Allahın izniyleheycan yaptım şimdi tek mi ikizmi diye
sağlıkla büyüsün annesiCok şükür cnm iyiyiz oğlum da iyiinşallah kese kalp atisi duymayı nasip etsin
inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla duyun kalp seslerini inşallah :)
Tabi hormonlar dan daha hassas olunuyor, ilk haftalardaysan daha cok olur
Deidm zaten arkandan ağladım bı boşlukta hissettim kendimi dedim dün beni ankamalle götürdu biliyo hassas olduğumu herşeye agliyom herşeye için bulanıyo dün kizilayda kusucaktim çiğ et kokusu pişmiş et karışık kokuyu ben pişmiş kokusu alıyorum dedi burnun duyguların çok hassaslasti iyice farkındayım dedi akşam 8de eve girdik çok mutlu oldumAyy kıyamam seni de alıp çıkın dışarı.
Bu psikolojiyi anlaması lazım yoksa lohusa döneminde de tek kalırsın canım şimdi den aşıla kendini ona
Allah razı olsun üstüm3 çok titriyo dün pastane pastane canım bişey istemişti onu aradık bulduk yedim çok şükür bide 1 kilo aldı doya doya ye diyeAyy kıyamam seni de alıp çıkın dışarı.
Bu psikolojiyi anlaması lazım yoksa lohusa döneminde de tek kalırsın canım şimdi den aşıla kendini ona