- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.041
Nasılsın bebekim
Aminn canim benim cümlemizinHay maşallah maşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
Kocaeli canimHangi şehirdeki medikal parkta
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın bebekim
Bilemedim kuzucum daha evvel hiç gördüğüm birşey değilRöntgen filmi sıvı bikimi. Su resme bı bakarmisiniz ? Rica etsem
Ağrım o kadar fazla ki uyuyamadım donemiyirum yatakta o derece ağrısı varİyiyim canım sen nasılsın
Bilemedim kuzucum daha evvel hiç gördüğüm birşey değil
Nedir bu şimdi hiçbirşey anlamadım benAğrım o kadar fazla ki uyuyamadım donemiyirum yatakta o derece ağrısı var
Doktor bağırsakların arasında sıvı var dedi bende konu açmıştım orda gaz gözüküyor dedi 10 da randevum var gastroenteroloji bölümüne oraya git demişti doktor orda tam olarak belli olacak uyutmasi agrisi nasıl bir gazsa 2 gündür böyleyimNedir bu şimdi hiçbirşey anlamadım ben
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineDoktor bağırsakların arasında sıvı var dedi bende konu açmıştım orda gaz gözüküyor dedi 10 da randevum var gastroenteroloji bölümüne oraya git demişti doktor orda tam olarak belli olacak uyutmasi agrisi nasıl bir gazsa 2 gündür böyleyim
Teşekkür ederim aşkoÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
noldu kuzum sonuç peki ne durumdasnn şimdii apandis miymişAsko normal planda yarın çekilecektim suan hastanedeyim dünden beri mide bulantım ve sağ kasık ağrım var apandisitten şüpheleniyor doktor tomografi sonucuna göre çıkacak inşallah temiz çıkarsa yarın rahim filmi çekilecem
Apandisiti dün elemisti bugün gastroenterolojiye geldim muayne oldum kan ve röntgen istedi 2 de çıkacak yalnız doktor hocama danışayım falan dedi gaz dedik ama inşallah gazdırnoldu kuzum sonuç peki ne durumdasnn şimdii apandis miymiş
Ayy kıyamamSelam veriyorum alan yok iyi akşamlar diyorum kimse donmuyo ben geldim diyom cevap yok
Canım gittin mi doktora ne söyledi neymiş tam olarak problemDoktor bağırsakların arasında sıvı var dedi bende konu açmıştım orda gaz gözüküyor dedi 10 da randevum var gastroenteroloji bölümüne oraya git demişti doktor orda tam olarak belli olacak uyutmasi agrisi nasıl bir gazsa 2 gündür böyleyim
Günüm berbat zehir gibi yaaAyy kıyamam
A.slm hoşgeldin
Pazartesi günü kolonaskopi yapacakmis ne ilaç verdi ne başka bişi pazartesi günune kadar ağrın devam ederse acilden Serum al dedi kesin bişi demem için kolonaskopi yapmam gerek dedi bağırsak yırtığı da olabilir enfeksiyon da olabilir diye bir sürü hastalık saydı ve ağrım o kadar fazla ki nefes alıp verirken batma oluyor sadece sağ kasıktaCanım gittin mi doktora ne söyledi neymiş tam olarak problem
Kuzum benim doktorum ilk üç aydan sonra olabilirsin ne zaman istersen dedi. Bende bu ay sonu olacagim ikili taramadan sonra. İkinci dozu olmadan gebe olduğumu öğrendim, mutlaka aşı olunmalı diyorlar hele ki hamileyken risk yüksek nefes alıp verme zorlaştığı için diyorlar ama. Senin ilk aşı mı düşündüğün?LaRisaCca nasılsın cnm miniklerin nasil? Yanlış hatirlamiyosam sen aşı olmuştun, bebeklerin ve sen herşey yolunda demi? Doktorum 20.haftadan sonra benim de aşı olmamı ısrarla istiyor, bizde eşimle kararsız kalıyoruz
Benimde 2.olucak cnm birinciyi hamile kalmadan önce oldum, evet bana da corona olursan bebeği etkiler dediler iyice korktumKuzum benim doktorum ilk üç aydan sonra olabilirsin ne zaman istersen dedi. Bende bu ay sonu olacagim ikili taramadan sonra. İkinci dozu olmadan gebe olduğumu öğrendim, mutlaka aşı olunmalı diyorlar hele ki hamileyken risk yüksek nefes alıp verme zorlaştığı için diyorlar ama. Senin ilk aşı mı düşündüğün?
Ben can atıyorum valla olayım diye ama daha işte küçük benimki. Kuzum özellikle Allah korusun delta çok etkiliyormusBenimde 2.olucak cnm birinciyi hamile kalmadan önce oldum, evet bana da corona olursan bebeği etkiler dediler iyice korktum