- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.021
Bebislerini doguranlara hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat hayırlı bı ömür versin bizde 2.aylik olduk ayın 17sinde 9haftalik olcaz randevum var bebişimi gircem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde ayni 2 yildir korunmuyorum deniyoruz , sorun yok ama olmadi. Tup bebek tedavisine basladik , heyecanla transferi bekliyoruzHiçbir sıkıntı yok cnm ne bende nede eşimde olmuyor. İnşallah cnm inşallah. Ama bu ayda olmazsa tedaviyi full bırakacağım demekki zamani değilmiş ne diyim ki cnm
tbikide en dgru karar bu olur bbgm ilk önce sorunları ortadan kaldırıp ilerlemek senin için fayda sağlayacaktır eminim herşey gönlünce olsun inşallahAsko aşılama yaptiracaktim ama aşılama yapan doktora randevu yoktu bende aynı hastanede başka doktora gittim bu ay klomen falan kullanayım diye ama doktor rahim kalınlığına ve polip varmış ona takıldı onceligim o oldu şimdi ilk aşılamami yapan doktorda söylemişti ama bir başka doktor gerek yok normal demişti şimdi aşılama klomen herşeyi geçtim polip ve rahim kalınlığınin üstünde duracam polip tutunmayı engeller dedi doktor
tbikide en dgru karar bu olur bbgm ilk önce sorunları ortadan kaldırıp ilerlemek senin için fayda sağlayacaktır eminim herşey gönlünce olsun inşallah
Canım geç gördüm biraz iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl hala güzel haber alamadım en son doktor klomeni kullan yaz sonuna kadar gelme demişti bende klomeni kullandım ama 2 aydır biraktım 6 aydan fazla kullanmak zararlıymış sanırım çalışmalara devam kendi haline bıraktık bakalım olmazsa yeniden Bi başka doktora görünücemInsolsun nasilsîn
Bende iyim Sukur maalesef bebisi kaybettim kalbi atmadi uc ay yasak bebek banaCanım geç gördüm biraz iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl hala güzel haber alamadım en son doktor klomeni kullan yaz sonuna kadar gelme demişti bende klomeni kullandım ama 2 aydır biraktım 6 aydan fazla kullanmak zararlıymış sanırım çalışmalara devam kendi haline bıraktık bakalım olmazsa yeniden Bi başka doktora görünücem
Kıyamadığımmmne desem boş biliyorum çok geçmiş olsun Rabbim öyle kısmet etmiş üzülme yine evlatlar nasip etsin inşallah sana rabbim ne derse o olur.. Biraz dinlen sende bu süreçte vitamin al destek al.. Çalışıyorum da doktora gitmekte zor çünkü yumurta takibi fala in derken haftada birkaç kez gitmen gerekiyor ama tabii bebiş işten daha önemli bu ayda geçsin gidicez inşallah canım.. Hepimizin hayatında mucizeler olsun inşallahBende iyim Sukur maalesef bebisi kaybettim kalbi atmadi uc ay yasak bebek bana
Ayy Evet olmuyorsa baska doktora gorun insallah mucizeler olsun hayatimuzda
Bende Insallah tekrar yeniden baslamaya calisiyorum islerimi biraz dolduruyum birde zaman dolsun anliyorum seni cok yogun seyler hepsi is zaten zor vakit daraliyor insallah duzelir herseyKıyamadığımmmne desem boş biliyorum çok geçmiş olsun Rabbim öyle kısmet etmiş üzülme yine evlatlar nasip etsin inşallah sana rabbim ne derse o olur.. Biraz dinlen sende bu süreçte vitamin al destek al.. Çalışıyorum da doktora gitmekte zor çünkü yumurta takibi fala in derken haftada birkaç kez gitmen gerekiyor ama tabii bebiş işten daha önemli bu ayda geçsin gidicez inşallah canım.. Hepimizin hayatında mucizeler olsun inşallah
Merhabalar ovulasyon testi regl günün geçince mi yaptın da mı pozitif çıktı.Merhaba kızlar adet günüm geçeli 3 gün oldu adet günü biraz kananm başladı ve gitti. Ovulasyon yaptım bugün baya koyu çıktı. başına gelen var mı. Bu ay hiç uğraşmadım takmadım kafama ama böyle olunca noluyo dedim
Nasıl kimse konuşmuyor seninle kuzumBenimle neden kimse konuşmuyo 3 gündür yazıyorum
ne zmn çekileceksn cnmTeşekkür ederim doktordan çıktım tahliller temiz eşimde sonucu normal dedi tekrar rahim filmi istedi rahim kalinligi ve polip icin
Asko normal planda yarın çekilecektim suan hastanedeyim dünden beri mide bulantım ve sağ kasık ağrım var apandisitten şüpheleniyor doktor tomografi sonucuna göre çıkacak inşallah temiz çıkarsa yarın rahim filmi çekilecemne zmn çekileceksn cnm
Selam veriyorum alan yok iyi akşamlar diyorum kimse donmuyo ben geldim diyom cevap yokNasıl kimse konuşmuyor seninle kuzum
Genel olarak bu bolum bı kaç zamandır sessizSelam veriyorum alan yok iyi akşamlar diyorum kimse donmuyo ben geldim diyom cevap yok
Aynen baya sessiz herkes baya aktifti geçen ayGenel olarak bu bolum bı kaç zamandır sessiz
Aynen biraz sessizlik varAynen baya sessiz herkes baya aktifti geçen ay
Heyyo