- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.001
Canım çatlama iğnesi sende akıntı yaptı mı 5.gun akıntım basladı bugünKızlar 17 ağustosta çatlatma iğnesi olmustumm
Hala regl olmadım, test yaptım bugün
Oda negatif
Regl için geç kalmadım mı ya
Olsaydı artık kesin çıkardı ihtimalde yok dimi
Kist mi oldu naptı bilmem
Bende vurulduktan sonra 2 3 gün kadar akıntı yaptıCanım çatlama iğnesi sende akıntı yaptı mı 5.gun akıntım basladı bugün
Benim yeni basladı canım bembeyaz ve yogun krem peynir gibiBende vurulduktan sonra 2 3 gün kadar akıntı yaptı
Özellikle 2. Gün çok olmustu akıntım
Sonrası çok dikkat etmedim açıkcası ama öyle dikkatimi çekicrk kadarda olmadı sanırıım
Zaten regl oldum dün
Allah razi olsun canimmOy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
Canimmm aminn insallahhAyyy kuzum çok çok sevndmmm bir ömür mutlu mesut saglıkla huzurla yaşayın birlikte gözün aydın olsun
Progestan fitil mi kullanıosn canımRahim duvarın nasıl peki kalınlığı benim inceymiş o yüzden dollensede çatlama gerçekleşmiyormuş o yüzden ilaç kullandım şuan çocuk tutunabilcek kalınlıkta hala devam ediyorum çatlatma iğnesi vurulmalı 13.gün 9 Eylül test yapcam 1 yıllık hasret bitsin lütfen tutsun bu ay
Yok kalınlaşsın diye estrofem kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah tutmuştur da hamilelik haberimi alırımProgestan fitil mi kullanıosn canım
Bende progestan kullanıyorm ama catlamadan sonra ayriyetten dogum kontrol hapı dyede gecıomus bu ay bıraktm bende kullanmayı femara ve ovitrelle kullandm sadeceYok kalınlaşsın diye estrofem kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah tutmuştur da hamilelik haberimi alırım
Estrofem kullanıyorum rahim duvarı için ve ovitrelle kullandım bendeBende progestan kullanıyorm ama catlamadan sonra ayriyetten dogum kontrol hapı dyede gecıomus bu ay bıraktm bende kullanmayı femara ve ovitrelle kullandm sadece
Benm daha 5.günüm bakalm nolucak 12.gün test yapıcam bndeEstrofem kullanıyorum rahim duvarı için ve ovitrelle kullandım bende
Hayırlısı olsun inşallah vardır12. Ve 13. Gün benim kaşık ağrım çok olmuştuBenm daha 5.günüm bakalm nolucak 12.gün test yapıcam bnde
Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın. Bebişin nasılKızlaar nasılsınız ?? Hiç fırsatım olmuyor okumaya çalışıyorum ama aktif olamıyorum. Herkes iyi mi ? Özlendiniz
Canım benim bu konuda bilgim olmadığından cevap veremedim.
Hay maşallah maşallahCnm normal dogumla baslayip acikligim olmamasi sebebiyle sezeryan oldum 3800 dogdu tontigim
Saat 16.04 te dogurdum canim kizimi sezeryanla
Sorun değil aşkoCanım benim bu konuda bilgim olmadığından cevap veremedim.
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah vardır12. Ve 13. Gün benim kaşık ağrım çok olmuştu
Hangi şehirdeki medikal parktaMedikalparkta canim insalllah