- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.641
Az önce biontech oldum keşke sorsaydımDoktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce biontech oldum keşke sorsaydımDoktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demişti
Ben ilaçlara başlayacaktım sanki o yüzden dedi canım. İkisi beraber sakıncalı olur gibi.Az önce biontech oldum keşke sorsaydımdelta varyant için tercih ettim
6 canım. Aramalarını bekliyorum, inşallah ararlar bugün
Hala aramadılar mı canım6 canım. Aramalarını bekliyorum, inşallah ararlar bugün
Yok canım. Açıkçası pazar diye çok da aratacaklarını düşünmüyorum.Hala aramadılar mı canım![]()
Yaşarlar Allahın izini ile GülümYaşarlarsa çift canım. Çok sağolasın
Sağol canım benim![]()
İnşallah canımYaşarlar Allahın izini ile Gülüm![]()
Ayy ben günleri karıştırmışım canım kusura bakmaYok yarın arayacaklar canım![]()
Teşekkür ederim canım benim, Allah kalbinden isteyenin duasını gerçek kılsın :))Canım çok geçmiş olsun sifani buldun inşallah bundan sonra herşey yolunda gidicek. Sen sağlıklı bir kadinsin bu inançla yoluna devam et![]()
KuzuuuummmHamd olsun iyiyim canım. 6 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar durumu için. Herşey yolunda olursa perşembe günü transfer olacak canım![]()
Kuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler.Ayy ben günleri karıştırmışım canım kusura bakma![]()
Kuzum 5.güne gittikleri günün haberini de alacaksın Allahın izniyle. Ben çok inanıyorum hem doktorumuzdan hemde o kadar vitamin kullandın eminim faydası olmuşturKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler.peraares
coconatt
edaecoo M Muallimezzz
Nureella
Ayseee1987 S Spagetti bolonez
Lumix
Omur-un Hatunu
burcusami
aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Hayırlısyla ilerler insallah =) hiç yazmamıstım ama takip ediyodum bikaç gündür durumunuzu =)Kuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler.peraares
coconatt
edaecoo M Muallimezzz
Nureella
Lumix
Omur-un Hatunu
burcusami
Ayyy çok teşekkür ederim. Allah razı olsunHayırlısyla ilerler insallah =) hiç yazmamıstım ama takip ediyodum bikaç gündür durumunuzu =)
Senin için dua ediyorumhersey gönlünce olur umarıım
![]()
İnşallah canım ya. Aradıklarındaki halimi görmen gerektiKuzum 5.güne gittikleri günün haberini de alacaksın Allahın izniyle. Ben çok inanıyorum hem doktorumuzdan hemde o kadar vitamin kullandın eminim faydası olmuştur![]()
Görmeyi çok isterdimİnşallah canım ya. Aradıklarındaki halimi görmen gerekti![]()
He ya kayısı yemek için ağacın altındaydım.nasıl koşturuyorumGörmeyi çok isterdimelin ayağına dolaştı di mi
![]()
Hepsi 5.gün e gider inşallah canım dualarım seninleKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler.peraares
coconatt
edaecoo M Muallimezzz
Nureella
Lumix
Omur-un Hatunu
burcusami
Canımmm.. transfer olmuşsun. Ben birkaç gün foruma giremedim, bulantı kusma felan fenalaştım... 4 çok güzel bir sayı... 5. güne sağlıkla gitsin inşallah, perşembe bebişlerini alıp gelKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler.peraares
coconatt
edaecoo M Muallimezzz
Nureella
Lumix
Omur-un Hatunu
burcusami