- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.641
Az önce biontech oldum keşke sorsaydım delta varyant için tercih ettimDoktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce biontech oldum keşke sorsaydım delta varyant için tercih ettimDoktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demişti
Ben ilaçlara başlayacaktım sanki o yüzden dedi canım. İkisi beraber sakıncalı olur gibi.Az önce biontech oldum keşke sorsaydım delta varyant için tercih ettim
6 canım. Aramalarını bekliyorum, inşallah ararlar bugünKaç folikul toplandı kuzum C Capanin Gururu Teyom
Hala aramadılar mı canım6 canım. Aramalarını bekliyorum, inşallah ararlar bugün
Yok canım. Açıkçası pazar diye çok da aratacaklarını düşünmüyorum.Hala aramadılar mı canım
Yaşarlar Allahın izini ile GülümYaşarlarsa çift canım. Çok sağolasın
Sağol canım benim
İnşallah canım seni şaşırtan bir hareket yaptım. İlk kez test aldımtest yaparım diyeYaşarlar Allahın izini ile Gülüm
Ayy ben günleri karıştırmışım canım kusura bakmaYok yarın arayacaklar canım
Teşekkür ederim canım benim, Allah kalbinden isteyenin duasını gerçek kılsın :))Canım çok geçmiş olsun sifani buldun inşallah bundan sonra herşey yolunda gidicek. Sen sağlıklı bir kadinsin bu inançla yoluna devam et
KuzuuuummmHamd olsun iyiyim canım. 6 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar durumu için. Herşey yolunda olursa perşembe günü transfer olacak canım
Kuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. peraares coconatt edaecoo M Muallimezzz Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.Ayy ben günleri karıştırmışım canım kusura bakma
Kuzum 5.güne gittikleri günün haberini de alacaksın Allahın izniyle. Ben çok inanıyorum hem doktorumuzdan hemde o kadar vitamin kullandın eminim faydası olmuşturKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. peraares coconatt edaecoo M Muallimezzz Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Hayırlısyla ilerler insallah =) hiç yazmamıstım ama takip ediyodum bikaç gündür durumunuzu =)Kuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. peraares coconatt edaecoo M Muallimezzz Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Ayyy çok teşekkür ederim. Allah razı olsunHayırlısyla ilerler insallah =) hiç yazmamıstım ama takip ediyodum bikaç gündür durumunuzu =)
Senin için dua ediyorum hersey gönlünce olur umarıım
İnşallah canım ya. Aradıklarındaki halimi görmen gerektiKuzum 5.güne gittikleri günün haberini de alacaksın Allahın izniyle. Ben çok inanıyorum hem doktorumuzdan hemde o kadar vitamin kullandın eminim faydası olmuştur
Görmeyi çok isterdim elin ayağına dolaştı di miİnşallah canım ya. Aradıklarındaki halimi görmen gerekti
He ya kayısı yemek için ağacın altındaydım.nasıl koşturuyorumGörmeyi çok isterdim elin ayağına dolaştı di mi
Hepsi 5.gün e gider inşallah canım dualarım seninleKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. peraares coconatt edaecoo M Muallimezzz Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Canımmm.. transfer olmuşsun. Ben birkaç gün foruma giremedim, bulantı kusma felan fenalaştım... 4 çok güzel bir sayı... 5. güne sağlıkla gitsin inşallah, perşembe bebişlerini alıp gelKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. peraares coconatt edaecoo M Muallimezzz Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.