- 13 Şubat 2021
- 3.935
- 8.949
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.661
Yaaaa kıyamam sana tadını çıkar bu son tedavin olacak Allahın izniyleHe ya kayısı yemek için ağacın altındaydım.nasıl koşturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa kıyamam sana tadını çıkar bu son tedavin olacak Allahın izniyleHe ya kayısı yemek için ağacın altındaydım.nasıl koşturuyorum
Sonucunun pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor olacağım canımİnşallah canım seni şaşırtan bir hareket yaptım. İlk kez test aldımtest yaparım diye
En az 3 ü 5. Güne gidecek canım benim için rahat olsunKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares coconatt @edaecoo @Muallimezzz @Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez @Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Canım benim iyiyiz hamd olsun sen nasılsın benimki xiaomi vacuum mop pro aşırı memnunumGünaydın kızlar
C Capanin Gururu Teyom canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallah bebişine kavuş LaRisaCca kuzum nasılsın bebişler nasıl? Sana birşey soracaktım daha önce konuşulmuştu sanırım burada robot süpürge olarak hangisini öneriyorsunuz?
@edaecoo canım sen nasılsın bebiş nasıl?
İnşallah canım benimCanımmm.. transfer olmuşsun. Ben birkaç gün foruma giremedim, bulantı kusma felan fenalaştım... 4 çok güzel bir sayı... 5. güne sağlıkla gitsin inşallah, perşembe bebişlerini alıp gel
Farklı fiyatlar varda model mi farklı bilemedim tamam kuzum bakayım hemen. Bende iyiyim hattaaaa cuma günü beta 36 idiCanım benim iyiyiz hamd olsun sen nasılsın benimki xiaomi vacuum mop pro aşırı memnunum
NeeeeeFarklı fiyatlar varda model mi farklı bilemedim tamam kuzum bakayım hemen. Bende iyiyim hattaaaa cuma günü beta 36 idi
Ay kuzum hayırlısıyla ilerler inşallah çok şaşkınımNeeeee
Yaaaaaa bana bunlarlaa gellllllFarklı fiyatlar varda model mi farklı bilemedim tamam kuzum bakayım hemen. Bende iyiyim hattaaaa cuma günü beta 36 idi
Oooooooh maşallah canım benim cok sevindimmmKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares coconatt @edaecoo @Muallimezzz @Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez @Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Amin Larim Allah razı olsun inşallah sağlıkla tamamlarız Allah isteyen herkese nasip etsinYaaaaaa bana bunlarlaa gellllll
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik evlat ve doğum nasip etsin inşallah canım benim
Ayy canım maşallahh çok güzel sağlıkla ilerlesinler inşallah sana sımsıkı tutunsunlarKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares coconatt @edaecoo @Muallimezzz @Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez @Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Ohh maşallah.Kuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares coconatt @edaecoo @Muallimezzz @Nureella Ayseee1987 S Spagetti bolonez @Lumix Omur-un Hatunu burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Canım nasılsın şimdi çok mu ağır geçiyorCanımmm.. transfer olmuşsun. Ben birkaç gün foruma giremedim, bulantı kusma felan fenalaştım... 4 çok güzel bir sayı... 5. güne sağlıkla gitsin inşallah, perşembe bebişlerini alıp gel
Kız sen nerelerdesiniz bakimSelam canlarım öncelikle hamiş olan güzel anne adayları nasıllar? Hepinizi tek tek etiketleyemiyorum kusura bakmayın, görünce haber verirseniz çok sevinirim
Sonra da benim gibi beklemede olan canım anne adayları sizler nasılsınız?
Yeni geldim nasılsın kuzum çok az kalmış her şey yolunda mı? Hazırlıklar nasıl gidiyor?Kız sen nerelerdesiniz bakim
Hoşgeldin.Yeni geldim nasılsın kuzum çok az kalmış her şey yolunda mı? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Yaa canımın içi güçlü ol benim kuzum suyu bittiği halde 7 hafta dayandı. Onlar çok güçlü annesi zayıf olan biziz. Dualarım seninle kavuşacaksınız sağlıklaHoşgeldin.
Hazırlıklar bitti denecek kadar az.
Bende erken doğum riski var erkenden doktor rapora çıkardı bebek suyu azalmış.
Oturmak yasak.
Bunlarda yetmez gibi şeker çıktı şimdi diyet halindeydim su çorba salata sadece.