- 13 Şubat 2021
- 3.935
- 8.949
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.601
Yolda mısın canım?Amin Allah razı olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolda mısın canım?Amin Allah razı olsun canım benim
Yok canım hastanedeyizYolda mısın canım?
Allah yardım etsin canım o haldeYok canım hastanedeyiz
İim Bbgmm minnoş ta iyi çok şükür perşembe günü kontrolümüz vardı detaylı için randevu aldık sn nasılsın bbgm saglıgın shtın yerinde micanımmm nasılsınn minnoşun nasıl
Kuzummmmm hadii yarabbm rabbim yüzüne baksın su gibi geçsin çok güzel olsun herşey veeee mislleerr gibi embriyo olsunlar hbr et bize muhakkakYok canım hastanedeyiz
Güzel olucak cnkü herşey morelim izi yüksek tutuyoruz asla kötü düşünmüyoruz olmayacak Allahın izni ile güzl hbrlerini alıcazAllah razı olsun canım benim çok kaptırdım kendimi, umarım sonu hüsran olmaz. Testlerimi de sipariş ettim bugün
Bizler iyiyiz kuzum sen nasılsın herşey yolunda mı detaylıya girdin mi kilo aldın mı nası gidiyorC Capanin Gururu Teyom LaRisaCca edaecoo ve herkes nasılsınız kızlar fazla girmiyorum, herkes iyidir inşallah Teocum yarın opun varmış bol şans sonu çok güzel olsun inşallah
Allah yardım etsin canım o halde
Kızlar çıktım. 6 yumurta toplandıKuzummmmm hadii yarabbm rabbim yüzüne baksın su gibi geçsin çok güzel olsun herşey veeee mislleerr gibi embriyo olsunlar hbr et bize muhakkak
Hepsi ins embriyo olur cnm hepsi döllenir Allahın izniyle dualarım seninleKızlar çıktım. 6 yumurta toplandı
Hepsi 5.güne gitsin güzel güzel embriyolar olsunlar inşallah canım benim transfer taze demiştin hala öyle mi? Öyleyse haber et gününü foruma giremesemde dua okuyayım sanaKızlar çıktım. 6 yumurta toplandı
Evet canım 5.güne giderse perşembe günü transfer inşallahHepsi 5.güne gitsin güzel güzel embriyolar olsunlar inşallah canım benim transfer taze demiştin hala öyle mi? Öyleyse haber et gününü foruma giremesemde dua okuyayım sana
Gönlünü ferah tut hepsi gidecek 5.güne inşallahEvet canım 5.güne giderse perşembe günü transfer inşallah
Hadi hayırlısı canım inşallah hepsi 5.gün e gider lari nin olduğu gibiM Muallimezzz çıktım canım, 6 yumurta toplandı
İnşallah canım. Yarın aranacak dediler ama yarın pazar. Yine de ararlar mı bilmiyorumHadi hayırlısı canım inşallah hepsi 5.gün e gider lari nin olduğu gibi
5.güne gdip annesine tutunup hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah güzel haberini bekliyoruzmcanımKızlar çıktım. 6 yumurta toplandı
oy maşallah onaaa ben iyiym kuuzm spora başladım transfer öncesi bir iki kilo vereyim faydası olur hem kafa dağıtıyorum iyi oluyorİim Bbgmm minnoş ta iyi çok şükür perşembe günü kontrolümüz vardı detaylı için randevu aldık sn nasılsın bbgm saglıgın shtın yerinde mi
İnşallah canım, heyecanla bekliyoruz artık5.güne gdip annesine tutunup hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah güzel haberini bekliyoruzmcanım
Ararlar canım çok geç arıyorlar sakın endişelenme akşama doğru arayabşlirlerİnşallah canım. Yarın aranacak dediler ama yarın pazar. Yine de ararlar mı bilmiyorum