Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla göğüs ağrısı var yalan demeyeyim arada sırada sızlıyor ama dokununca bişey yok herhangi dolgunlukda yok o yüzden adetten önce böyle oluyor odur diye düşünüyorum ben çoktan umudu kestim zaten
Valla göğüs ağrısı var yalan demeyeyim arada sırada sızlıyor ama dokununca bişey yok herhangi dolgunlukda yok o yüzden adetten önce böyle oluyor odur diye düşünüyorum ben çoktan umudu kestim zaten
Cnm sağlıklı emriyoların olsun sana tutunsunlar inşallah transferinin erken olmasına çok sevindim Rabbim yüzüne gülsün emeklerinin karşılığını versin inşallah
Cnm sağlıklı emriyoların olsun sana tutunsunlar inşallah transferinin erken olmasına çok sevindim Rabbim yüzüne gülsün emeklerinin karşılığını versin inşallah
Sağol canım benim. Dün biraz atraksiyonlu geçti üzüldüm. Yumurta çatlamış olabilir mi diye? Neyseki teste göre çatlamamış. 3 olgun, 4 daha az olgun yumurta var canım. İnşallah embriyo olup yaşarlar.