- 26 Mart 2018
- 28.443
- 127.945
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.581
Yarın opu var canımC Capanin Gururu Teyom kuzum taşınma işim varda ev topluyorum bakamadım foruma ne yaptın ne durumdasın bitti mi iğneler?
Allah razı olsun canım benimallahın izni ile onlarda yetişip güzel güzl embryo olcklar bbgm içini ferah tut sevyrz senii dualarımzdasınnn
2021e yetişmek gayemiz canım. Sonu mutlu son olsunda az daha beklerizben alıştım cnm beklemeye eylül ayı gebelik planlayanlara gruplara yazıcam artık
Yaaaa çok sevindim kuzumYarın opu var canım
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınBir aksilik olmazsa perşembe günü transfer canım.
Çok teşekkür ederim, inşallahHayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın
Sağol canım benim, dualara talibimC Capanin Gururu TeyomLaRisaCca edaecoo ve herkes nasılsınız kızlar fazla girmiyorum, herkes iyidir inşallah Teocum yarın opun varmış bol şans sonu çok güzel olsun inşallah
Canım çatlamış olabilir biri dedi muayenede. Ona göre progesteron baktılar. Öyle olsa opu pazartesi olacaktı, transfer de ertlenecekti. Donduracaktı.Sonra kan iyi çıktı çatlamamış dediler. Umarım öyledir. 7 yumurta 3ü olgun, 4ü geride yetişebilir dediler. İçim buruk yaşamazlarsa diye. İyi düşüneyim iyi olsun inşallah
Canım hadi hayırlısı insallah bol kaliteli yumurtaların olsun insallhYarın opu var canım
İnşallah canım benim, çok heyecanlıyımCanım hadi hayırlısı insallah bol kaliteli yumurtaların olsun insallh
Ayyy olmazmısın canım benm ya aylardır bu anı bekliyosunİnşallah canım benim, çok heyecanlıyım
Canımm iyiyiz biz sen ve bebişin nasılsın ız herşey yolundadır umarımC Capanin Gururu TeyomLaRisaCca edaecoo ve herkes nasılsınız kızlar fazla girmiyorum, herkes iyidir inşallah Teocum yarın opun varmış bol şans sonu çok güzel olsun inşallah
Ya canım benim basiniz saolsun allah geride kalanlara sabir versiinAynen canım zaten cenazemiz var bu yorgunlukla zor olur
SüperCanımm iyiyiz biz sen ve bebişin nasılsın ız herşey yolundadır umarım
Sağol canım Allah razı olsunYa canım benim basiniz saolsun allah geride kalanlara sabir versiin
Amin Allah razı olsun canım benimC Capanin Gururu Teyom kuzum günün bol aydınlık geçsin inşallahçok güzel haberler alasın önümüzdeki 5 gün Rabbim emeklerini zayi etmesin. Güzel haberlerini bekliyorum