- 26 Mart 2018
- 28.443
- 127.945
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.621
Doktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demiştikızlar yaa birşey sormak istiyorum benim transferime 2 ay var daha sizce corona aşısı olmalımıyımLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Canım çok zaman geçti belki hatırlamazsın ama yine de sorayım. Bana sadece fitil verdiler. Transfere kadar. Estrofem vermedi. O transferden sonra mı acabArarlar canım çok geç arıyorlar sakın endişelenme akşama doğru arayabşlirler
doktorum ol diyor ama araştırdım bazı doktorlar olun bazıalrı olmayın diyor aşı olduktan 2 ay sonra gebelik olabilir diyolar 1.aşıyı olup ikinciyi bekleticem sanırımDoktora sorman daha iyi canım. Bana sinovac ol, biontek olma demişti
Yolunda canım ufak tefek kanamalar bir kere de idrar yolu enfeksiyonu oldu ama atlattık şükür.Kiloyu çok takıyorum ya çünkü fazla kiloyla hamile kaldım pandemi kiloları beni mahvettiBizler iyiyiz kuzum sen nasılsın herşey yolunda mıdetaylıya girdin mi kilo aldın mı nası gidiyor
Canım bence ol 2. Dozu da yapmış olursun ne güzel antikor üretir vücudun. Doktorun ile görüşmeni öneririm.kızlar yaa birşey sormak istiyorum benim transferime 2 ay var daha sizce corona aşısı olmalımıyımLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Detaylıya giderken boynunun altına yastık al canım. Şuan benim karnım epey büyüdüğünde n sırt üstü yatmakta nefes almakta zorlanıyorum, detaylı da uzun sürüyor. Sen de benim gibiysen muhakkak sırtını boynunu yükseltecek birşey al yanınaYolunda canım ufak tefek kanamalar bir kere de idrar yolu enfeksiyonu oldu ama atlattık şükür.Kiloyu çok takıyorum ya çünkü fazla kiloyla hamile kaldım pandemi kiloları beni mahvettiŞimdiye kadar da 3.5-4 gibi aldım canım Haftaya detaylı var merakla biraz da stresle bekliyorum Senin yapıldı mı, bebiş nasıl
Benimde pazara denk gelmişti aramışlardı kuzumİnşallah canım. Yarın aranacak dediler ama yarın pazar. Yine de ararlar mı bilmiyorum
Ayy inşallah. Dediler pazar arayacağız diye de yine de acaba dedim.Benimde pazara denk gelmişti aramışlardı kuzum
Evet canım netleşirse ricacı olacağım hepinizdenGönlünü ferah tut hepsi gidecek 5.güne inşallah
Tamam canım Allah izin verirse Meryem suresi okurum o gün senin için
Ricaya ne gerek günü söyledün ya o yeter tatlımEvet canım netleşirse ricacı olacağım hepinizden
Hayırlısıyla hepsi sağlıklı sağlıklı embriyolar olur inşallahKızlar çıktım. 6 yumurta toplandı
Amin inşallah canımHayırlısıyla hepsi sağlıklı sağlıklı embriyolar olur inşallah
Hamd olsun iyiyim canım. 6 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar durumu için. Herşey yolunda olursa perşembe günü transfer olacak canım
Hadi inşallah güzel haberler yarın gelir.Hamd olsun iyiyim canım. 6 yumurta toplandı. Yarın arayacaklar durumu için. Herşey yolunda olursa perşembe günü transfer olacak canım
Aradılar mı canımAyy inşallah. Dediler pazar arayacağız diye de yine de acaba dedim.
Yok yarın arayacaklar canımAradılar mı canım
Yaşarlarsa çift canım. Çok sağolasınC Capanin Gururu Teyom canım şükür beklediğin an geldi çattıolayın en büyük kısmını halletmiş sayılıyorsun, perşembe günü gidip emanetten bebişleri al eve gel inşallah
Hayırlısıyla tek mi çift mi transfer olacak?
Sağol canım benimGünaydın kızlar
C Capanin Gururu Teyom canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallah bebişine kavuşLaRisaCca kuzum nasılsın bebişler nasıl? Sana birşey soracaktım daha önce konuşulmuştu sanırım burada robot süpürge olarak hangisini öneriyorsunuz?
edaecoo canım sen nasılsın bebiş nasıl?