- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.561
Bende 13. Gunumde boyle gordum cok silik ama var beta demek yeni hadi insallah kan vercekmisin13. Günüm kızlarEki Görüntüle 2872965
Bende de hic belirti yok sadece klasik gogus agrisi var o da adet belirtisidir diye dusunup kendimi heveslendirmemeye calisiyorumB
Belirti var mı acaba bende sizden 2 gün sonra yaptırdım 8. Günüm hiç Bi belirti yok
Valla göğüs ağrısı var yalan demeyeyim arada sırada sızlıyor ama dokununca bişey yok herhangi dolgunlukda yok o yüzden adetten önce böyle oluyor odur diye düşünüyorum ben çoktan umudu kestim zatenBende de hic belirti yok sadece klasik gogus agrisi var o da adet belirtisidir diye dusunup kendimi heveslendirmemeye calisiyorum
Hakkımizda hayirlisi artik Allah bize de nasip etsin anne olmayi en kisa zamandaValla göğüs ağrısı var yalan demeyeyim arada sırada sızlıyor ama dokununca bişey yok herhangi dolgunlukda yok o yüzden adetten önce böyle oluyor odur diye düşünüyorum ben çoktan umudu kestim zaten
Magnimm
Akşama vericem kısmetse canım inşallah yine yanılmamBende 13. Gunumde boyle gordum cok silik ama var beta demek yeni hadi insallah kan vercekmisin
Cnm sağlıklı emriyoların olsun sana tutunsunlar inşallah transferinin erken olmasına çok sevindim Rabbim yüzüne gülsün emeklerinin karşılığını versin inşallahBugün gayet iyiyim şükür canım. Umut ve heyecanla bekliyorum
Insallah guzel haberlerini alirizMagnimminşallah hayırlısıysa canım
Akşama vericem kısmetse canım inşallah yine yanılmam
Sağol kuzum benim. Senin de zaman çabucak geçsin inşallahCnm sağlıklı emriyoların olsun sana tutunsunlar inşallah transferinin erken olmasına çok sevindim Rabbim yüzüne gülsün emeklerinin karşılığını versin inşallah
İnşallah magnimInsallah guzel haberlerini alirizCok cok mutlu oldum insallah olsun ya
allahın izni ile onlarda yetişip güzel güzl embryo olcklar bbgm içini ferah tut sevyrz senii dualarımzdasınnnSağol canım benim. Dün biraz atraksiyonlu geçti üzüldüm. Yumurta çatlamış olabilir mi diye? Neyseki teste göre çatlamamış. 3 olgun, 4 daha az olgun yumurta var canım. İnşallah embriyo olup yaşarlar.
ayyyy cok sevndmmm beybiiiiiiii glba sanırsam bnce hamilesinnnn13. Günüm kızlarEki Görüntüle 2872965
Edaecomm inşallahh öyleyimdirayyyy cok sevndmmm beybiiiiiiii glba sanırsam bnce hamilesinnnn
canımmm nasılsınn minnoşun nasılallahın izni ile onlarda yetişip güzel güzl embryo olcklar bbgm içini ferah tut sevyrz senii dualarımzdasınnn
ben alıştım cnm beklemeye eylül ayı gebelik planlayanlara gruplara yazıcam artıkSağol kuzum benim. Senin de zaman çabucak geçsin inşallah
Aynen canım zaten cenazemiz var bu yorgunlukla zor olurHakkımizda hayirlisi artik Allah bize de nasip etsin anne olmayi en kisa zamanda
Canımmmm
ayy maşallah onlaraCanımmmmiyiyiz büyüyoruz teyzesi. Senin transfer ne zaman?