-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.541
10 dakika önce cıktım işlemden. Kasıklarım cok ağrıyor adet olmuşum gibiYok ya ağrı falan yok.. öncesindeki ağrı çok normal yumurtalar basınç yapıyor. transferde daha çok canım acımıştı ama bi sorun olmuştu bende ondan oldu
Ne yaptın canım sonuc alabildinmiAynen kuzum şimdi hastaneye gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım
Hep duamdasın teom cumartesimi toplancak. Transfer için beklicekmisiniz bu ay olcakmı hemenDua etseniz yeter canım
Bir aksilik olmazsa perşembe günü transfer canım.Ne yaptın canım sonuc alabildinmi
Hep duamdasın teom cumartesimi toplancak. Transfer için beklicekmisiniz bu ay olcakmı hemen
Canım var ya Allahın izniyle. Bu da hata olmaz sanırım. Hem koyulaşmış bugün13. Günüm kızlarEki Görüntüle 2872965
Canım aynen biz de öyle vurduk2 gonapeptyl verdi canımgonapeptyl manyağı oldum
Ay çok iyi inşallah hadi o gün bir dua düzenleyelim senin için meryem suresi dağıtalım arkadaşlaraBir aksilik olmazsa perşembe günü transfer canım.
ay inşallah sağlıklıysa olsun teomCanım var ya Allahın izniyle. Bu da hata olmaz sanırım. Hem koyulaşmış bugün
Larimmm burda duygusal emoji yokmuş yaPortiiisen hamilesin gözümüz aydın
Üzüldüm canım, Rabbim çok bekletmeden kavuştursunCookiie csnım sen kesin hamilesin bugün dahada koyulaşmış maşallah benim yok maalesef kan sonucum negatif C Capanin Gururu Teyom
Çabuk hastaneye gidip kan verir misin çabukkkkkAy çok iyi inşallah hadi o gün bir dua düzenleyelim senin için meryem suresi dağıtalım arkadaşlara
ay inşallah sağlıklıysa olsun teom
Larimmm burda duygusal emoji yokmuş yainşallah hamileyimdir inanmıyorum hala ama inşallah öyledir
Ne zaman test vereceksin canımmmAy çok iyi inşallah hadi o gün bir dua düzenleyelim senin için meryem suresi dağıtalım arkadaşlara
ay inşallah sağlıklıysa olsun teom
Larimmm burda duygusal emoji yokmuş yainşallah hamileyimdir inanmıyorum hala ama inşallah öyledir
Amin inşallah canımÜzüldüm canım, Rabbim çok bekletmeden kavuştursun
Tüp bebek düşünmüyor musun canımAmin inşallah canımbu 7.denememiz oldu daha ne kadar daha beklemem gerekiyor bilmiyorum
Yaşım daha 23 doktor yumurtalıkların felan iyi dedi daha hiç aşılama bile denemedik tüp bebeğe daha çok var diye düşünüyorum bilmiyorumTüp bebek düşünmüyor musun canım
Kan işine bakıcam larim yaaÇabuk hastaneye gidip kan verir misin çabukkkkk
En gec pazartesi vericem teom bugün yarın vermeye calışcam amaNe zaman test vereceksin canımmm
Etiketlemeyi unutma beni canımKan işine bakıcam larim yaaözeller uzak biraz öğlenden sonra dışarıya çıkıcam zaten gidebilirsem vericem. Sağlık ocağı yakın ams zsten almaz artık
En gec pazartesi vericem teom bugün yarın vermeye calışcam ama
Çok geçççKan işine bakıcam larim yaaözeller uzak biraz öğlenden sonra dışarıya çıkıcam zaten gidebilirsem vericem. Sağlık ocağı yakın ams zsten almaz artık
En gec pazartesi vericem teom bugün yarın vermeye calışcam ama
Ben sana söylerimEtiketlemeyi unutma beni canım
Etiketlicem larimmEtiketlemeyi unutma beni canım
Of hiç sevmiyorum şu kan işini ama kaçırtmıyorsunuz bir türlüÇok geççç