- 27 Mart 2020
- 8
- 8
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.521
Bende oyle tahmin ediyorum ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gorunce o bile mutlu etti beniHenüz iğne etkisidir büyük ihtimalle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle tahmin ediyorum ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gorunce o bile mutlu etti beniHenüz iğne etkisidir büyük ihtimalle canım
İnşallah tutunmuştur canım. 14.gün en doğru sonucu verirBende oyle tahmin ediyorum ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gorunce o bile mutlu etti beni
Tekrar yapicam 14.gun testi Cok tesekkur ederimmİnşallah tutunmuştur canım. 14.gün en doğru sonucu verir
Dualarımızdasınnn canımmDua etseniz yeter canım
inşallah canımmmm. Şimdi sıra bekliyorum vercem kan 1 saate çıkarmışGüzel haberlerle dön inşallah canım benim
Heyecanla bekliyorumDualarımızdasınnn canımm
inşallah canımmmm. Şimdi sıra bekliyorum vercem kan 1 saate çıkarmış
Teo herşey gönlünce olsun aşko biraz okudum sayfayıHeyecanla bekliyorum
Sağol canım benim inşallahTeo herşey gönlünce olsun aşko biraz okudum sayfayı
Benimkinin dördü de 5. Güne gitti enerjini yüksek tutCanım çatlamış olabilir biri dedi muayenede. Ona göre progesteron baktılar. Öyle olsa opu pazartesi olacaktı, transfer de ertlenecekti. Donduracaktı.Sonra kan iyi çıktı çatlamamış dediler. Umarım öyledir. 7 yumurta 3ü olgun, 4ü geride yetişebilir dediler. İçim buruk yaşamazlarsa diye. İyi düşüneyim iyi olsun inşallah
Bugün gayet iyiyim şükür canım. Umut ve heyecanla bekliyorumBenimkinin dördü de 5. Güne gitti enerjini yüksek tut
LaRisaCca öyle vermişti bana çatlama iğnesi olarak sadece 2 ovitrelle verdi hatta bu yüzden olgulaşan yumurta sayım az mıydı diye düşünüyorumBana yine gonapeptyl ve ovitrelle verdi. Saat 22.15te yapacağım
Bi şey lazım olursa haber ver ben gelirimCanım yol iz çok bilmiyorum, il dışı orda yapmazlardı belki. 250 tlye yaptırdım artık. Eşim gelmeden yarın yapacak. Ben tek gelmiştim, eşim yarın gelecek
Sağol canım benim Allah razı olsunBi şey lazım olursa haber ver ben gelirim
Belirti var mı acaba bende sizden 2 gün sonra yaptırdım 8. Günüm hiç Bi belirti yokKızlar selam, 1.5senedir bebek icin ugrasiyoruz esimde de bende de hic bi sorun olmamasina ragmen olmuyor. Bu ay doktorum ovitrelle kullanalim dedi ve 8 haziranda igneyi yaptim. Bugun erken gebelik testlerinden yaptim ve sanki silik cizgi gordum gibi bat 21 haziran. Yine hayal kirikligi yasayacagim diye cok korkuyorum sizce var mi biseyler?
Evet canım ben de 1 ovitrelle ve gonapeptyl vurmuştum ve tranferden sonra yine gonapeptyl vurdumLaRisaCca öyle vermişti bana çatlama iğnesi olarak sadece 2 ovitrelle verdi hatta bu yüzden olgulaşan yumurta sayım az mıydı diye düşünüyorum
2 gonapeptyl verdi canım gonapeptyl manyağı oldumEvet canım ben de 1 ovitrelle ve gonapeptyl vurmuştum ve tranferden sonra yine gonapeptyl vurdum
Yok ya ağrı falan yok.. öncesindeki ağrı çok normal yumurtalar basınç yapıyor. transferde daha çok canım acımıştı ama bi sorun olmuştu bende ondan olduEvet uyutacaklar beni de uyandıktan sonra cok agrı oluyormus benim suan bile cok agrım var yürürken batıyor kasıklarım cok fena
Transfer sonrası yapılan gonapeptyl e çok inanıyorum ben şifa olsun..2 gonapeptyl verdi canım gonapeptyl manyağı oldum
Öncesinde çok verdik sana yok artık demezler inşallahTransfer sonrası yapılan gonapeptyl e çok inanıyorum ben şifa olsun..
Yok o standart protokol herkese veriyorÖncesinde çok verdik sana yok artık demezler inşallah
Oh oh versinlerYok o standart protokol herkese veriyor