-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.501
inşallah canım duandan eksik etme sende benim dualarımdasın artıkBenim ilk tedavide hiç ağrım olmamıştı canım. Korkutma kendini. Emin ol rahat geçiyor
Amin canim teşekkür ederimHadi rast gelsin inşallah
Kuzummmmm Yaaaaaa hadi bol bol şansların olsun o yumoşlar güzel çıkıp döllenip sana yoldaş olsun inşallahKızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız
Canım bu test yanıltabiliyor bu silik çizgide ben geçen ay 4 tane yaptım bunlardan 4üde gözle görülür belli çizgi vardı kan verdin negatif çıktı. O yüzden kan ver inşallah pozitiftir ama 12. Günde negatif olup sonra pozitife dönen çok kişi varKızlar günaydın bugün iğnede 12.gün sabah idrarıyla test yaptım yine silik çizgi çıktı bir türlü anlam veremedim ben bu çizgilere birazdan hastaneye gitcem kan vercem belli olsun herşeyCookiie C Capanin Gururu Teyom sizcee ?
İnşallah kuzum zaten yapmayacam bidaha test felan iyice kafamı allak bullak etti kesin kandada çıkmayacak %100 eminim milletin benimkinden daha belirgin çizgileri olduğunhalde kanları negatif çıkıyor bu iyice silik çizgi sabah sabah moralimi bozduğuma değmediCanım bu test yanıltabiliyor bu silik çizgide ben geçen ay 4 tane yaptım bunlardan 4üde gözle görülür belli çizgi vardı kan verdin negatif çıktı. O yüzden kan ver inşallah pozitiftir ama 12. Günde negatif olup sonra pozitife dönen çok kişi var
Canım moralini bozma dediğim gibi 13 14 hatta 15. Günlerde pozitif glren var. Yok canım test yok evde 1 gibi dışarı cıkcam artık dönerken alırım yaparımİnşallah kuzum zaten yapmayacam bidaha test felan iyice kafamı allak bullak etti kesin kandada çıkmayacak %100 eminim milletin benimkinden daha belirgin çizgileri olduğunhalde kanları negatif çıkıyor bu iyice silik çizgi sabah sabah moralimi bozduğuma değmedisen naptın testi tekrarladınmı
İnşallahh kuzum Allahtan hayırlısı elimden bişeyde gelmiyor zaten beklemekten başkaCanım moralini bozma dediğim gibi 13 14 hatta 15. Günlerde pozitif glren var. Yok canım test yok evde 1 gibi dışarı cıkcam artık dönerken alırım yaparım
Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canımİnşallahh kuzum Allahtan hayırlısı elimden bişeyde gelmiyor zaten beklemekten başkaRabbim inşallah senin yüzünü güldürecek bu ay kalpten inanıyorum buna
Günaydın canım. Öncekiler iğne etkisi olabilirdi. Dün de o yüzden çıkmadı. Bugün gebelik çizgisi benceKızlar günaydın bugün iğnede 12.gün sabah idrarıyla test yaptım yine silik çizgi çıktı bir türlü anlam veremedim ben bu çizgilere birazdan hastaneye gitcem kan vercem belli olsun herşeyCookiie C Capanin Gururu Teyom sizcee ?
Sağol canım benim. Dün biraz atraksiyonlu geçti üzüldüm. Yumurta çatlamış olabilir mi diye? Neyseki teste göre çatlamamış. 3 olgun, 4 daha az olgun yumurta var canım. İnşallah embriyo olup yaşarlar.Kuzummmmm Yaaaaaa hadi bol bol şansların olsun o yumoşlar güzel çıkıp döllenip sana yoldaş olsun inşallahkaç tane varmış peki herşey yolunda mı
Hadi gözümüz aydın canım benimKızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız
Ahhhh inşallahhh canıımmGünaydın canım. Öncekiler iğne etkisi olabilirdi. Dün de o yüzden çıkmadı. Bugün gebelik çizgisi benceinşallah yanılmıyorumdur
Canım dualarımdasınnKızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız
Aynen kuzum şimdi hastaneye gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırımHepimizin yüzünü güldürsün inşallah canımmalesef elimizden hiçbişey gelmiyor vardır herşeyde bir hayır canım
Dua etseniz yeter canımCanım dualarımdasınnEğerki cüz felan dağıtırsan yada ayrıyetten bir dua istersen okurum
Güzel haberlerle dön inşallah canım benimAhhhh inşallahhh canıımmAğzından bal damlıyor şimdi hastaneye gidiyorummm teoooo
Henüz iğne etkisidir büyük ihtimalle canımKızlar selam, 1.5senedir bebek icin ugrasiyoruz esimde de bende de hic bi sorun olmamasina ragmen olmuyor. Bu ay doktorum ovitrelle kullanalim dedi ve 8 haziranda igneyi yaptim. Bugun erken gebelik testlerinden yaptim ve sanki silik cizgi gordum gibi bat 21 haziran. Yine hayal kirikligi yasayacagim diye cok korkuyorum sizce var mi biseyler?