- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon satan kadının sayfasında masaj vardı instagramda doğru.. test yaptıktan sonra bakayım ona daMasajlar vardı galiba canım. Forumda yazanlar olmuştu. Kekik çayı da söktürüyordu
Çok normal.. benim de tüp bebek tedavim 2 gün uzamıştı yumurta 18 mm üzerine çıkınca çatlatıyorlar gün uzayabilirMerhaba kızlar iyi geceler. Bende adetimin 2.gunu asilama tedavisine başladım ikinci kez. 5gun gonal f 75 ünite kullandım. C.tesi 6.gün yani kontrole çağırmıştı yumurtam büyümemiş. 2gun daha kullan pazartesi tekrar gel dedi. Ama umudum kalmadı. Neden böyle olmuş olabilir. Ilk asilamada gonal f ile 1yumurtam olusmustu
Canım ilk asilamada 6.gün kontrolünde 13 yada 14milim 1adwt yumurtam oluşmuştu. Bunda oluşmamış. Yanı büyümemiş. Yarın sabah gidecem 2gun daha kullandım.Çok normal.. benim de tüp bebek tedavim 2 gün uzamıştı yumurta 18 mm üzerine çıkınca çatlatıyorlar gün uzayabilir
Bugün 13. Gün çarşamba yapcm adet glmezseSağol canım benim. 4.günüm bugün. Heyecanla günler geçiyor. Güzel bir telaş. İnşallah sonu da güzel olur. Sen ne yaptın, test yaptın mı canım
Ayy gelmesin bebiş olsun inşallahBugün 13. Gün çarşamba yapcm adet glmezse
Amin kuzum inş ama feci adet sancılarım başladıAyy gelmesin bebiş olsun inşallah
kuzucummm çok teşekkür ederimm bbgmm allah razı olsunnn rabbm en kısa zmnda sanada ttattırsın inşallah hadi az kaldı hazirana girdik ne zmn transfer olucak sende sen nasılsn herşey yolundamıKıllar r nasılsınız bayaır giremedim burda sezon açıldı işlerimiz yoğundu inşallah güzel haberleri alırız hepimiz C Capanin Gururu Teyom cnm randevu almana çok sebvindim inşallah başlatır bu ay edaecoo kuzucum minnoşun belli olmuş nazlı olmasından belliydi kız olduğu sağlıkla kucağına al inşallah @LaRisaCca cnm senin sıpalar napıyolar
Hamd olsun canım iyiyim, iğneler devam. Heyecan, endişe, umut hepsi bir aradaC Capanin Gururu Teyom kuzummmmmmmmm günaydınnnnn ne durumdasın nasılsınnnn herşey yolunda mı
Canım ben de geçmişi okuyamadım pek. Başladım canım tedaviye. Perşembe kontrolüm varKıllar r nasılsınız bayaır giremedim burda sezon açıldı işlerimiz yoğundu inşallah güzel haberleri alırız hepimiz C Capanin Gururu Teyom cnm randevu almana çok sebvindim inşallah başlatır bu ay edaecoo kuzucum minnoşun belli olmuş nazlı olmasından belliydi kız olduğu sağlıkla kucağına al inşallah @LaRisaCca cnm senin sıpalar napıyolar
Allah daim etsin kuzum benim, sağlıkla ve hayırla güzel haberi vermeyi nasip etsinHamd olsun canım iyiyim, iğneler devam. Heyecan, endişe, umut hepsi bir arada
Sağol canım benim. Sen ne yapacaksın karar verdin miAllah daim etsin kuzum benim, sağlıkla ve hayırla güzel haberi vermeyi nasip etsin
Kuzum bugün 50 lere düştü beta, haftaya yine bi kan vercem, bu ay da ovulasyonla takip edecegim,temmuz adetinde başlarız yine dedi doktorum gonalf aşılama vs. Bakalim ben yine de takip ederim bu aySağol canım benim. Sen ne yapacaksın karar verdin mi
Hadi hayırlısı olsun canım benimKuzum bugün 50 lere düştü beta, haftaya yine bi kan vercem, bu ay da ovulasyonla takip edecegim,temmuz adetinde başlarız yine dedi doktorum gonalf aşılama vs. Bakalim ben yine de takip ederim bu ay
herşey güzel olucak allahın izni ile kuzum hiç merk etme senHamd olsun canım iyiyim, iğneler devam. Heyecan, endişe, umut hepsi bir arada
Çok sevindim canım sağlıklı bol bol yumoşların olsun inşallahCanım ben de geçmişi okuyamadım pek. Başladım canım tedaviye. Perşembe kontrolüm var
İnşallah kuşum, haberlerini bekliyorum mutlaka etiketle beniHadi hayırlısı olsun canım benim
İrandayım canım 10 gün sonra dönecez kıbrısa.Mesajlarını geç gördüm galiba.. ben 2 bin ödedim ama muhtemelen sigortadan da para alıyordur hastane. Onun dışında doktora 750 lira muayene ücreti vermiştim, 2 ay sonraki kontrolde ekstra para almadılar. Ameliyat daha büyük çaplı olunca da para almadılar. Ameliyat ücreti soruna göre değişiyor ama tanısal yine 2 bin civarıdır. Adet sonrası yapılıyor ama benimki mecburen adet yeni başlarken oldu. İran'da mısın hala? Valla oralarda olacağına Adana'da ol derim.. hem tüp bebek için de görürmüş olursun
sağol canım inşallah.Çok sevindim canım sağlıklı bol bol yumoşların olsun inşallah