- 26 Mart 2018
- 28.463
- 127.984
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.241
İnşallah canım benimMenopur bana iyi gelmisti sana da sifa olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimMenopur bana iyi gelmisti sana da sifa olur insallah
Sağol canım benim. 4.günüm bugün. Heyecanla günler geçiyor. Güzel bir telaş. İnşallah sonu da güzel olur. Sen ne yaptın, test yaptın mı canımİğne leri vuruldun mu kuzum ne kadar vurulcan daha tefavin şifa olsun duam seninle canım
Üzüldüm canım. Ama her ay sayı farklı olabiliyor. Kaç doz vuruldun iğneleri.Kızlar moralim çok bozuk. Aşılama için 5 gün gonalf kullandım o kadar. Dün adetin 9. Günüydü sadece bir tane 16,5 mm yumurta olmuş. Bir zamanlar femarayla 5 yumurtam olmuştu. Git gide her şey düzeleceğine kötüye gidiyo benim aşılama yapılmayacak bugün çat iğnesi oldum kendimiz deneyeceğiz. Çikolata kisti beni mahvetti
Nasılsın canım, neler yapıyorsunHerkese iyi akşamlar
Nasılsın canım, neler yapıyorsun
Gonalf 450 6 gün boyunca günde 75 lik vuruldum canımÜzüldüm canım. Ama her ay sayı farklı olabiliyor. Kaç doz vuruldun iğneleri.
Aslında kontrole gittiğinde arttırması gerekirdi ebat büyümeyince. Bu arada rezervin azalmış değildir canım. Sadece olgunluğa ulaşmamıştır. Doktor hatası gibiGonalf 450 6 gün boyunca günde 75 lik vuruldum canım
Hadi inşallah canım. Bir yola girmişsin şükür. LaRisaCca iyi şükür.SSorma abla tiroid düştü 0.67 ye bu sefer insülin yükseldi ikisine de ilaç kullanıyorum matofin ve euthrox 50mglik cuma doktora gittim yumurta tedavisine başladık pcos için femara ve fenomom verdi kutunun ivinden balık yağı ve karışım toz çıktı bu çok iyi bunu kullan dedi 18ine kadar kullanicam sonra çatlatma iğnesi Olcam nasipse bu ay tutar inşallah sizelr neler yapıyorsunuz ben yokken LaRisaCca abla nerde
Bebisleri napiyo iyilermiHadi inşallah canım. Bir yola girmişsin şükür. LaRisaCca iyi şükür.
Iyiler iyiler şükürBebisleri napiyo iyilermi
Allah sağlık sıhhat versin sen nasılsın ablaIyiler iyiler şükür
Ben de iyiyim canımAllah sağlık sıhhat versin sen nasılsın abla
Varmı sende de gelişmelerBen de iyiyim canım
Tüp bebeğe başladım canım.Varmı sende de gelişmeler
Masajlar vardı galiba canım. Forumda yazanlar olmuştu. Kekik çayı da söktürüyorduKızlar adetin başlaması için bitkisel bi şeyler var mı? Yarın test ve tarlusal alicam ama hormon kullanmak istemiyorum daha fazla
Yukarıda E emir91 arkadaşın da öyle olmuş canım. Aslında a doktorların kontrol sonrası doz arttırımı yapması gerekiyor. İnşallah büyürMerhaba kızlar iyi geceler. Bende adetimin 2.gunu asilama tedavisine başladım ikinci kez. 5gun gonal f 75 ünite kullandım. C.tesi 6.gün yani kontrole çağırmıştı yumurtam büyümemiş. 2gun daha kullan pazartesi tekrar gel dedi. Ama umudum kalmadı. Neden böyle olmuş olabilir. Ilk asilamada gonal f ile 1yumurtam olusmustu