- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.221
Hep destek tam destekAyy canım ya. İnşallah benim de sorunsuz ilerler ve tutunur. Öyle çok destek oldunki bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep destek tam destekAyy canım ya. İnşallah benim de sorunsuz ilerler ve tutunur. Öyle çok destek oldunki bana
Benim de sert bir şeye değerdi canım ama hamileydimKızlar umudum kırılmak üzere hamişler ve şuan ve daha önceden deneyimli arkadaşlar progesteron fitil koyarken rahme biraz sert bişi deyiyo ilk böyle olunca rahim aşağı mı inmiş oluyor bugün aşılamanın 11. Günü dünden bni ilacı koyarken bu aklımda aşılama tutmadı diye sizde nasıl acaba @LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom M Muallimezzz Esco
Çok teşekkür ederim canımRabbim inşallah tedavinizi olumlu sonuçlandırır Dualarım sizinle , rabbim sizede annelik duygusunu yaşatır inşallah
Aynen en sonda yumuşak dokuya değiyo Rabbim büyük senin kaçıncı gün bnm 11Tam bilmediğimiz birşey yüzünden umudumuzu kirmayalim canım, ben çok tecrübeli değilim ilk defa kullanıyorum , ancak ilk zamanlarda herhangi bişey hissetmiyor bosluga birakiveriyordum ve baya ileri gidiyordu , son iki gündür zor ittiriyorum öyle sert bişi hissetmiyorum ama yumuşak bişey elime degiyor,bir kalınlaşma varsada progestan belki işe yarıyordur , neticede tutunmayı kolaylaştırmak için düşük tehlikesi olanlara verilen ve rahmi kalınlaştıran bı ilaç diye biliyorum
İnş kuzum o zaman bilmediğimiz için jinekolojik muayene yapmayam kendime :)Benim de sert bir şeye değerdi canım ama hamileydim
Sağlıkla dogum nasip etsin kuzum sık sık giremesemde duamdasnzİyiler kuzucum büyüyorlar hamd olsun
Çizik olayı biraz saçma açıkçası.. insanları kandırıyorlar gibi geliyor. Negatif almanın pekçok nedeni olabilir illa her negatif olana yapılmaz, diğer nedenler araştırılır ancak yine de nedeni bulunmayabilir. Sen de tanısal histeroskopi yaptırabilirsin bir sorun varsa çıkar ama sırf Çizik için yaptırma bence..Anladım kuzum inşallah bu son uğraşın olur bebeğin gelir inşallah canım ya
Ben rahim genişletme fln yapmayacam ama canım, sadece bi baksınlar bişey varmı yokmu diye, birde rahme çizik atma işlemi tüp bebek negatifinde herkese yapılabilir bir işlem mi? Eğer öyleyse birde rahme çizik atmaları iyi olacaksa onu yaptıracam. Hsg işlemi gibi bişey olacak aslında benimki.
Ne düşünüyorsun canım çizik atma işlemi hakkında? Sonrasında o ay çok mu ağrılı geçer?
Ben bunu yapınca 2 gün sonra memleketime dönmek istiyorum, 2 günde rahat uçak yolculuğu yapabilirmiyim?
Mesajlarını geç gördüm galiba.. ben 2 bin ödedim ama muhtemelen sigortadan da para alıyordur hastane. Onun dışında doktora 750 lira muayene ücreti vermiştim, 2 ay sonraki kontrolde ekstra para almadılar. Ameliyat daha büyük çaplı olunca da para almadılar. Ameliyat ücreti soruna göre değişiyor ama tanısal yine 2 bin civarıdır. Adet sonrası yapılıyor ama benimki mecburen adet yeni başlarken oldu. İran'da mısın hala? Valla oralarda olacağına Adana'da ol derim.. hem tüp bebek için de görürmüş olursunKaça yapmışlardı canım? Birde senin extradan genişletme ve yapışıkkık durumu için extra para almışlardır değil mi?
Kıbrısta normal tanı koymak için 3 bin TL, burda 2 bin TL, bari yaptırıp öyle gideyim evime diyorum. Birşey varsa bileyim diye.
Bu arada biraz önce adet oldum. Hızlı karar vermem gereken bir durum, yanlış karar vermekte istemiyorum.
Hakkımda nasıl doğru olacaksa inşallah öyle ilerlerim ne diyeyim ya. Offf çok yoruldum ama pes etmeyecem
Baya fantazi yapmış senin tedavide nasıl gidiyor ağrılar başladı mi?Önce kullanıyorum zaten. İlk 3 gün canlar
Bana sadece transfer sonrası yapıldı gonapeptyl baya sövdüm tutmazsa bi daha tedavi falan yok sana diye kocama baya laf saymıştım C Capanin Gururu TeyomKız şikayetçi olunur mu zaten acısa da öldürmez bu iğneler bizi diriltir bacım diriltir
Gonapeptyl yakıyor ya benimde içim giderdi yapılacağı zaman
Evet bugün itibariyle 12.günüm , günlerimiz aynıAynen en sonda yumuşak dokuya değiyo Rabbim büyük senin kaçıncı gün bnm 11
Evet canım iğnelerde 3.gün bugünC Capanin Gururu Teyom canım tedaviye basladınız mı bayadır girmiyorum topiğe, haziranın ortası olmuş aklıma sen geldin vallahi
Evet bayağı ağrı oluyor canımBaya fantazi yapmış senin tedavide nasıl gidiyor ağrılar başladı mi?
Karmakarışık bir tedavi uygulayacağım dediBana sadece transfer sonrası yapıldı gonapeptyl baya sövdüm tutmazsa bi daha tedavi falan yok sana diye kocama baya laf saymıştım C Capanin Gururu Teyom
Çarşamba yqpcan mı test yoksa salı mı bnm akıntım o kadar çok değil ama son 4 gündür erkenden ateşle uyanıyor um yaEvet bugün itibariyle 12.günüm , günlerimiz aynı
İğne leri vuruldun mu kuzum ne kadar vurulcan daha tefavin şifa olsun duam seninle canımEvet bayağı ağrı oluyor canım
Menopur bana iyi gelmisti sana da sifa olur insallahEvet canım. Gonapeptyl, gonal f, menopur, şaizen ve cetrotide, bir de femara hap olarak
Nerde aldırdınız acaba tüpünüzü bende de hidrosalpinks var aldırmam gerekiyorHidrosalpinks sebebiyle canım. Tüpte sıvı birikmesi vardı. Bu durum hamile kalınsa dahi bebeğin düşmesine sebebiyet verdiği için aldılar
Ben bulunduğum şehirde üniversite hastanesinde oldum canımNerde aldırdınız acaba tüpünüzü bende de hidrosalpinks var aldırmam gerekiyor