• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada biz eşimle normal karı koca hayatımıza geri döndük. Doktor kanaman kesilince sıkıntı yok demişti. Kanamam kesildi üzerinden de 1 hafta geçti artık kendimizi sakınmıyoruz. :KK23:
canım en güzeli :) kendinizi balayında gibi hissedin yeni başlangıç olsun size :) ben inanıyorum ki sen tedavisiz hamile kalıp sağlıkla bebişine kavuşacaksın inşallah :)

Antepteym cnm cok guzeldı bıkacgun ama gunduz 18 aksam 0 dereceye dusuyp antep oyle haftaya kar dıyor bakalm suan kombım bozuldu donuyorum ayaklarımq kac kat gıydım genede donuyorum
sıcak su torbası ve bitki çayları ile birazck geçişi hafifletebilirsin belki. belini ve ayaklarnı özellikle sıcak tut iğne olduğun için tedbiri elden bırakmamak lazım :KK200: inş bebişin seninledir

Dream1988 Dream1988 canım ne vitamini kullanıyosun doktor bana folik asiti bırakdırdı

bana cok sey verdi daha baslayamadmda onumuzdeki hafta ancak baslarim

sidefer gb (multi)
Kalsiyum
Demir
Magnezyum

4 ayri vit

kramplarim oluyo benim magnezyum ondan. Iclerinde en onemlisi multi gebelik vit.

sıcak su torbası ve bitki çayları ile birazck geçişi hafifletebilirsin belki. belini ve ayaklarnı özellikle sıcak tut iğne olduğun için tedbiri elden bırakmamak lazım :KK200: inş bebişin seninledir
Ins dollenmıstır cnm mınnacıktır benımledır ayakkarım cok usuyor sıcak su torbası yapayım aklıma gelmedı uc kat corap ev botu ve battanıye sardm ama hala donuyorum

bana cok sey verdi daha baslayamadmda onumuzdeki hafta ancak baslarim

sidefer gb (multi)
Kalsiyum
Demir
Magnezyum

4 ayri vit

kramplarim oluyo benim magnezyum ondan. Iclerinde en onemlisi multi gebelik vit.
Vitaminlerde mide bulandırıyo belki bana da verir bilmiyorum 1 ay sonra gitcem folik asiti bırakabilirsin dedi işte , maden suyunda magnezyum var hemde bulantıya da iyi geliyo iç bence kuzum kramp rahmin icinde mi oluyo zaman zaman bana da oluyo ama rahim genisliyodur diyorum

canım geçmiş olsun :110:of beni de demir ilacı mafediyo.
Vitaminlerde mide bulandırıyo belki bana da verir bilmiyorum 1 ay sonra gitcem folik asiti bırakabilirsin dedi işte , maden suyunda magnezyum var hemde bulantıya da iyi geliyo iç bence kuzum kramp rahmin icinde mi oluyo zaman zaman bana da oluyo ama rahim genisliyodur diyorum

Folik asiti birakip sifir vitamin olmaz ki hic bir zamannn. Ben digerine baslayamadigim icin hala folik asite devam ediyorum. Devamli olsrak folik asit var yani, multinin icinde oldugu icin ekstra icmicez. Sen mutlaka gebelik multi vitamini al. Demir ve kalsiyumu her doktor vermeyebiliyor ama hamilelik vitamini vermeyeni hic duymadm.

Ins dollenmıstır cnm mınnacıktır benımledır ayakkarım cok usuyor sıcak su torbası yapayım aklıma gelmedı uc kat corap ev botu ve battanıye sardm ama hala donuyorum
Kışın sıcak su torbası en yakın arkdasimdir benim ayaklarım hep buz gibi. Bugün 28. Gün geçen perşembeden beri adet Olcam gibi belirtiler var henüz gelmedi ☺️

Folik asiti birakip sifir vitamin olmaz ki hic bir zamannn. Ben digerine baslayamadigim icin hala folik asite devam ediyorum. Devamli olsrak folik asit var yani, multinin icinde oldugu icin ekstra icmicez. Sen mutlaka gebelik multi vitamini al. Demir ve kalsiyumu her doktor vermeyebiliyor ama hamilelik vitamini vermeyeni hic duymadm.
Bana decavit diye bi folik asit vermisti doktor baya ictim ama midemi bulandiriyodu bende degistirir misiniz ilacimi dedim o da gerek yok 3 aylik oldu bebegin 3 aydan sonra folik asite gerek yok dedi oyle ciddi bi vitamin ya da demir eksikligim yok belki ondan olabilir bilmiyorum , benim doktorum biraz kaderci galiba kanamalarim oldugunda bile progestan yazmadi sen bilirsin bence faydasi yok dedi ben yine de kullanmisdim , suan isime yakin oldugu icin gidiyorum 4. Ayimdan sonra baska bi doktora gitcemeyi dusunuyorum nasip olursa

Bende universite de yaptiricam canim. Ama universite de 2 defa asilama yaptirmadiysan tup bebegi yapmiyorlar hemen. Sen 2 defa yaptin asilamayi degil mi ?
Evet canım iki aşılamamı da üniversite yaptım. Ama dışarıda yapanları da sonuç ve raporları getirince kabul ediyor, orada beklerken gelenleri gördüm

İnşallah 2.ye gerek kalmaz hattta inş 1.ye bile gerek kalmadan hamile kalırsın. hani olur da gerek olursa; benim arkadaşım çok araştrdı. heryerle gitti konuştu filan. mesela bahçeciyi hiç beğenmedi. çok fazla para odaklı oldukları izlenimini aldı. Eurofertilde karar kıldılar. 1. seferde tuttu ve şuan yaklaşk 2 aylık bebekleri. gayet iyi. aklında olsun.
Çok sağol canım. Bak bahçeciyi düşünüyordum. Aklımda bulunsun. İnşallah gerek kalmaz Rabbim. Amin 😊

Doktor ne kadar korunma vermişti size? bana geçen düşüğümde sadece 1 adet dönemi kadar bekle demişti.
Bana kanaman kesilene kadar dedi. Sonra normal sürecine geri dönebilirsin ama vücudunun toparlanması için 2 ay süreye ihtiyacın var dedi. Biz zaten 2 ay bebek çalışması yapmayacağız canım. Sadece cinsel olarak sakınmamız gereken bir durum kalmamış oldu.

Bana decavit diye bi folik asit vermisti doktor baya ictim ama midemi bulandiriyodu bende degistirir misiniz ilacimi dedim o da gerek yok 3 aylik oldu bebegin 3 aydan sonra folik asite gerek yok dedi oyle ciddi bi vitamin ya da demir eksikligim yok belki ondan olabilir bilmiyorum , benim doktorum biraz kaderci galiba kanamalarim oldugunda bile progestan yazmadi sen bilirsin bence faydasi yok dedi ben yine de kullanmisdim , suan isime yakin oldugu icin gidiyorum 4. Ayimdan sonra baska bi doktora gitcemeyi dusunuyorum nasip olursa

yani iki ayri profa gidiyorum ikiside ayni goruste cevremdeki herkes iciyor ama sen bilirsin tabii ki...

Bana kanaman kesilene kadar dedi. Sonra normal sürecine geri dönebilirsin ama vücudunun toparlanması için 2 ay süreye ihtiyacın var dedi. Biz zaten 2 ay bebek çalışması yapmayacağız canım. Sadece cinsel olarak sakınmamız gereken bir durum kalmamış oldu.

bence hic korunma kuzum forumda bi kac kiside okudum ama vucudunda toparlasin tabii ki. Ins Allah hayirlisini nasip etsn

canım en güzeli :) kendinizi balayında gibi hissedin yeni başlangıç olsun size :) ben inanıyorum ki sen tedavisiz hamile kalıp sağlıkla bebişine kavuşacaksın inşallah :)
Valla öyle oldu :) özlemişim kocişimi korka korka birşeyler yaşamaktan usanmıştım bir de progestandan dolayı da aşırı sıkıydım ve keyif alamıyordum hiçbirşeyden . şimdi herşey normale döndü :)

Back