Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantası keçiboynuzu da çok etkili kaynatıp içir eğer sorun varsa eşinde hem hız hem de sayı arttırıyor

Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantası keçiboynuzu da çok etkili kaynatıp içir eğer sorun varsa eşinde hem hız hem de sayı arttırıyor
Valla dur bakalım daha neler deniycez

Boynuz kulağı geçer demişler

Rakip tanımam diyosun

Canım kaldırmazlar hiç kaldırılmadı daha önce

E ben ebru hanıma muayeneye gidiyorum , haftaya tekrar izinle cart curtla uğraşacaz
Valla öyle kuzuş ama napalm yapacak bsy yok almış başını gitmiş vakalar Allah sonumuzu hayır etsn inşallah işe yarar

Yarın diyetisyene başlıyorum kızlar. İlaçlar igneler hormonlar stres hareketsizlik derken kilo aldim baya. 3 ay anlaştık bakalım 12/15 verirsin diyor
Kuzu iğneler kilo yapıyor yürüyüş yaparsan iyi gelir bence
Kızlar belirtileriniz neler oldu benim şuan adet belirtileri var hep 12. Günüm ovitrelle de yarın İnş test yapacağım ama umudum yok
Canım ovitrellede hcg hormonu var o yüzden tüm gebelik belirtileri olur bunlar gerçekçi olmayabilir o yüzden vücudunu dinlememeni öneririm
Valla öyle kuzuş ama napalm yapacak bsy yok almış başını gitmiş vakalar Allah sonumuzu hayır etsn inşallah işe yarar
Amin canım inşallah

Ballikko seninle küsücem beni unuttun
Kuzummmm oyyy valla ne desen haklısınnn tam konuyu açıyorum yine çok şey konuşulmuş oluyor ben okumaya üşendiğimden son sayfayı okuyup kapatıyorum bu aralar günde 1 -2 kere giriyorum birde o da var tabii
Rahim dinlendirme sürecindeyimya çok şey okuyup psikolojimi bozmıyım diyorum
Nasılsın 12.hafta yazıyor vay bee zaman ne çabuk geçiyor yahu daha dünn gibiydi transfer süreçlerin bebişler nasıl cinsiyet tahmini yapıldımı

Ya hu kayboldun ortadan merak ettim seni. Transferin olacak geri de gelmedin anlamadım ne olduğunu. Yaaa biz büyüyoruz teyzoşumuz darısı sana inşallah bebişlerin cinsiyetini henüz öğrenmedik haftaya kontrolümüz var umarım şansımız yaver gider ve öğrenebiliriz

Hayırlı Akşamlar tatlışlar.
Hayırlı Ramazanlar
sağol canım
Yarın diyetisyene başlıyorum kızlar. İlaçlar igneler hormonlar stres hareketsizlik derken kilo aldim baya. 3 ay anlaştık bakalım 12/15 verirsin diyor
e kuzu sonucun belli olsun ona göre başla. ben de birgün hamile olursam sağlıklı ve kilo almadan besleneyim diye düşünüyorum. Kuzenim diyetisyen

Ay çok heyecanlı az cok belli olur artık cinsiyetleri
Tam 1 ay sonra olacak kuzum transferim ramazan bayramına denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısı oruç iftar sahur arasında geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…