- 26 Mart 2018
- 28.471
- 128.067
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.361
Onu yazmamışlar canım net şekilde, seyahat demişler otobüs uçak belirtilmemişOtobüs kalktı canım sehirler arası kısıtlaması geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yazmamışlar canım net şekilde, seyahat demişler otobüs uçak belirtilmemişOtobüs kalktı canım sehirler arası kısıtlaması geldi
Boynuz kulağı geçer demişlerAşko olamam![]()
Rakip tanımam diyosunYok kuzu ben 10 bini geçtim zati![]()
Canım kaldırmazlar hiç kaldırılmadı daha önceInşallah otobüs seferleri de kalkmaz. Özel araba ile gelmek için eşimin de gelmesi gerekecek
E ben ebru hanıma muayeneye gidiyorum , haftaya tekrar izinle cart curtla uğraşacazNeden kuzucumLaRisaCca
Amin insallah canim tesekkurlerEtmez olur muyum rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah![]()
Bencede bekle![]()
Ben kullanmadım hiç canımArkadaşlar şu çakşır kökü suyunu kullanıp faydasını gören oldu mu hem siz hem eşiniz açısından bazıları eşiyle beraber kullanıyormuş![]()
Biz kullandık canım ben adetten sonra 1 hafta kadar eşimde düzenli kullandı yumurtlama ya faydası var akıntı oldu eşimde sperm testi verdi yükseldi değerleri. Ama düzenli kullanıp 3 ay sonra tam olarak belli olur çünkü 3 ayda yeniliyor biz 1 aydan sonra vermiştik o zaman bile fark etmiştiArkadaşlar şu çakşır kökü suyunu kullanıp faydasını gören oldu mu hem siz hem eşiniz açısından bazıları eşiyle beraber kullanıyormuş![]()
Biz kullandık canım ben adetten sonra 1 hafta kadar eşimde düzenli kullandı yumurtlama ya faydası var akıntı oldu eşimde sperm testi verdi yükseldi değerleri. Ama düzenli kullanıp 3 ay sonra tam olarak belli olur çünkü 3 ayda yeniliyor biz 1 aydan sonra vermiştik o zaman bile fark etmiştis
Sağol canımBiz kullandık canım ben adetten sonra 1 hafta kadar eşimde düzenli kullandı yumurtlama ya faydası var akıntı oldu eşimde sperm testi verdi yükseldi değerleri. Ama düzenli kullanıp 3 ay sonra tam olarak belli olur çünkü 3 ayda yeniliyor biz 1 aydan sonra vermiştik o zaman bile fark etmişti
Ama hepsi aynı değil benden demesi bazısı su gibi bazısı orijinalArkadaşlar şu çakşır kökü suyunu kullanıp faydasını gören oldu mu hem siz hem eşiniz açısından bazıları eşiyle beraber kullanıyormuş![]()
Trendyoldan aldım ben ilkini aktardan aldık mecit efendi su gibi diğer kullandığımızı akzel mi neydi o sarı ve daha kokulu onu tercih edebilirsin. Evet adetten sonra yumurtlama ya kadar tabi ben 1 hafta kullanıp bıraktım ovülasyon yapmadığım için belki daha uzun da kullanmam gerekebilirdi. Eşin düzenli kullansın her gün sabah aç karnaSağol canımaktardan mı almıştın peki adetten sonra mı başlanmalı
Tamam canım aktaran Bi bakayım önce yarın.. aslında birçok bitkisel ilaç var keçiboynuzu falan ama çakşır ı çok iyi diyolar deneyelimTrendyoldan aldım ben ilkini aktardan aldık mecit efendi su gibi diğer kullandığımızı akzel mi neydi o sarı ve daha kokulu onu tercih edebilirsin. Evet adetten sonra yumurtlama ya kadar tabi ben 1 hafta kullanıp bıraktım ovülasyon yapmadığım için belki daha uzun da kullanmam gerekebilirdi. Eşin düzenli kullansın her gün sabah aç karna
Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantasıTamam canım aktaran Bi bakayım önce yarın.. aslında birçok bitkisel ilaç var keçiboynuzu falan ama çakşır ı çok iyi diyolar deneyelim