Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz çatlatma iğnesi ile mi hamile kalmıştınız çok yeniyim kusura bakmayın yanlış anladıysam
Ben klomenle kalmadım,ilk aşılamayla kaldım ama 2 doğal gebeliğim de var. Şuanki tüp bebek. Hep düşük yaptım çünkü rahim anomalisi varmış bende haberim yoktu bende ameliyat oldum ve şuan hamileyim

İstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile parayla

Yaratıcıya bak helal olsun yeşilcim
en zorlandığım bu fitil olayı ..önce internetten baktım ucu farklı aparat var mıdır diye ..yabancı sitelerde satışta varmış ..önce Lutinus u denedim yumuşak plastik olunca oldu valla

en zorlandığım bu fitil olayı ..önce internetten baktım ucu farklı aparat var mıdır diye ..yabancı sitelerde satışta varmış ..önce Lutinus u denedim yumuşak plastik olunca oldu valla
Ben lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim

Bugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedi bendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim

Ben lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim
Ben onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştım estrofemi sordun mu doktora içiyor musun?

o da çok ağır anacım bekleyecek görek
Ah melike ah işin zor Allah kolaylık versin
Bugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedi bendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim
Ayy seço bugün benimki de antakyada hiç de aç değil oraya giden dönmek istemez ki
Ben onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştım estrofemi sordun mu doktora içiyor musun?
Ay evet ittirir ittirmez kalkmıyosun ya nereye koyacan aparatı ? Kalıyor elinde sonra bi de yıka ıyk estrofem zamanım bitti canım 3. Aya girdim ama son 2 hafta içmedim ne yalan söyleyeyim

Valla zamanı gelsin doğsun da yiyeyim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…