Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hoşgeldin. Öncelikle şunu söylemeliyim ki deneme süresi 1 yıl olmadıkça aslında bu tip tedavilere başlanmıyor çünkü bu sizde bir pr olduğu anlamına gelmez. Ama klomen 6 aylık bir tedavidir genelde ve sabırlı olmayı gerektirir. Doğal döllenme olduğundan normal birliktelikten farkı yoktur ihtimali arttıran tek konu kontrollü yumurta çatlaması ve birliktelik. Stres gebelik hormonlarını çok etkiler lütfen sakin ve sabırlı ol. Klomenden sonra eşinin de sonuçları güzelse rahim filmi çekerler sonra aşılama önerirler gidişat bu şekilde. Biz buradayız yalnız değilsin lütfen rahat ol

diinlenme molası o zaman
Sorma ya bana şevval hilali gibi geliyor
Hahah aynen kız Lari hep sorucam unutuyorum küçük ve sıcak bir şehirde yaşamak nasıl bir his ? Güzel mi Hatay
Ya küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçekten
çocuk çok seviyor canım cumartesi komşu doğum yaptı o da buraya geldi hayırlı olsuna gidelim dedi
Ooo işin iş melike geçmiş olsun
içini aydınlatıyor insanın, muhafazakar ayım da güzeldi
O ayı değiştiği için ekstra mutluyum

dur yine onu yapayım

Ay ne güzel canım yaşadığın yeri sevmek önemli

tabi canımm allah yardımcım olsun

hoşbuldummm çoook teşekkür ederim arkadaşlarım tek denemede hemen pıt pıt hamile kaldı kimsede böyle bekleme süresi oldu olmadı bi süreç dinlemedim ben de kimseye anlatmıyorum gerçi ama herkes bi baskı içinde hadi ne zaman hadi ne zaman sinirlerim bozuluyor. çalışıyorum da ama hep bi bişeyi yanlış mı yaptım düşüncesi insanı sarıyor. elimden geldiği kadar düşünmemeya çalışıcam artık ama dertleşmek iyi geliyor. tekrar herkesee iyi ki varsınız diyoruum.

Sen de iyi ki varsın canım o baskıya müsade etme. Bu konuyu kapatmaları nı şuan düşünmediğinizi söyle. Rahat ol

Öyle valla başka yerde yaşayamam diye düşünüyorum hep. Toplantıya bile gitsem şehir dışına döneceğim günü saatleri sayıyorum

Sizde durum sürekli yansın gecelerrrrrr
Su kuşu melike
İstanbulda yapamazmışsın hiç o zaman İşten eve harcadığımız zaman, trafik, aşırı kalabalık üstüne üstüne geliyor insanın bazen.

Sorma canım işte beni bu parmakla itme durumu ajite yapıyor , dün akşam Lutinus aparatının ucunu elimle yuvarlak hale getirdim progestanı ucuna yerleştirip öyle kullandım

İstanbulda yapamazmışsın hiç o zaman İşten eve harcadığımız zaman, trafik, aşırı kalabalık üstüne üstüne geliyor insanın bazen.
İstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile parayla
Sorma canım işte beni bu parmakla itme durumu ajite yapıyor , dün akşam Lutinus aparatının ucunu elimle yuvarlak hale getirdim progestanı ucuna yerleştirip öyle kullandım
Yaratıcıya bak helal olsun yeşilcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…