- 18 Kasım 2020
- 20.722
- 49.843
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.201
çocuk çok seviyor canım cumartesi komşu doğum yaptı o da buraya geldi hayırlı olsuna gidelim dediEnişte yapmış yapacağını
içini aydınlatıyor insanın, muhafazakar ayım da güzeldiC Capanin Gururu Teyom profil resmin ne güzel papito dolu
Canım hoşgeldin. Öncelikle şunu söylemeliyim ki deneme süresi 1 yıl olmadıkça aslında bu tip tedavilere başlanmıyor çünkü bu sizde bir pr olduğu anlamına gelmez. Ama klomen 6 aylık bir tedavidir genelde ve sabırlı olmayı gerektirir. Doğal döllenme olduğundan normal birliktelikten farkı yoktur ihtimali arttıran tek konu kontrollü yumurta çatlaması ve birliktelik. Stres gebelik hormonlarını çok etkiler lütfen sakin ve sabırlı ol. Klomenden sonra eşinin de sonuçları güzelse rahim filmi çekerler sonra aşılama önerirler gidişat bu şekilde. Biz buradayız yalnız değilsin lütfen rahat olkızlar herkese merhaba aylardır sayfalarca okuyorum bu konu ile alakalı rahat rahat konuştuğum kimse yok eşimi strese sokmamak için onunla da çok konuşamıyorum. üç yıllık evliyiz ekim-kasım aylarından beri deniyoruz nisan ayına geldik(( 28 mart pazar günü ilk defa ovitrelle iğnesi yaptık doktor tavsiyesiyle. öncesinde de beş gün sabah akşam klomen kullandım. olmadı çok garip insan kendini öyle inandırıyor ki reglin başlasa dahi acaba diye düşünüyorsun. benim yaşım 27 eşim 30 olduğu için çok endişelenmedik tabi ama sebepsiz böyle olunca insan çok üzülüyor. herkesin tek tek yazdıklarını okumak bu aylarda bana yardımcı olan tek şey oldu. o yüzden herkese tek tek teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. sayenizde yalnız hissemiyorum. doktorum hormon testi yaptı geçen ay bir de regl ikinci gün kontrolü sonra yumurta takip. bu ay yine gel ovitrelle klomen yapalım diyor. ne yapacağımı da şaşırdım. eşim de sperm testine gidecek bu hafta. siz neler diyorsunuz? sizce ne yapmalıyım?
Sorma ya bana şevval hilali gibi geliyordiinlenme molası o zaman
Ya küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçektenHahah aynen kızLari hep sorucam unutuyorum küçük ve sıcak bir şehirde yaşamak nasıl bir his ? Güzel mi Hatay
Ooo işin iş melike geçmiş olsunçocuk çok seviyor canım cumartesi komşu doğum yaptı o da buraya geldi hayırlı olsuna gidelim dedi
O ayı değiştiği için ekstra mutluyumiçini aydınlatıyor insanın, muhafazakar ayım da güzeldi
dur yine onu yapayımSorma ya bana şevval hilali gibi geliyor
Ya küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçekten
Ooo işin iş melike geçmiş olsun
O ayı değiştiği için ekstra mutluyum
Ay ne güzel canım yaşadığın yeri sevmek önemliSorma ya bana şevval hilali gibi geliyor
Ya küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçekten
tabi canımm allah yardımcım olsunSorma ya bana şevval hilali gibi geliyor
Öyle valla başka yerde yaşayamam diye düşünüyorum hep. Toplantıya bile gitsem şehir dışına döneceğim günü saatleri sayıyorumAy ne güzel canım yaşadığın yeri sevmek önemli
Sizde durum sürekli yansın gecelerrrrrrtabi canımm allah yardımcım olsun
hoşbuldummm çoook teşekkür ederimCanım hoşgeldin. Öncelikle şunu söylemeliyim ki deneme süresi 1 yıl olmadıkça aslında bu tip tedavilere başlanmıyor çünkü bu sizde bir pr olduğu anlamına gelmez. Ama klomen 6 aylık bir tedavidir genelde ve sabırlı olmayı gerektirir. Doğal döllenme olduğundan normal birliktelikten farkı yoktur ihtimali arttıran tek konu kontrollü yumurta çatlaması ve birliktelik. Stres gebelik hormonlarını çok etkiler lütfen sakin ve sabırlı ol. Klomenden sonra eşinin de sonuçları güzelse rahim filmi çekerler sonra aşılama önerirler gidişat bu şekilde. Biz buradayız yalnız değilsin lütfen rahat ol
6 ay sonraki halimmm su kuşu cik cik cikÖyle valla başka yerde yaşayamam diye düşünüyorum hep. Toplantıya bile gitsem şehir dışına döneceğim günü saatleri sayıyorum
Sizde durum sürekli yansın gecelerrrrrr
Su kuşu melike
Sen de iyi ki varsın canım o baskıya müsade etme. Bu konuyu kapatmaları nı şuan düşünmediğinizi söyle. Rahat olhoşbuldummm çoook teşekkür ederimarkadaşlarım tek denemede hemen pıt pıt hamile kaldı kimsede böyle bekleme süresi oldu olmadı bi süreç dinlemedim ben de kimseye anlatmıyorum gerçi ama herkes bi baskı içinde hadi ne zaman hadi ne zaman sinirlerim bozuluyor. çalışıyorum da ama hep bi bişeyi yanlış mı yaptım düşüncesi insanı sarıyor. elimden geldiği kadar düşünmemeya çalışıcam artık ama dertleşmek iyi geliyor. tekrar herkesee iyi ki varsınız diyoruum.
Sayılı gün çabuk geçer melike6 ay sonraki halimmm su kuşu cik cik cik
İstanbulda yapamazmışsın hiç o zamanÖyle valla başka yerde yaşayamam diye düşünüyorum hep. Toplantıya bile gitsem şehir dışına döneceğim günü saatleri sayıyorum
Sizde durum sürekli yansın gecelerrrrrr
Su kuşu melike
Sorma canım işte beni bu parmakla itme durumu ajite yapıyor , dün akşam Lutinus aparatının ucunu elimle yuvarlak hale getirdim progestanı ucuna yerleştirip öyle kullandımEvet kuzum kullanıyorum yanma hissi olmadı bnde hiç iyiyim şimdilik bbgm günde 3 kez alıyorum fitil olarak Bi kere yanma olmuştu glba bir dha olmadı Snde sürekli mi oluyor.. Olabildiğince içeri ittir öyle daha etkisi olur
siz çatlatma iğnesi ile mi hamile kalmıştınızSen de iyi ki varsın canım o baskıya müsade etme. Bu konuyu kapatmaları nı şuan düşünmediğinizi söyle. Rahat ol
İstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile paraylaİstanbulda yapamazmışsın hiç o zamanİşten eve harcadığımız zaman, trafik, aşırı kalabalık üstüne üstüne geliyor insanın bazen.
Yaratıcıya bakSorma canım işte beni bu parmakla itme durumu ajite yapıyor , dün akşam Lutinus aparatının ucunu elimle yuvarlak hale getirdim progestanı ucuna yerleştirip öyle kullandım
hartel iyi miSayılı gün çabuk geçer melikeaz kaldı spora başla ağırlık sporlarına filan yönel
Larişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?