• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz çatlatma iğnesi ile mi hamile kalmıştınız :KK200: çok yeniyim kusura bakmayın yanlış anladıysam
Ben klomenle kalmadım,ilk aşılamayla kaldım ama 2 doğal gebeliğim de var. Şuanki tüp bebek. Hep düşük yaptım çünkü rahim anomalisi varmış bende haberim yoktu bende ameliyat oldum ve şuan hamileyim

İstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile parayla 😳

Yaratıcıya bak :KK57: helal olsun yeşilcim
😅 en zorlandığım bu fitil olayı ..önce internetten baktım ucu farklı aparat var mıdır diye ..yabancı sitelerde satışta varmış ..önce Lutinus u denedim yumuşak plastik olunca oldu valla 😌

😅 en zorlandığım bu fitil olayı ..önce internetten baktım ucu farklı aparat var mıdır diye ..yabancı sitelerde satışta varmış ..önce Lutinus u denedim yumuşak plastik olunca oldu valla 😌
Ben lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim 😁

Ya küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçekten 🤗
Bugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedi😅 bendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim 😻

Ben lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim 😁
Ben onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştım😄 estrofemi sordun mu doktora içiyor musun?

o da çok ağır anacım bekleyecek görek :KK70: :KK70:
😂😂😂 Ah melike ah işin zor Allah kolaylık versin
Bugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedi😅 bendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim 😻
Ayy seço bugün benimki de antakyada hiç de aç değil 😂 oraya giden dönmek istemez ki
Ben onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştım😄 estrofemi sordun mu doktora içiyor musun?
Ay evet ittirir ittirmez kalkmıyosun ya nereye koyacan aparatı ? Kalıyor elinde 😁 sonra bi de yıka ıyk 🤢 estrofem zamanım bitti canım 3. Aya girdim ama son 2 hafta içmedim ne yalan söyleyeyim 🤭

Doktor kadın mı 😂

Kalır İnşallah canikom 🥰

İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki 😂

Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf 😂

Oooo e hani oruç nerde uyudu mu 😂

Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar

Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

😂😂😂

Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

Orucu uykuya tutturanlardan mısınız

Oyy o fındığı yerim ben 🥰

Oldukça zarif bir isim gerçekten😍sen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye

Amin canım evet leyl gece, leyal geceler 🤗 kur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam 🥰 neşeli insan anlamında da kullanılır

Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
Valla zamanı gelsin doğsun da yiyeyim bol bol 🤗

Back
X