- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.181
Doktor kadın mıBenim poncik kocami bugunde gondeeermemis doktoru
Herkes iyi olsunda yatsin diyoo
Cildiricimmmn![]()

Kalır İnşallah canikominşallah canım şuan ki haliyle kalmasını umuyorum.![]()

İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın kidaha önceki aylarda yaptıklarımda kuruma çizgisi bile cikmiyoduiki gün sonra tekrar yapiyim o zaman ben inşallah pozitif çıkar o da çok isteyince duramıyorum heralde
![]()

Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmfAteş miydi
asko öyle biseydi ya
![]()

Oooo e hani oruç nerde uyudu muTünaaydınnn![]()

Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlarabinler evlerine geçtiler mi canım
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallahHayırlı ,bereketli ramazanlar kızlar![]()

hele bak hiç yazmış mı![]()

Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallahHayırlı ramazanlar kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah![]()

Orucu uykuya tutturanlardan mısınızsahura kadar uyumayanlardan mısınız![]()
Oyy o fındığı yerim benBenimki erkek hala isim bulamadık fındık diye seviyorumİnşallah size de bunları düşünmek nasip olur
![]()

Oldukça zarif bir isim gerçektenLeyla ismi eski bir isim olmasına rağmen bana da çok hoş naif geliyor![]()

Amin canım evet leyl gece, leyal gecelerÇok güzell larimmm isimleriyle yaşasınlarrmahur leyal anlamı ne demek. Leyl gece diye biliyorumda aynı anlamdalarmı
![]()

Canım amh güzel ama pco düşündürüyorDoktor amh istemişti canım bugün sonuç çıktı 4.33 iyi mi kötü mü bilmiyorumPerşembe günü amh sonucuma bakacak ve üç boyutlu ultrasona giricem rahimde perde mi var yoksa kalp şeklinde mi bakıcaz dedi doktor