• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim poncik kocami bugunde gondeeermemis doktoru
Herkes iyi olsunda yatsin diyoo
Cildiricimmmn💩
Doktor kadın mı 😂
inşallah canım şuan ki haliyle kalmasını umuyorum. :KK17:
Kalır İnşallah canikom 🥰
daha önceki aylarda yaptıklarımda kuruma çizgisi bile cikmiyodu 🤣 iki gün sonra tekrar yapiyim o zaman ben inşallah pozitif çıkar o da çok isteyince duramıyorum heralde🙈🙈
İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki 😂
🔥 Ateş miydi 😁😁 asko öyle biseydi ya 🤭
Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf 😂
Oooo e hani oruç nerde uyudu mu 😂
abinler evlerine geçtiler mi canım
Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar
Hayırlı ,bereketli ramazanlar kızlar 💓
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah 🤗
hele bak hiç yazmış mı :KK70:
😂😂😂
Hayırlı ramazanlar kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🙏
Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah 🤗
sahura kadar uyumayanlardan mısınız :KK70:
Orucu uykuya tutturanlardan mısınız
Benimki erkek hala isim bulamadık fındık diye seviyorum 🙈 İnşallah size de bunları düşünmek nasip olur 🤲
Oyy o fındığı yerim ben 🥰
Leyla ismi eski bir isim olmasına rağmen bana da çok hoş naif geliyor 🌺☺️
Oldukça zarif bir isim gerçekten😍sen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye
Çok güzell larimmm isimleriyle yaşasınlarr 😍😍 mahur leyal anlamı ne demek. Leyl gece diye biliyorumda aynı anlamdalarmı🥰😍😍
Amin canım evet leyl gece, leyal geceler 🤗 kur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam 🥰 neşeli insan anlamında da kullanılır
Doktor amh istemişti canım bugün sonuç çıktı 4.33 iyi mi kötü mü bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Perşembe günü amh sonucuma bakacak ve üç boyutlu ultrasona giricem rahimde perde mi var yoksa kalp şeklinde mi bakıcaz dedi doktor
Canım amh güzel ama pco düşündürüyor

Doktor kadın mı 😂

Kalır İnşallah canikom 🥰

İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki 😂

Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf 😂

Oooo e hani oruç nerde uyudu mu 😂

Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar

Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

😂😂😂

Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

Orucu uykuya tutturanlardan mısınız

Oyy o fındığı yerim ben 🥰

Oldukça zarif bir isim gerçekten😍sen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye

Amin canım evet leyl gece, leyal geceler 🤗 kur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam 🥰 neşeli insan anlamında da kullanılır

Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
Canım ben düzenli adet oluyorum ve yumurtlama çatlama vs oluyor. Yinede bir problem mi oluyor bu durum 🧐

kızlar herkese merhaba aylardır sayfalarca okuyorum bu konu ile alakalı rahat rahat konuştuğum kimse yok eşimi strese sokmamak için onunla da çok konuşamıyorum. üç yıllık evliyiz ekim-kasım aylarından beri deniyoruz nisan ayına geldik :((( 28 mart pazar günü ilk defa ovitrelle iğnesi yaptık doktor tavsiyesiyle. öncesinde de beş gün sabah akşam klomen kullandım. olmadı :( çok garip insan kendini öyle inandırıyor ki reglin başlasa dahi acaba diye düşünüyorsun. benim yaşım 27 eşim 30 olduğu için çok endişelenmedik tabi ama sebepsiz böyle olunca insan çok üzülüyor. herkesin tek tek yazdıklarını okumak bu aylarda bana yardımcı olan tek şey oldu. o yüzden herkese tek tek teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. sayenizde yalnız hissemiyorum. doktorum hormon testi yaptı geçen ay bir de regl ikinci gün kontrolü sonra yumurta takip. bu ay yine gel ovitrelle klomen yapalım diyor. ne yapacağımı da şaşırdım. eşim de sperm testine gidecek bu hafta. siz neler diyorsunuz? sizce ne yapmalıyım?

Back
X