Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddenmi ilk kez duydum insallah
Öyle diyorlar canım bir de Meryem suresini oku Hz. Meryem çocuk istiyormuş ama evli değilmiş evlenmeden hamile kalmış Allah tarafından başka bir sebeple değil ama peygamberlerin olduğu dönemde bu yüzden Meryem suresi denmiş duaya ve hamile kalmak isteyenler okusun diyolar yarın okuycam ben Allah kısmet ederse duanın hikayesi nette yazıyor sanırım hatam varsa yanlış olmasın canım ben ebugün öğrendim

Kuzuş bnce pazartesi tahmin eder die umut ediyorum görmedik henüz bsy bakalım ne olacak sıpam
Allahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmez
Ahahah koku gitmeden wc ye girme ha bu kokular zararlı aşko

Canım demekki yumurtalıklar epey uyarılmış bence bu harika ama çok da silik değil testin inşallah en geç haftaya yumurtlaman olur bence
Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey bu
Kız yoksa ben evde otuyorum diye mi kafan da deli sorular
Ahahah kız bende oturuyorumkii ama hareket yumurtalara inanılmaz çok faydalı o gerçek
Amin inşallah canım yaa hadi hayırlısı ile yapında keyif sürün aaa çok duydum ya cesaret edemedim bende denemeye ama
İnşallah canımm sizdee
Ay bu ay gözümğ kararttım balım bakalım güzel bişey gibi şuanlık ama tam etkisini görücem zamanla. İçerisindeki bitkiler zaten bana doktorun önerdiği hepimizin iyi geldiğini bildiğimiz şeyler kuzum ben ona güvenerek birazda aldım

Neler yaptığını bu ay, muhakkak not al olur mu bu ay senden çok umutluyum

Ahh inşallah umutlarını boşa çıkarmam larimmm alıcam mutlaka pek bişeyde yapmıyorum gerci bol su ve macun dışında. Birde eşim kullanıyor o kadar
Porti her bilgi sltın niteliğinde biz kadınlar için. ne olur ne olmaz, eşin ve senin neler kullandığınız çok önemli.
Bugün şok a gittim kurutmalık gördüm aklıma direk sen geldin

Kuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendime sonuçta şafak 9
Ayyyy bana bakkk 9. Gün test yap negatifi görelim sonra test yaptığımızda iğne etkisi mi diye düşünmeyelim

Öyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…