- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.761
Canım nasıl oldu eşin çıktı mı hastaneden ben bakamadım bi iki günBeni gozunlen korona yaptinn amaaa baslicam bende yemekten sonra
ben de çok heyecanlıyım ya, testler tatlı heyecanlar katıyor, içimiz sevinç doluyor
Öyle diyorlar canımCiddenmi ilk kez duyduminsallah
İnşallah test yapmak için çok beklemezben de çok heyecanlıyım ya, testler tatlı heyecanlar katıyor, içimiz sevinç doluyor
Allahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmezKuzuş bnce pazartesi tahmin eder die umut ediyorum görmedik henüz bsy bakalım ne olacak sıpam
Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey buAhahahkoku gitmeden wc ye girme ha bu kokular zararlı aşko
Canım demekki yumurtalıklar epey uyarılmış bence bu harikaama çok da silik değil testin inşallah en geç haftaya yumurtlaman olur bence
Ahahah kız bende oturuyorumkiiKız yoksa ben evde otuyorum diye mi kafan da deli sorular
İnşallah canımm sizdeeAmin inşallah canımyaa hadi hayırlısı ile yapında keyif sürün aaa çok duydum ya cesaret edemedim bende denemeye ama
Neler yaptığını bu ay, muhakkak not al olur muAllahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmez
Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey bu
Ahahah kız bende oturuyorumkiiama hareket yumurtalara inanılmaz çok faydalı o gerçek
İnşallah canımm sizdee
Ay bu ay gözümğ kararttım balım bakalım güzel bişey gibi şuanlık ama tam etkisini görücem zamanla. İçerisindeki bitkiler zaten bana doktorun önerdiği hepimizin iyi geldiğini bildiğimiz şeyler kuzum ben ona güvenerek birazda aldım
Ahh inşallah umutlarını boşa çıkarmam larimmmNeler yaptığını bu ay, muhakkak not al olur mubu ay senden çok umutluyum
Porti her bilgi sltın niteliğinde biz kadınlar için. ne olur ne olmaz, eşin ve senin neler kullandığınız çok önemli.Ahh inşallah umutlarını boşa çıkarmam larimmmalıcam mutlaka pek bişeyde yapmıyorum gerci bol su ve macun dışında. Birde eşim kullanıyor o kadar
Nurella çok üzgün gene
Ama ben sana ne dedim ? Hiç okumamışsın demek kiNurella çok üzgün genebenim yıldızım falan mı düşük acaba ya hep birşeylerdeb etkileniyorum
Kuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendimesagol bbgmmm sn nasılsın nası hissediyorsunn
Öylemi diyorsun inşallah kuzumKuzum haklısın ama ne yapalım vardır bir hayır. Biz de çift yapıp arayı kapatacağız
AyyyyKuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendimesonuçta şafak 9
Okudum ama bugün gene ağla ağla kötü oldumAma ben sana ne dedim ? Hiç okumamışsın demek ki
Öyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayındaAllahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmez
Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey bu
Ahahah kız bende oturuyorumkiiama hareket yumurtalara inanılmaz çok faydalı o gerçek
İnşallah canımm sizdee
Ay bu ay gözümğ kararttım balım bakalım güzel bişey gibi şuanlık ama tam etkisini görücem zamanla. İçerisindeki bitkiler zaten bana doktorun önerdiği hepimizin iyi geldiğini bildiğimiz şeyler kuzum ben ona güvenerek birazda aldım
Teyzoşları için duacılar ama teyzoşları yastaOkudum ama bugün gene ağla ağla kötü oldumyarın düzelirim inşallah Allah büyük bu arada minnoşlar nasıl sen nasılsın canım
O güne bi gelelim inşallah daAyyyybana bakkk 9. Gün test yap negatifi görelim sonra test yaptığımızda iğne etkisi mi diye düşünmeyelim