- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.741
hem de ne rakipAlttan bir rakip mi yetişiyor C Capanin Gururu Teyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de ne rakipAlttan bir rakip mi yetişiyor C Capanin Gururu Teyom
Hmm anladım aşko hiç bisi demedihipofiz bezinden salgılanıyor diye bazen baştan mr istiyorlar canım
Yok sürekli gezmelere gidiyosun ondanyazıyorum canım, full devam. Dinlenme zamanlarımda geliyorum. Öğlen sonu sesim çıkmadı
Sessiz ve derindenhem de ne rakip
Yok asko ona rakip olamam ama zayiflamam için iyi bi firsat hırs yapmısken rakip mi olamAlttan bir rakip mi yetişiyor C Capanin Gururu Teyom
kız sürekli nereye gittim dün köye gittim sadeceYok sürekli gezmelere gidiyosun ondan
Sessiz ve derinden
Prolaktin e de iyi gelirYok asko ona rakip olamam ama zayiflamam için iyi bi firsat hırs yapmısken rakip mi olam
Her türlü yakalarım biliyorsunLaRisaCca yemek sayfalarında mı yakaladın beni kuzu
Gidiyon işte sus doğru söylekız sürekli nereye gittim dün köye gittim sadece
sahura kadar uyumama planım var sizi uyutup ders çalışacağımProlaktin e de iyi gelir
Her türlü yakalarım biliyorsun
hee gidiyorummmGidiyon işte sus doğru söyle
Fıtı fıtı da yap yazık eniştemesahura kadar uyumama planım var sizi uyutup ders çalışacağım
Amin inşallah canım yaa hadi hayırlısı ile yapında keyif sürün aaa çok duydum ya cesaret edemedim bende denemeye amaEvet canım zor zamandan geçiyoruz rabbim hayırlı etsin herşeyi
İşte birkaç tane gördüm trendyolda camı bi halledersek alıcam bende
Clife kullanıyorum canım bu ay başladım
İyi halden indirim alacaksın tamamhee gidiyorummm
Ciddenmi ilk kez duydum insallahAmin inşallah canım Ramazan da gebe kalınır der büyüklerimiz öyle duydum ben
makroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacıHiç bişi yapmadı asko onlar ne ki ?
Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormonbenim taa lisedeyken bile yükseliyordu. Mr temiz çıktı hep. Ama nedense hep yükselip düşüyor
Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlıı hadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimiSıklıkla solumadıkçabir kereden bir şey olacağını sanmam açıkçası
Aşkım söylerim tabi 23 Nisan'da görüşümüz.. daha var , sabırla bekliyoruz beklemek çok zor. Özellikle benim için
Beni gozunlen korona yaptinn amaaa baslicam bende yemekten sonra
heh işte o yüzden şe ettim L Limonlu Su arkadaşaBeni gozunlen korona yaptinn amaaa baslicam bende yemekten sonra
Kocam 2 defadır el doppler ı alayım sana diyor kafayı yerim bütün gün bir de sık sık bakmak iyi birşey değilmiş alma dedimmakroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu
Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon
Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlıı hadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi