Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmez 🤗🤗

Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey bu 🤗❤️❤️

Ahahah kız bende oturuyorumkii 😂😂😂 ama hareket yumurtalara inanılmaz çok faydalı o gerçek 🤗

İnşallah canımm sizdee 🥰🥰
Ay bu ay gözümğ kararttım balım bakalım güzel bişey gibi şuanlık ama tam etkisini görücem zamanla. İçerisindeki bitkiler zaten bana doktorun önerdiği hepimizin iyi geldiğini bildiğimiz şeyler kuzum ben ona güvenerek birazda aldım🤗
😂😂😇😇Bol bol yürüyüş lazım canım

makroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu

Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon 😅

Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlıı 😍 hadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar 😍😍😍 ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi 😅
Deger 100 ustuyse mr istiyoRllar burdaa
Beyin cerrahi oyle dedi banada cektik

Kuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendime 😂😂 sonuçta şafak 9😂😂
Ayy süper süper 🤗🤗🤗 ağırsınlar inşallah güzel sonuç alacaz kuzuşummm bnmm herşey çok güzel olucak vitaminli şeyler ye ve bol su iç 🤗🤗

Ayy süper süper 🤗🤗🤗 ağırsınlar inşallah güzel sonuç alacaz kuzuşummm bnmm herşey çok güzel olucak vitaminli şeyler ye ve bol su iç 🤗🤗
Ayy inşallah inşallah 💘 ağız kuruluğum çok sürekli su içiyorum 💜
Sende yoruldun baya dinlen iyice uzat ayağını 😇

makroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu

Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon 😅

Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlıı 😍 hadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar 😍😍😍 ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi 😅
Bana önce 2ay kullan dedi eczaneye gittim ilacın kullanımını yazmamış bide eczane 1 tanesini verdi diğerini bitince yazdır ödemiyor dedi tekrar doktara geldjm sordum nasıl kullanılır falan derken 1tanesini kullan iki hafta sonra gel dedi bakalım ne diyecek

Ay yok onu daha halledemedim h sonu yasak olunca cikamadim bi yere. Trendyol da pahali ya baktim ama ne alsam bi marka diyin bakalım % bi milyon garantili😂😂😂
Trendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyata
Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür 😂😂
Bende de kaşıntı var duş sonrası yağlanmaya başladım şimdilik geçti 😁

X