Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol bol yürüyüş lazım canım

Deger 100 ustuyse mr istiyoRllar burdaa
Beyin cerrahi oyle dedi banada cektik

Kuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendime sonuçta şafak 9
Ayy süper süper ağırsınlar inşallah güzel sonuç alacaz kuzuşummm bnmm herşey çok güzel olucak vitaminli şeyler ye ve bol su iç

Ayy süper süper ağırsınlar inşallah güzel sonuç alacaz kuzuşummm bnmm herşey çok güzel olucak vitaminli şeyler ye ve bol su iç
Ayy inşallah inşallah ağız kuruluğum çok sürekli su içiyorum
Sende yoruldun baya dinlen iyice uzat ayağını

Bana önce 2ay kullan dedi eczaneye gittim ilacın kullanımını yazmamış bide eczane 1 tanesini verdi diğerini bitince yazdır ödemiyor dedi tekrar doktara geldjm sordum nasıl kullanılır falan derken 1tanesini kullan iki hafta sonra gel dedi bakalım ne diyecek

Ay yok onu daha halledemedim h sonu yasak olunca cikamadim bi yere. Trendyol da pahali ya baktim ama ne alsam bi marka diyin bakalım % bi milyon garantili
Trendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyata
Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür
Bende de kaşıntı var duş sonrası yağlanmaya başladım şimdilik geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…