- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.781
Yaptın mı çişini duyguşÖyle kuzum bu güzl duyguları rabbim sizede tatmayı nasip etsin inşallah bbgm şu mübarek ramazan ayında
Yaaa sonra yorgun düşersin bbgmmmsahura kadar uyumama planım var sizi uyutup ders çalışacağım
Ayy beni çok heyecanlandırıyorsunO güne bi gelelim inşallah dahahaha Larişko valla kalbim pır pır Allah'ım nasip etsin
Yaptım duşta aldım erken erken mis oldumYaptın mı çişini duyguş
Allahım inşallah hayırlısıyla güzel güzel geçsin kontrol, ne olursa göz bebeğimiz hiç farketmez
Ayy hadi inşallah inşallah öyle olursa çok iyi birşey bu
Ahahah kız bende oturuyorumkiiama hareket yumurtalara inanılmaz çok faydalı o gerçek
İnşallah canımm sizdee
Ay bu ay gözümğ kararttım balım bakalım güzel bişey gibi şuanlık ama tam etkisini görücem zamanla. İçerisindeki bitkiler zaten bana doktorun önerdiği hepimizin iyi geldiğini bildiğimiz şeyler kuzum ben ona güvenerek birazda aldım
geçen yıl da uyumamıştım canım. Uyuyup uyanmak daha zor geliyor. Sabah geç kalkarımYaaa sonra yorgun düşersin bbgmmm
Hahahah her türlü gaza getirilir heyecan yaptirilirAyy beni çok heyecanlandırıyorsun
Lari herkesi hamis birakcak insallah super bir danisman@Nureella nın da son ovü dönemi sonra da tüp
İyimis o zaman ben yürüyeyimProlaktin e de iyi gelir
Her türlü yakalarım biliyorsun
Cuma günü canım doktor randevumY yesilcayyy ebru hanıma gidecektin gittin mi canım
Ohhh sıhhatler olsun canımYaptım duşta aldım erken erken mis oldum
Test stoğu da tamam mıHahahah her türlü gaza getirilir heyecan yaptiriliro iş bende
Deger 100 ustuyse mr istiyoRllar burdaamakroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu
Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon
Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlııhadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi
Ayy süper süperKuzum bugun daha da artti göğüs ağrım, bildiğin sutyen takmıyorum, takmasam ayri acıyo. Bu göğüs ağrısı bende ilk defa olunca aşırı heyecan yaptım kendi kendimesonuçta şafak 9
Ay yok onu daha halledemedim h sonu yasak olunca cikamadim bi yere. Trendyol da pahali ya baktim ama ne alsam bi marka diyin bakalım % bi milyon garantiliOhhh sıhhatler olsun canımgüle güle kirlen
Test stoğu da tamam mı
Sagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündürOhhh sıhhatler olsun canımgüle güle kirlen
Test stoğu da tamam mı
Lari herkesi hamis birakcak insallah super bir danisman
Yürü yavrukuşum yürüİyimis o zaman ben yürüyeyim
YaaaCuma günü canım doktor randevum
Ayy inşallah inşallahAyy süper süperağırsınlar inşallah güzel sonuç alacaz kuzuşummm bnmm herşey çok güzel olucak vitaminli şeyler ye ve bol su iç
Aglamak Bazn iyidir kuzumm açılırsın ama kendini çok harap etme bak stres olma inşallah gerek kalmaz ama diğer ay büyük ay morelin yüksek gitmelisinOkudum ama bugün gene ağla ağla kötü oldumyarın düzelirim inşallah Allah büyük bu arada minnoşlar nasıl sen nasılsın canım
Bana önce 2ay kullan dedi eczaneye gittim ilacın kullanımını yazmamış bide eczane 1 tanesini verdi diğerini bitince yazdır ödemiyor dedi tekrar doktara geldjm sordum nasıl kullanılır falan derken 1tanesini kullan iki hafta sonra gel dedi bakalım ne diyecekmakroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu
Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon
Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlııhadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi
Trendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyataAy yok onu daha halledemedim h sonu yasak olunca cikamadim bi yere. Trendyol da pahali ya baktim ama ne alsam bi marka diyin bakalım % bi milyon garantili
Bende de kaşıntı var duş sonrası yağlanmaya başladım şimdilik geçtiSagol askiletammm bnmde gögüs uçlarım deli gibi agırıyor anlatamam sütyen takarken ucuna degiyorum felakett yeni başladı 2 gündür