Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay simdi iyice karıstım ben. O zaman ben yanlis hesapladim iğne olduğumdan beri 13.günüm benim suan. Amaa aslinda çatlama olduktan 14 net sonra cikmasi daha muhtemel. Ve iğneden sonra yumurtanin hangi saatte çatladigini bir Allah biliyor sadece sonuç olarak beklemekten başka çare yok ama benim igneden sonra 36.saatte bayagi sancım oldu yarım saat fln sonra geçti o an çatladiysa eğer bu akşam çatlamanin 11.gününde olacagim henüz kafam bimilyon

Çatlatma iğnesini vurduğun günü bil gerisine karışma Ben 30 martta iğneyi yaptım kendim.. 13. Günüm kesin.. Sen hangi tarihte iğneyi yaptın

Çatlatma iğnesini vurduğun günü bil gerisine karışma Ben 30 martta iğneyi yaptım kendim.. 13. Günüm kesin.. Sen hangi tarihte iğneyi yaptın
Kiz 31 Mart’ta yapildi banada. Ya nebileyim birileri de öyle diyor şaşırdım kaldım. Sancın oldu mu iğneden sonra ilk iğne kullanisin mi?

Kiz 31 Mart’ta yapildi banada. Ya nebileyim birileri de öyle diyor şaşırdım kaldım. Sancın oldu mu iğneden sonra ilk iğne kullanisin mi?
O zaman senin 12. Günün iğneyi yaptığın gün sayılmıyor.. Geçen ay sadece klomen kullandım bu ay ilk iğne canım evet.. Sancım falan olmadı benim hiç iğneyi sabah 9 da yaptım 4 saat sonra su gibi bişey geldi ağrı falan olmadı ne zaman çatladı onu da anlamadım zaten

Selam hanimlar. Ya çatlatma iğnesi sonrası 13. Gündemin adetim başladı erken ama bu ilaçlardan olmuş olabilir mi. Bide biraz kan geldi durdu sanki bı kaç saattir gelmiyo geçen ay prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım düşmemiş olabilir mi birde bı ağrım var anlatılmaz yaşanır

Progesteron testi verdin mi illa catlayacak diye bir garanti yok sanirim igneyle. doktor benden istemisti onu bilmek açısından isteniyormus anladigim kadariyla. Bende bu ay femara kullandim ilk

Normal canim maalesefkii
İgneden dolayi boyle olabiliyor bende de az ve agrili baslamisti.
Endiselenme

Progesteron testi verdin mi illa catlayacak diye bir garanti yok sanirim igneyle. doktor benden istemisti onu bilmek açısından isteniyormus anladigim kadariyla. Bende bu ay femara kullandim ilk
İlk doktora gittiğimde baktı canım ona çatlamama gibi sıkıntı olmuyor genelde ilaç kullanınca öyle Bi durum yoktur umarım

İlk doktora gittiğimde baktı canım ona çatlamama gibi sıkıntı olmuyor genelde ilaç kullanınca öyle Bi durum yoktur umarım
İnsallah. Benden ilac kullanmadigim ilk ay istemisti catlamisti, ama ilacla da istedi yine. Siz oruç tutmayi düsünüyor musunuz bu bekleme sürecince tutmanin bir sakincasi olur mu acaba

Ooo bi kuş sütü eksikti valla sen De yedin mi birşeyler
Çok az tabi ki ama ne yapalım Hareketleri hissettik e rahatlıyor insan ooo iyi diyorsun
Ya biz daha hissetmedik ama heyecanla ultrason bekliyoruz
Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani

İnsallah. Benden ilac kullanmadigim ilk ay istemisti catlamisti, ama ilacla da istedi yine. Siz oruç tutmayi düsünüyor musunuz bu bekleme sürecince tutmanin bir sakincasi olur mu acaba
Valla ben tutmayı düşünüyorum tutucam Varsa da Allah ım korur onu inşallah

Haklısın canım nerden bileceksin ama olabiliyor
Bir akıl daha isteyim şimdi benim bu gittiğim doktor ufak bı ofisi olan minnoş yaşlı bı doktor. Bana git rahim filmi çektir dedi. Şimdi bunun için de bı doktora önce muayene olmam lazim ki rahim filmi çeksin. Tüp bebek yapan bütçeme gore bı hastane doktor seçeyim derdimi anlatayim mi ,yoksa öylesine bı doktora gidip rahim filmini çektirip bı kaç ay sonra tüp bebek kısmına gelirsem o zaman mi iyi bı tup doktoruna gideyim. Ne edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…