Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo bi kuş sütü eksikti valla 🤩 sen De yedin mi birşeyler 🤗💛

Ya biz daha hissetmedik ama :işsiz: heyecanla ultrason bekliyoruz 😁

Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani 🤗
yemez olurmuyum ben ayıpsınnn :KK49: :KK70::KK70:

19 nisan da perinatolog da randevum var bebişi daha detaylı görüücemmmm :KK200: yine LaRisaCca LaRisaCca dan önceeeyimmm :110::KK70::KK70:

Yazarım canım inşallah sen hiç test yapmadın mı
Yaptim bugün negatifti üzüldüm attim kutusuna bi kenara kaç dakika oldu bilmiyorum ama fazla bakmadim . simdi kutuyu çöpe atarken gördüm cizgi cikmis 😨

Eklentiler

• F5809DDE-264A-4CEC-A0EC-24EF46407B9D.jpeg
    F5809DDE-264A-4CEC-A0EC-24EF46407B9D.jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 32
Selamlar kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim, nasılsınız bakamadım buraya pek bir iki gündür, ramazan hazırlıkları temizlik alışveriş falan herşeyi de okuyamadım var mı bir gelişme güzel haber 😍😍
LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo nasılsınız baş hamişler ve diğer hamişler 😍
H halleycik sen nasılsın geçmişolsun nasıl oldunuz geçmedi mi hala covid??

Yaptim bugün negatifti üzüldüm attim kutusuna bi kenara kaç dakika oldu bilmiyorum ama fazla bakmadim . simdi kutuyu çöpe atarken gördüm cizgi cikmis 😨
Evet çizgi gibi sanki canım çok idrar mı damlattın acaba ondan da olabilir ya da yarın yine yap sabah 🤔🤩🤩

Aynen canım öyle olabilir bak evet açılır kapanır masa da güzel olur bende yaptırıcam onu bakalım ayy evet birde çalışmasam bu aralar çok güzel olurdu ama 😂
Evet canımm güzel olur, trendyoldab falan var aslında kancalı asıyosun kullanıyosun direk☺️ çalışırken evle ilgilenmek çok zor olur valla 😂
Aynen canım 🥰 işte aslında herşey standart kişiye göre değişmiyor da bizimkiler öyle yapıyorlar

:KK70:sen fıtı fıtı mı istiyorsun
Allah kabul etsin larimmm 🤗❤️❤️

Evet çizgi gibi sanki canım çok idrar mı damlattın acaba ondan da olabilir ya da yarın yine yap sabah 🤔🤩🤩
Bilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorum 😒 fazla damlatmadim aslinda o kenardaki pembelik attigimda olmus herhalde igne etkisi mi yada bilmiyorum 31mart sabahı igne oldum kalmismidir etkisi 🤷🏻‍♀️

Bilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorum 😒 fazla damlatmadim aslinda o kenardaki pembelik attigimda olmus herhalde igne etkisi mi yada bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
İğne etkisi bu güne kalmaz canım çizgide var sanki benim gözlerim heryer de çizgi görüyor çizgi çizgi oldum 😂😂😂git test al sabah yap canım varsa sevinelim yoksa kısmet rahatla bari

Çizgi var bir iki gün sonra tekrarlasan, kurumada olabilir. Ama bazen çok silik oluyor onu negatif sayıyoruz görmüyoruz ama durdukca belirginleşiyor ya öyle birşeydir belki 😍😍

İğne etkisi bu güne kalmaz canım çizgide var sanki benim gözlerim heryer de çizgi görüyor çizgi çizgi oldum 😂😂😂git test al sabah yap canım varsa sevinelim yoksa kısmet rahatla bari
Ay dogru diyorsun da bugün cikip almam lazim sabah yapmam icin sıkısık gidemem sabah sabah 😂 ama basta cift değildi inanasım yok o yüzden yapasim da yok

Bilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorum 😒 fazla damlatmadim aslinda o kenardaki pembelik attigimda olmus herhalde igne etkisi mi yada bilmiyorum 31mart sabahı igne oldum kalmismidir etkisi 🤷🏻‍♀️
Benim ki de bu

Eklentiler

• IMG_20210412_152004.jpg
    IMG_20210412_152004.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 27
😂😂😂 Sağlam kahkaha attım 😂😂😂
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruç 😂😂 ondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum 😂😂 normal takvime göre bugün başlıyor

Sağol canım benim 🤗❤️

Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruç 😂😂 ondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum 😂😂 normal takvime göre bugün başlıyor

😁 Biz de ayda bir görüşüyoruz yaa .. çok az değil mi 😁

Tutmuyorum canım daha önce gebeyken denedim yapamadım valla günaha girmeyeyim çok susuyorum 🤭

Günaydın Nur ummm özlettin kendini. Oooo yansın gecelerrrrrrrr 😁❤️

😔 Hemen üzülme canım eğer varsa pozitife dönecektir yarından sonra

Aminnn kuzummm aminnn hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

Canımm iyiyim sen nasılsın 🤗 bebişler de iyi hamd olsun . Sen ne durumdasın neler yapıyorsun

Kuzu endişe etme inişli çıkışlı süreçten geçti ilk sonuçların güzel çıkmasıyla taburcu olmaz eşin kolay şeyler atlatma dı Dr doğru karar almış bence 🤗

Uyu bakalım inşallah gebeliğe vesile olur 🥰

Yeni ay yeni umut canım 😔 inşallah bu ay gebe kalırsın

😔 Öyle konuşma canım bak ramazan ayındayız rabbim ramazan hürmetine inşallah bu ay nasip etsin
İyiyim canım bende çok şükür. Benim 3. Denemem de başarısız oldu ne yazıkki bu ay ramazan diye ara vereyim dedim ama doktor bu ay da kullan sonra dinlenirsin 2 ay dedi tamam dedim😂 çok da umudum olmadan devam bakalım kuzum 🥰

X