- 26 Mart 2018
- 28.454
- 127.975
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #8.061
Özel hastanede çektirdim ama nedense doğru çıkmadı. Doktor ultrsonda birşey görüyorum sanki dedi ilaçlı mr istedi. Onda çıktı.Gerçekten mi şu an kendimden o konuda da şüphe ettimçekenler mi işini düzgün yapamıyor acaba rahim filmi cekilmek içinde 1 ay boşa gidecek o ay korunmak gerekiyor diye biliyorum 4 ay oldu çekileli daha
Evet catlamıyorsan kesın olsun dıye ıkı doz yapsın hakkımızda hep hayırlısı olsun cnm yaYok bana hep tek doz yapıldı Bi dahakine soluycem dozu artsın en azından çatlasın bir ihtimal olsun. Benimde yediğim şeyler oldu hep degisik ama sanırım nasip olmayınca olmuyor bir günü var demek ki
Bende özelde çektirdim ama tabi bi süre olmayınca böyle şeyleri tekrarlamak gerekiyor. Senin sonra açıldı mı tüpÖzel hastanede çektirdim ama nedense doğru çıkmadı. Doktor ultrsonda birşey görüyorum sanki dedi ilaçlı mr istedi. Onda çıktı.
Canım hiç olmadı baş dönmesi ama belirti arama lütfen. Olmayacak gibi düşün kilo vermeye odaklan canımKizlar göğüs uclarim çok aciyor ya bide esim isten gelince bide sofra hazirlamak için kalkinca basın dondu sizdede oldumu n donmesiLaRisaCca Dream1988 Fit mutlu anne
Anestezisiz canım. Off bugün regli başlangıcımın 9. Günü benden yine kanlı akıntı geldi. Ya niye böyle oluyo anlanıyorumInsaallah canim. Anestezili mi cektireceksin anestesisiz mi?
Bana hiç korunacaksınn demedi drBende özelde çektirdim ama tabi bi süre olmayınca böyle şeyleri tekrarlamak gerekiyor. Senin sonra açıldı mı tüp
Bana da demedi canım ben öyle diye biliyorum nette okumuştum rahim filmi çekilen ay korunun diye belki de yanlıştır ama benim yumurtalama problemim var tam ne zamanda olduğunu bilmediğimden o ay korundum. Doktorunuz demediyse tabi onu dinle sen yine deBana hiç korunacaksınn demedi dr
Yok canım laparoskopi ile sağ tüpüm alındı.Bende özelde çektirdim ama tabi bi süre olmayınca böyle şeyleri tekrarlamak gerekiyor. Senin sonra açıldı mı tüp
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçirdiğin zorlukların mükafatını bebis olarak bu ay haberini alırsınYok canım laparoskopi ile sağ tüpüm alındı.
Canım harikasın tebrik ederim böyle devam et bak ne güzel sonuç alacaksınKizlar iyi aksamlar bugün akşam yemeği olarak sehriyeli salata yaptim biraz acili olmus yiyene kadr anam agladi bide turp yedim sanki midem e otrdu neden acaba simdide pulbiberli limonlu yoğurt kuru yaptım 1 saat sonra uyurum yarin pazar var kendime bolbol sebze alacağım yuruyuse devam hiç yilmadanLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom RabiaGunes Fit mutlu anne
Ben yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanedeaa. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor
Tavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimiCanım harikasın tebrik ederim böyle devam et bak ne güzel sonuç alacaksın ❤
Off kuzum benim rabbim şifa nasip etsin bebeklerin seninle olsun saglikla insallah bugunlerde gececekBen yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor
Afiyet olsun canım bilmem kiKizlar iyi aksamlar bugün akşam yemeği olarak sehriyeli salata yaptim biraz acili olmus yiyene kadr anam agladi bide turp yedim sanki midem e otrdu neden acaba simdide pulbiberli limonlu yoğurt kuru yaptım 1 saat sonra uyurum yarin pazar var kendime bolbol sebze alacağım yuruyuse devam hiç yilmadanLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom RabiaGunes Fit mutlu anne
yaaaaaaaBen yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor
Ben hiç tüketmedim canım avakado bilmiyorum açıkçasıTavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimidlkkydlntpl
Canım inşallah çektiğin acıların hepsini iki yavrunu kucağına alınca unutacaksın acil şifalar diliyorum sana çok geçmiş olsunBen yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor
Canım ben yapıyorum eksi ve acı olarak. Avakadoyu rondoya koyuyorum içerisine evde yeşillik ne varsa maydanoz roka nane bir yaprak marul koyuyorum yeşil biber salatalık iki üç dış sarımsak limon zeytinyağ pulbiber karabiber çok az kimyon ve tuz rondadan çek biraz buzdolabında durunca çok güzel oluyor tavsiye ederimTavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimidlkkydlntpl
Tadı olgunluguna gore degısıyo cnm hafıf yumsak oldugunda ben avakado ve muzu kesıp bırlıkte yıyorum tadı kotu gelmesn dıyeTavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimidlkkydlntpl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?