Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi şu an kendimden o konuda da şüphe ettim çekenler mi işini düzgün yapamıyor acaba rahim filmi cekilmek içinde 1 ay boşa gidecek o ay korunmak gerekiyor diye biliyorum 4 ay oldu çekileli daha
Özel hastanede çektirdim ama nedense doğru çıkmadı. Doktor ultrsonda birşey görüyorum sanki dedi ilaçlı mr istedi. Onda çıktı.

Yok bana hep tek doz yapıldı Bi dahakine soluycem dozu artsın en azından çatlasın bir ihtimal olsun. Benimde yediğim şeyler oldu hep degisik ama sanırım nasip olmayınca olmuyor bir günü var demek ki
Evet catlamıyorsan kesın olsun dıye ıkı doz yapsın hakkımızda hep hayırlısı olsun cnm ya

Özel hastanede çektirdim ama nedense doğru çıkmadı. Doktor ultrsonda birşey görüyorum sanki dedi ilaçlı mr istedi. Onda çıktı.
Bende özelde çektirdim ama tabi bi süre olmayınca böyle şeyleri tekrarlamak gerekiyor. Senin sonra açıldı mı tüp

Bana hiç korunacaksınn demedi dr
Bana da demedi canım ben öyle diye biliyorum nette okumuştum rahim filmi çekilen ay korunun diye belki de yanlıştır ama benim yumurtalama problemim var tam ne zamanda olduğunu bilmediğimden o ay korundum. Doktorunuz demediyse tabi onu dinle sen yine de

Canım harikasın tebrik ederim böyle devam et bak ne güzel sonuç alacaksın

yaaaaa yine miiii! Of ( Acil sifalar bende yarin doktora gitceksin die yarini bekliyodummmm

Canım harikasın tebrik ederim böyle devam et bak ne güzel sonuç alacaksın ❤
Tavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimi dlkkydlntpl

Off kuzum benim rabbim şifa nasip etsin bebeklerin seninle olsun saglikla insallah bugunlerde gececek

Afiyet olsun canım bilmem ki başaracaksın istikrarini sürdür canım

yaaaaaaa Rabbim şifa versin kuzum ne diyim valla
Tavuk delisiyim diyebilirim instgrmda çok dir ve doyurucu tarifler var bide kızlar size bisey sorcam avokadoyu naisl tuketebilerim tatlimi eksimi acimi dlkkydlntpl
Ben hiç tüketmedim canım avakado bilmiyorum açıkçası

Canım inşallah çektiğin acıların hepsini iki yavrunu kucağına alınca unutacaksın acil şifalar diliyorum sana çok geçmiş olsun

Canım ben yapıyorum eksi ve acı olarak. Avakadoyu rondoya koyuyorum içerisine evde yeşillik ne varsa maydanoz roka nane bir yaprak marul koyuyorum yeşil biber salatalık iki üç dış sarımsak limon zeytinyağ pulbiber karabiber çok az kimyon ve tuz rondadan çek biraz buzdolabında durunca çok güzel oluyor tavsiye ederim

Tadı olgunluguna gore degısıyo cnm hafıf yumsak oldugunda ben avakado ve muzu kesıp bırlıkte yıyorum tadı kotu gelmesn dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…