- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.041
Dedim dedim agladim ama kâr etmediYa tamam da olmuyorsa zorlamanin ne alemi var. Ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum benim mutlu olmami istemiyor musunuz desen ikna olmazlar mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim dedim agladim ama kâr etmediYa tamam da olmuyorsa zorlamanin ne alemi var. Ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum benim mutlu olmami istemiyor musunuz desen ikna olmazlar mi?
Öyle yapacgım cnm artık eczane cok pahalıEczanedekiler cok pahali valla canim. Bul bir yolunu artik
Cok sagol bebemmmsaol cnm kolay gelsin sana da
ne güzel cnm insAllah rahatlığın miniğini getirir
Bence de fazlaa abartma cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü yaptıgim ay 8. Günü yumurtlama olmuştu
Aslında ıcımde heyecan var bebısım buay bana gelırmı dıye adet olmam ıns daha yolun basındayımanladm cnm hayırlısi olsun insAllah
Çok iyi cnm zamanla artirirsi sureyi su an yapabileceğin en iyi spor yürüyüş cnm zamnla o 10-15.000 adım olur![]()
olmazsın inşallah canım heyecanını kaybetmeAslında ıcımde heyecan var bebısım buay bana gelırmı dıye adet olmam ıns daha yolun basındayım
Rabbim yüzünü güldürsün insAllah canımAslında ıcımde heyecan var bebısım buay bana gelırmı dıye adet olmam ıns daha yolun basındayım
Canisi yarin gidicem vericem buyukihtmalAcılırsın daha canım bu baslangıç glifor a basladın mı
Göğüs ucu acıması olmuştu cnmKizlar göğüs uclarim çok aciyor ya bide esim isten gelince bide sofra hazirlamak için kalkinca basın dondu sizdede oldumu n donmesiLaRisaCca
Dream1988
Fit mutlu anne
Kizlar göğüs uclarim çok aciyor ya bide esim isten gelince bide sofra hazirlamak için kalkinca basın dondu sizdede oldumu n donmesiLaRisaCca
Dream1988
Fit mutlu anne
Insncnm sen nasılsın nr yaptınolmazsın inşallah canım heyecanını kaybetme ☺
Ben de kist olduğu için bu ay tedaviye devam etmiyorum canım 1 ay beklemedeyim şimdilik. sonra bende ne yaparim bilmiyorjm ignelre mi devm ederim aşılamaya mi geçerim pek karar veremedimInsncnm sen nasılsın nr yaptın
Adet olmadınmı kı adetle erımedımı hap galan kullanmıyorsun dımı valla bende cokmkararsızım dr ıkı ay sonra olmazsa asılama dedı bana da nerdemasılama yaptırırım bılmıyorum acıkcası sıkıntılı surec kac aydır ıgne vurduruyosun kac aydır ıstıyosun pekı esımde bısey varmıBen de kist olduğu için bu ay tedaviye devam etmiyorum canım 1 ay beklemedeyim şimdilik. sonra bende ne yaparim bilmiyorjm ignelre mi devm ederim aşılamaya mi geçerim pek karar veremedim
Adet oldum ama kist diğer adette atılıyor. Ben ilçede yaşıyorum buradaki laboratuvar iyi değil diye duydum sprem yikandigi için önemli sanırım tüp bebek merkezi özel hastaneye yaptrcam eğer karar verirsek. 1.5 yildr istiyoruz 4 ay klomen 1 ay gonal f kullandım 4 defa çatlatma iğnesi oldum 2 si çatlamadi eşimin sprem azdı 4 ay önce bu hafta yaptırdık gayet iyi çıktı. Rahim filmi çekildim onda da bir şey çıkmadıAdet olmadınmı kı adetle erımedımı hap galan kullanmıyorsun dımı valla bende cokmkararsızım dr ıkı ay sonra olmazsa asılama dedı bana da nerdemasılama yaptırırım bılmıyorum acıkcası sıkıntılı surec kac aydır ıgne vurduruyosun kac aydır ıstıyosun pekı esımde bısey varmı
Esın de kecıboynuzu falan ıcsın cnm spermler sureklı degısebılıyor sanırım benım esımde ıcıyor senın yumurtamı catlamıyordu hep ıgne ılac kullandın benım son zamanlarda sıkıntı oldu guzel bıyere yaptır asılamayı bende ıst da yaptırırım yada unv hastanesınde bakalım ıns ona kalmayız yaAdet oldum ama kist diğer adette atılıyor. Ben ilçede yaşıyorum buradaki laboratuvar iyi değil diye duydum sprem yikandigi için önemli sanırım tüp bebek merkezi özel hastaneye yaptrcam eğer karar verirsek. 1.5 yildr istiyoruz 4 ay klomen 1 ay gonal f kullandım 4 defa çatlatma iğnesi oldum 2 si çatlamadi eşimin sprem azdı 4 ay önce bu hafta yaptırdık gayet iyi çıktı. Rahim filmi çekildim onda da bir şey çıkmadı
Eşim 3 ay kullandı keçiboynuzunu 1 ay kadar arı sütü bal polen propolis karışımı yedi. İğneyle bile catlamiyor benim yumurtaEsın de kecıboynuzu falan ıcsın cnm spermler sureklı degısebılıyor sanırım benım esımde ıcıyor senın yumurtamı catlamıyordu hep ıgne ılac kullandın benım son zamanlarda sıkıntı oldu guzel bıyere yaptır asılamayı bende ıst da yaptırırım yada unv hastanesınde bakalım ıns ona kalmayız ya
Catlamama sıkıntı ıste benımde aynısı oluyo ıkı doz vuruyorlar ozaman sana yapmadılarmı tekmı yaptılar bende esıme kecıboynuzu bal polen propolıs verıyorum kendım de bıkacgundur kullanıyorum ama bır haftada bırakıyorumEşim 3 ay kullandı keçiboynuzunu 1 ay kadar arı sütü bal polen propolis karışımı yedi. İğneyle bile catlamiyor benim yumurta ☺ böylede parça parca para verene kadar 1 kere verip aşılama yaptırmak en guzeli gibi geliyor ama bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun
Bazen rahim filmide doğru çıkmıyor canım. Benim sağ tıkanıkmış ama filmde çıkmadı.Adet oldum ama kist diğer adette atılıyor. Ben ilçede yaşıyorum buradaki laboratuvar iyi değil diye duydum sprem yikandigi için önemli sanırım tüp bebek merkezi özel hastaneye yaptrcam eğer karar verirsek. 1.5 yildr istiyoruz 4 ay klomen 1 ay gonal f kullandım 4 defa çatlatma iğnesi oldum 2 si çatlamadi eşimin sprem azdı 4 ay önce bu hafta yaptırdık gayet iyi çıktı. Rahim filmi çekildim onda da bir şey çıkmadı
Yok bana hep tek doz yapıldı Bi dahakine soluycem dozu artsın en azından çatlasın bir ihtimal olsun. Benimde yediğim şeyler oldu hep degisik ama sanırım nasip olmayınca olmuyor bir günü var demek kiCatlamama sıkıntı ıste benımde aynısı oluyo ıkı doz vuruyorlar ozaman sana yapmadılarmı tekmı yaptılar bende esıme kecıboynuzu bal polen propolıs verıyorum kendım de bıkacgundur kullanıyorum ama bır haftada bırakıyorum
Gerçekten mi şu an kendimden o konuda da şüphe ettimBazen rahim filmide doğru çıkmıyor canım. Benim sağ tıkanıkmış ama filmde çıkmadı.