Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladm cnm hayırlısi olsun insAllah 😉

Çok iyi cnm zamanla artirirsi sureyi su an yapabileceğin en iyi spor yürüyüş cnm zamnla o 10-15.000 adım olur 🤗
Aslında ıcımde heyecan var bebısım buay bana gelırmı dıye adet olmam ıns daha yolun basındayım

Kizlar göğüs uclarim çok aciyor ya bide esim isten gelince bide sofra hazirlamak için kalkinca basın dondu sizdede oldumu n donmesi LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 Fit mutlu anne Fit mutlu anne

canim her ay bence kendinde belirtiler arayarak kendini yipratiyorsun. Adet onceside hormonal degisiklikler olur ve bu belirtilerin hepsini yasayabilirsin. Bas donmesi ani hormon degisikliklerinden dolayi olabilir, gogus zaten cogu insana vuruyor. Adetin bir kac gun gecince test yapmak en dogrusu. Benim sahsi gorusum her ay kendini bu kadar dinleme derim. Ben 10 gun gecikme yasadm kusmalarda oldu neler oldu ama hamile fln degildim sonra baktm ztn adet onceside vucutta hormonal degismeler oluyo bununda tabi ki etkileri var.

Insncnm sen nasılsın nr yaptın
Ben de kist olduğu için bu ay tedaviye devam etmiyorum canım 1 ay beklemedeyim şimdilik. sonra bende ne yaparim bilmiyorjm ignelre mi devm ederim aşılamaya mi geçerim pek karar veremedim

Ben de kist olduğu için bu ay tedaviye devam etmiyorum canım 1 ay beklemedeyim şimdilik. sonra bende ne yaparim bilmiyorjm ignelre mi devm ederim aşılamaya mi geçerim pek karar veremedim
Adet olmadınmı kı adetle erımedımı hap galan kullanmıyorsun dımı valla bende cokmkararsızım dr ıkı ay sonra olmazsa asılama dedı bana da nerdemasılama yaptırırım bılmıyorum acıkcası sıkıntılı surec kac aydır ıgne vurduruyosun kac aydır ıstıyosun pekı esımde bısey varmı

Adet olmadınmı kı adetle erımedımı hap galan kullanmıyorsun dımı valla bende cokmkararsızım dr ıkı ay sonra olmazsa asılama dedı bana da nerdemasılama yaptırırım bılmıyorum acıkcası sıkıntılı surec kac aydır ıgne vurduruyosun kac aydır ıstıyosun pekı esımde bısey varmı
Adet oldum ama kist diğer adette atılıyor. Ben ilçede yaşıyorum buradaki laboratuvar iyi değil diye duydum sprem yikandigi için önemli sanırım tüp bebek merkezi özel hastaneye yaptrcam eğer karar verirsek. 1.5 yildr istiyoruz 4 ay klomen 1 ay gonal f kullandım 4 defa çatlatma iğnesi oldum 2 si çatlamadi eşimin sprem azdı 4 ay önce bu hafta yaptırdık gayet iyi çıktı. Rahim filmi çekildim onda da bir şey çıkmadı

Adet oldum ama kist diğer adette atılıyor. Ben ilçede yaşıyorum buradaki laboratuvar iyi değil diye duydum sprem yikandigi için önemli sanırım tüp bebek merkezi özel hastaneye yaptrcam eğer karar verirsek. 1.5 yildr istiyoruz 4 ay klomen 1 ay gonal f kullandım 4 defa çatlatma iğnesi oldum 2 si çatlamadi eşimin sprem azdı 4 ay önce bu hafta yaptırdık gayet iyi çıktı. Rahim filmi çekildim onda da bir şey çıkmadı
Esın de kecıboynuzu falan ıcsın cnm spermler sureklı degısebılıyor sanırım benım esımde ıcıyor senın yumurtamı catlamıyordu hep ıgne ılac kullandın benım son zamanlarda sıkıntı oldu guzel bıyere yaptır asılamayı bende ıst da yaptırırım yada unv hastanesınde bakalım ıns ona kalmayız ya

Esın de kecıboynuzu falan ıcsın cnm spermler sureklı degısebılıyor sanırım benım esımde ıcıyor senın yumurtamı catlamıyordu hep ıgne ılac kullandın benım son zamanlarda sıkıntı oldu guzel bıyere yaptır asılamayı bende ıst da yaptırırım yada unv hastanesınde bakalım ıns ona kalmayız ya
Eşim 3 ay kullandı keçiboynuzunu 1 ay kadar arı sütü bal polen propolis karışımı yedi. İğneyle bile catlamiyor benim yumurta ☺️ böylede parça parca para verene kadar 1 kere verip aşılama yaptırmak en guzeli gibi geliyor ama bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun

Eşim 3 ay kullandı keçiboynuzunu 1 ay kadar arı sütü bal polen propolis karışımı yedi. İğneyle bile catlamiyor benim yumurta ☺ böylede parça parca para verene kadar 1 kere verip aşılama yaptırmak en guzeli gibi geliyor ama bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun
Catlamama sıkıntı ıste benımde aynısı oluyo ıkı doz vuruyorlar ozaman sana yapmadılarmı tekmı yaptılar bende esıme kecıboynuzu bal polen propolıs verıyorum kendım de bıkacgundur kullanıyorum ama bır haftada bırakıyorum

Bazen rahim filmide doğru çıkmıyor canım. Benim sağ tıkanıkmış ama filmde çıkmadı.

Catlamama sıkıntı ıste benımde aynısı oluyo ıkı doz vuruyorlar ozaman sana yapmadılarmı tekmı yaptılar bende esıme kecıboynuzu bal polen propolıs verıyorum kendım de bıkacgundur kullanıyorum ama bır haftada bırakıyorum
Yok bana hep tek doz yapıldı Bi dahakine soluycem dozu artsın en azından çatlasın bir ihtimal olsun. Benimde yediğim şeyler oldu hep degisik ama sanırım nasip olmayınca olmuyor bir günü var demek ki

Bazen rahim filmide doğru çıkmıyor canım. Benim sağ tıkanıkmış ama filmde çıkmadı.
Gerçekten mi şu an kendimden o konuda da şüphe ettim ☺️ çekenler mi işini düzgün yapamıyor acaba rahim filmi cekilmek içinde 1 ay boşa gidecek o ay korunmak gerekiyor diye biliyorum 4 ay oldu çekileli daha

Back