Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger o sek

Eger o sekilde kendini mutlu hissedeceksen yaptir canim benim. Ama sagligin ve kendini dusun herseyden once olur mu?
Mutlu olacaktim ama esim istemedi asla kabul etmem diyor bende mecbur vazgectim

Canım ben fiziksel olarak iyiyim, pıhtıdan dolayı çamur gibi akıntılarım yoğun bir şekilde devam ediyor. Yarın perinatoloğumuzla randevumuz var. Kontroller yapılacak ve sanırım artık bir karar vermemiz gerekecek. Ya bebek sağlıklı ilerleyecek gidişatı pozitif diyecek ya da fetosit yapılacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin :KK19:

Canım ben başaracağına canı gönülden inanıyorum. Sen geçen sürecin verdiği stres ve sıkılmışlıkla böyle bir karar verdin ama inanki bunu başaracak güce sahipsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Aynen öyle canim artik tükenmiş gibi hissediyorum ama düşe kalka yapacagim pes etmeyecegim en ufak birseyde olmayacak deyip pes ediyorum

Ben aralik ayinda asilama yaptiricam diye zumbaya baslayamadim. Cok istiyorum spor yapmayi ama amcamin kizi ebe bu surecte yapmasan daha iyi olur dedi. Bende beklemedeyim 🤲
aynen canım. mecburen bekliyoruz. Rahim kalınlığı ilacı yüzünden kilo aldım. sonrasında ameliyat vs toplamda 72den 83e çıktım. Umarım verebilirim tekrar.

aynen canım. mecburen bekliyoruz. Rahim kalınlığı ilacı yüzünden kilo aldım. sonrasında ameliyat vs toplamda 72den 83e çıktım. Umarım verebilirim tekrar.
Rahim kalinligi ivin ilac kullanmak yerine nar suyu icmeyi denesene canim cok guzel sonuclar alanlar var

1.65 boyum canm evet çok fazla akşam en geç 19.00 da yemek işi bitiyor ben tatlı drlisiyim aksama kadar sadece çikolata tatli vs yesem hayır demem bunlari çıkarıyorum hayatimdan gazlı icecek zaten aramiyorum icmiyorumda bende bugün basliyacagim yuruyuse anca 40dk yuruyebilirim hergün duzenli yurusem insalalh olur ya 3 ogün yapmak istiyorum 2 ana 1 ara ogün
Canim insulin direnci icin doktor ilac vveriyor glifor tarzi. Bu ilacta tatli istegini kesiyor. Ilk gunler insani zorluyor ama alisiyorsun. Kilo vermeyi de hizlandiriyor hamile kalmayida kolaylastiriyor.. doktorunla gorusup bu ilaci kullanirsan kilo vermen kolaylasir diye biliyorum. Insulin direnci onemli bi konu kilo veremede

Ohh miss afiyet olsun cnm ben sımdı gore bıldım aksama görme görümce ömrümce gelcekte😋
saol cnm kolay gelsin sana da
Buay ılgınc aekılde rahatım kaderımde varsa olucaktır zaten dıye dusunup Allaha bıraktım
ne güzel cnm insAllah rahatlığın miniğini getirir
Kızlar yumurta buyutmek ıcın bıkac gundur avakado kuruyemıs bal polen propolis havuc yıyorum abartmamak kosuluyla bıkac gun daha yapıp bıraksammı sonra bır anda buyumesın
Bence de fazlaa abartma cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü yaptıgim ay 8. Günü yumurtlama olmuştu

saol cnm kolay gelsin sana da
ne güzel cnm insAllah rahatlığın miniğini getirir

Bence de fazlaa abartma cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü yaptıgim ay 8. Günü yumurtlama olmuştu
Yok cnm ben bıkacgundur yapıyorum 9.gunum 12.gunde gıdıcem ogune kadar anca yaparsam yaparım anca hado catlama sevıyesıne gelır benım 16.gunde genelde 18 19mm e ulasıyor bakalım ne olcak

Yok cnm ben bıkacgundur yapıyorum 9.gunum 12.gunde gıdıcem ogune kadar anca yaparsam yaparım anca hado catlama sevıyesıne gelır benım 16.gunde genelde 18 19mm e ulasıyor bakalım ne olcak
anladm cnm hayırlısi olsun insAllah 😉
Kira yuruyusumu yaptım hizli hizli yuruyunce baya bileklerim acidi a yürüdükce acilir demi 5000 adim attim simdilik
Çok iyi cnm zamanla artirirsi sureyi su an yapabileceğin en iyi spor yürüyüş cnm zamnla o 10-15.000 adım olur 🤗

Back