Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezisiz canım. Off bugün regli başlangıcımın 9. Günü benden yine kanlı akıntı geldi. Ya niye böyle oluyo anlanıyorum 😭
10 gune kadar olmasi cok normal canim onu sikinti etme. Anestezisiz 2 defa cektirdim felaket agri yasadim ben o yuzden sordum canim. Insaallah sen yasamazsin

Kizlar iyi aksamlar bugün akşam yemeği olarak sehriyeli salata yaptim biraz acili olmus yiyene kadr anam agladi bide turp yedim sanki midem e otrdu neden acaba simdide pulbiberli limonlu yoğurt kuru yaptım 1 saat sonra uyurum yarin pazar var kendime bolbol sebze alacağım yuruyuse devam hiç yilmadan LaRisaCca LaRisaCca @damlacik88 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom RabiaGunes RabiaGunes Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Kesinlikle devam etmelisin canim. Hicbisey icin degil kendi dagligin ve mutlulugun icin bjnu yapmalisin

Ben yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor 😔
Yaaa cok gecmis olsun canim benim. Doktor randevun vardi göründün mu ona canim. Neden oluyormus bu kanama 😔

Ben yine hastaneye yattım. Artık çok normalleşti , sinirlerim harap durumda. Ağlama krizine girdim hastanede. Bebekler yaşıyor ama kaybettiğim kan çok yine. Anam o kadar yiyorum kan olsun can olsun diye tuvalet olup gidiyor 😔
Ahh bebegim cok gecmis olsun Allah sifa versinnn 😔

Kızlar çok şükür doktordan çıktım adetin 2. Günü kist temizlenmiş klomen ve gynositol yazdı 9 aralık pazartesi kontrol dua edin
Gözün aydın canım hayırlısı olsun benimde bu ay kist var inşallah adetle atılır bir dahaki ay benimde ☺️

Ben ilk kez yaptrcam çok cahilim pazartesi ye kadar 19 mm olur mu
adetin 10. Gününden sonra o boyutlara yaklasir canım benim 10 ve 12. Günler büyümüş oluyor çatlatma iğnesi oluyorum seni 9 aralıkta çağırmış büyük ihtimal o boyutlara gelmiş olur

10 gune kadar olmasi cok normal canim onu sikinti etme. Anestezisiz 2 defa cektirdim felaket agri yasadim ben o yuzden sordum canim. Insaallah sen yasamazsin
Şimdi gidiyorum heyecan yok sıkıntı yapmıyorım o anı yaşarken nolur bilmiyorum ama rahatım nedense yıldız tilbenim şarkısında söylediği gibi "vursalar ölemem" artık müptela olduk kadın doğumla ilgili herşeye.
Bugün daha koyu şekilde geldi akıntımda aynı yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı.

LaRisaCca LaRisaCca canım çok geçmiş olsun sıkıntı yapma benimde arkadaşımın sürekli kanaması oldu şuan son ayında halada yaşıyor oda sürekli hastanelerde yattı ama bebişi çok iyi maşallah seninkilerde iyi olacak dualarım seninle
asli1993 asli1993 eğer modun düşerse ve bırakıcak gibi olursan buraya gel biz sana destek oluruz her zaman. bazen insan birşeye bir hevesle başlıyor ve devamı gelmiyor o zaman arkasını sıvazlayıp iyi gidiyosun daha iyi olacak devam et diyecek birini arıyor.

Back