- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.101
Amin canım insAllahA
Amin kuzum amin sende sağlıkla kucağına al canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insAllahA
Amin kuzum amin sende sağlıkla kucağına al canım benim
Bir sisem var onu ağzına kadr doldurup 2 kabul yardım ayıp iciyorum canm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yedim pazara gidip geldim 1 elma 2 parça turşu yedim esim çok acikmisti balık almistik onu yaptim bir tabak salata 1 dilim çavdar ekmegi ve balık yedim dahada yemek yemem iste çay kuru kayisi ve bol su ile kapatirim bu gunude canmAzmin elinden hic birsey kurtulmez. Ben sana inaniyorum canim. Basaracaksin. Diyetine tarcini ekle ve cayini bol bol ic tatli krizlerine iyi gelir
Afiyet sifa olsun. Azmin daim olsun insaallahBir sisem var onu ağzına kadr doldurup 2 kabul yardım ayıp iciyorum canm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yedim pazara gidip geldim 1 elma 2 parça turşu yedim esim çok acikmisti balık almistik onu yaptim bir tabak salata 1 dilim çavdar ekmegi ve balık yedim dahada yemek yemem iste çay kuru kayisi ve bol su ile kapatirim bu gunude canm
Harikasın canım benim böle devam et sonuc alcaksın ve daha da cok severek devam etceksin diyetineBir sisem var onu ağzına kadr doldurup 2 kabul yardım ayıp iciyorum canm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yedim pazara gidip geldim 1 elma 2 parça turşu yedim esim çok acikmisti balık almistik onu yaptim bir tabak salata 1 dilim çavdar ekmegi ve balık yedim dahada yemek yemem iste çay kuru kayisi ve bol su ile kapatirim bu gunude canm
Amin bebisim aminnnAfiyet sifa olsun. Azmin daim olsun insaallah![]()
Çok güzel canim afiyet olsunBir sisem var onu ağzına kadr doldurup 2 kabul yardım ayıp iciyorum canm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yedim pazara gidip geldim 1 elma 2 parça turşu yedim esim çok acikmisti balık almistik onu yaptim bir tabak salata 1 dilim çavdar ekmegi ve balık yedim dahada yemek yemem iste çay kuru kayisi ve bol su ile kapatirim bu gunude canm
Kendimi sis hissediyorum canm yaÇok güzel canim afiyet olsuntartıda eksi gördüğün anda daha da hirslanacaksn emin ol
❣
Geçmiş olsun kistiniz kaç cm DİKızlar çok şükür doktordan çıktım adetin 2. Günü kist temizlenmiş klomen ve gynositol yazdı 9 aralık pazartesi kontrol dua edin
Niye ki canım regl yakın ya ondan olabilir ödem vardır bol su içKendimi sis hissediyorum canm ya
Ictigim suyun haddi var hesabı yok limonli kabuk tarcinli sular içiyorum buarada kızlar size demeyi unuttum dün özel hastanede endokrin doktoruna randevum vardı birsürü yine tahlil ve yapti ve ben ona bebek ıstiyorum dedim oda bana bir beslenme duzeni olusturdu ve bana nekadr çok yurursen yumurtaliklarin okdr düzene girer insulunin okdr düşer dedi hemde kilo verirsin sonrasında ilaç verdi bana metformin içeren diaformin 3 gun sabah aksam yarim 3 gün sabah 1 aksam yarim sonra sabah 1 aksam 1 devam dedi yumurtlamayi kolaylastiracak azda olsa iştahını kesecek ama sene terimlerine dikkat ederek ve yürüyüş ile destekleyeceksin dedi tamam dedim ve basladim dün ilaca esimede anlattim dün aksam yuruyuse çıktık 2 tane zorlu yokuş vardi inmek çok guzeldi ama cikarken çok zorlandim kızlar pes etmedim ama nerden bakarsan 10000 adim atmisimdir dun bide benim evin az ilerisinde kent park var orda da yürüyen baya uzun yuruyus yerleri var insallah iyi gelir kızlar yuruyunce aklıma gelen tek şey yumurtaliklarim düzene girsinler insulin direnci illeti baskı veriyormus direnc gosteriyormus yumurtalar o yuzden catlamiyormusNiye ki canım regl yakın ya ondan olabilir ödem vardır bol su iç
Ben de çok su içiyorum. Böyle de abdest dayanmıyor ama olsunIctigim suyun haddi var hesabı yok limonli kabuk tarcinli sular içiyorum buarada kızlar size demeyi unuttum dün özel hastanede endokrin doktoruna randevum vardı birsürü yine tahlil ve yapti ve ben ona bebek ıstiyorum dedim oda bana bir beslenme duzeni olusturdu ve bana nekadr çok yurursen yumurtaliklarin okdr düzene girer insulunin okdr düşer dedi hemde kilo verirsin sonrasında ilaç verdi bana metformin içeren diaformin 3 gun sabah aksam yarim 3 gün sabah 1 aksam yarim sonra sabah 1 aksam 1 devam dedi yumurtlamayi kolaylastiracak azda olsa iştahını kesecek ama sene terimlerine dikkat ederek ve yürüyüş ile destekleyeceksin dedi tamam dedim ve basladim dün ilaca esimede anlattim dün aksam yuruyuse çıktık 2 tane zorlu yokuş vardi inmek çok guzeldi ama cikarken çok zorlandim kızlar pes etmedim ama nerden bakarsan 10000 adim atmisimdir dun bide benim evin az ilerisinde kent park var orda da yürüyen baya uzun yuruyus yerleri var insallah iyi gelir kızlar yuruyunce aklıma gelen tek şey yumurtaliklarim düzene girsinler insulin direnci illeti baskı veriyormus direnc gosteriyormus yumurtalar o yuzden catlamiyormusLaRisaCca
rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom
olite
Bu arada ben de kendimi salmıştım sen beni tetikledin. Çok sağol canımIctigim suyun haddi var hesabı yok limonli kabuk tarcinli sular içiyorum buarada kızlar size demeyi unuttum dün özel hastanede endokrin doktoruna randevum vardı birsürü yine tahlil ve yapti ve ben ona bebek ıstiyorum dedim oda bana bir beslenme duzeni olusturdu ve bana nekadr çok yurursen yumurtaliklarin okdr düzene girer insulunin okdr düşer dedi hemde kilo verirsin sonrasında ilaç verdi bana metformin içeren diaformin 3 gun sabah aksam yarim 3 gün sabah 1 aksam yarim sonra sabah 1 aksam 1 devam dedi yumurtlamayi kolaylastiracak azda olsa iştahını kesecek ama sene terimlerine dikkat ederek ve yürüyüş ile destekleyeceksin dedi tamam dedim ve basladim dün ilaca esimede anlattim dün aksam yuruyuse çıktık 2 tane zorlu yokuş vardi inmek çok guzeldi ama cikarken çok zorlandim kızlar pes etmedim ama nerden bakarsan 10000 adim atmisimdir dun bide benim evin az ilerisinde kent park var orda da yürüyen baya uzun yuruyus yerleri var insallah iyi gelir kızlar yuruyunce aklıma gelen tek şey yumurtaliklarim düzene girsinler insulin direnci illeti baskı veriyormus direnc gosteriyormus yumurtalar o yuzden catlamiyormusLaRisaCca
olite
Dogru diyon kuzum ya su yiyip yiyip kilo almayan kızların sırrını çok merak ediyorumBen de çok su içiyorum. Böyle de abdest dayanmıyor ama olsunşimdilik aşılamadan dolayı yürümüyorum canım. Tutmazsa ben de başlayacağım. Ekmeği azalttım. Bol salata havuç yemeye başladım. İnşallah fit oluruz da bu kızlara hava atarız
![]()
Ben de çok su içiyorum. Böyle de abdest dayanmıyor ama olsunşimdilik aşılamadan dolayı yürümüyorum canım. Tutmazsa ben de başlayacağım. Ekmeği azalttım. Bol salata havuç yemeye başladım. İnşallah fit oluruz da bu kızlara hava atarız
![]()
Kendimi tetikleddigim kadr sizide tetiklediysem ne mutlu bana insalalh bu iradem hep böyle devam ederBu arada ben de kendimi salmıştım sen beni tetikledin. Çok sağol canım![]()
Çok iyi cnm insAllah şifa olsun ilac çok güzel demiş doktorun ben inanıyorum sen başaracaksın o ilaç fayda edecektrIctigim suyun haddi var hesabı yok limonli kabuk tarcinli sular içiyorum buarada kızlar size demeyi unuttum dün özel hastanede endokrin doktoruna randevum vardı birsürü yine tahlil ve yapti ve ben ona bebek ıstiyorum dedim oda bana bir beslenme duzeni olusturdu ve bana nekadr çok yurursen yumurtaliklarin okdr düzene girer insulunin okdr düşer dedi hemde kilo verirsin sonrasında ilaç verdi bana metformin içeren diaformin 3 gun sabah aksam yarim 3 gün sabah 1 aksam yarim sonra sabah 1 aksam 1 devam dedi yumurtlamayi kolaylastiracak azda olsa iştahını kesecek ama sene terimlerine dikkat ederek ve yürüyüş ile destekleyeceksin dedi tamam dedim ve basladim dün ilaca esimede anlattim dün aksam yuruyuse çıktık 2 tane zorlu yokuş vardi inmek çok guzeldi ama cikarken çok zorlandim kızlar pes etmedim ama nerden bakarsan 10000 adim atmisimdir dun bide benim evin az ilerisinde kent park var orda da yürüyen baya uzun yuruyus yerleri var insallah iyi gelir kızlar yuruyunce aklıma gelen tek şey yumurtaliklarim düzene girsinler insulin direnci illeti baskı veriyormus direnc gosteriyormus yumurtalar o yuzden catlamiyormusLaRisaCca
olite
Inşallah canim dün basladim ama çok afedersiniz büyük abdeste fazlasıyla cikariyor bu iyi biseydir umarimÇok iyi cnm insAllah şifa olsun ilac çok güzel demiş doktorun ben inanıyorum sen başaracaksın o ilaç fayda edecektr
İlacın etkisi o cnm bende de öyle olmuştu tokluk hissi ve bulantı da olmuştu birazInşallah canim dün basladim ama çok afedersiniz büyük abdeste fazlasıyla cikariyor bu iyi biseydir umarim
Sen nezaman yada kaç kiloda kullanamya başladın aynı ilacimi kullandin zayiflamanda etkisi oldumu kuzumİlacın etkisi o cnm bende de öyle olmuştu tokluk hissi ve bulantı da olmuştu biraz
Ben glifor kullandım cnm dozu değişti tabi zayıflamamda etkiis oldu mu bilmiorum ama iştah konusunda etkiis oldu bana insülini dengelerini iicn 99 kiloda başladımSen nezaman yada kaç kiloda kullanamya başladın aynı ilacimi kullandin zayiflamanda etkisi oldumu kuzum
Anladım canm.ne güzel vermissin bende veririm insalalh tattı gunlerini nasil yapsam bilemedim senceBen glifor kullandım cnm dozu değişti tabi zayıflamamda etkiis oldu mu bilmiorum ama iştah konusunda etkiis oldu bana insülini dengelerini iicn 99 kiloda başladım