Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de şekerim yok ama hamilelik şekeri diye de bir şey var. şekerin çıkarsa görürsün miden neyden bulanmıyorsa suyu onunla tatlandır

Sene sınu yoğunluk vqr cnm dıkkat et mınıgıne ıns allahımm gonlumuze gore versın ıkı ay olmazsa asılama dedıler yasta gıdıyor ama dıyorummya kaderımde varsa olur rahatım bıraz daha
Aynen cnm şükür halelttik işimizi amin insAllah canım Rabb'im çok büyük sabrının mükâfatını verecktr elbet rahat olman çok güzel

Tatlim mecburen karar degistirmek zorunda kaldim cunku esim hicbirsekilde istemiyor artık birsekilde olacak yürüyüş vs dengeli beslenme ile gec de olsa basaricam insallah

Ins cnm sen nasılsın bebıslerın nasıl
Canım ben fiziksel olarak iyiyim, pıhtıdan dolayı çamur gibi akıntılarım yoğun bir şekilde devam ediyor. Yarın perinatoloğumuzla randevumuz var. Kontroller yapılacak ve sanırım artık bir karar vermemiz gerekecek. Ya bebek sağlıklı ilerleyecek gidişatı pozitif diyecek ya da fetosit yapılacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin
Tatlim mecburen karar degistirmek zorunda kaldim cunku esim hicbirsekilde istemiyor artık birsekilde olacak yürüyüş vs dengeli beslenme ile gec de olsa basaricam insallah
Canım ben başaracağına canı gönülden inanıyorum. Sen geçen sürecin verdiği stres ve sıkılmışlıkla böyle bir karar verdin ama inanki bunu başaracak güce sahipsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Eger o sek
106 canm 97 kiloda bile olan vaat tüp.mide a artik sabrım kalamdi hersey üst uste geliyor olmuyor vermiyorum sabahtan aksama kadr duzenli gitsem akşam bozulluyor olmuuor herseyi denedim ama başarılı olamadim canm
Eger o sekilde kendini mutlu hissedeceksen yaptir canim benim. Ama sagligin ve kendini dusun herseyden once olur mu?

Emin ol başarırsın canım. Ben 2 yıl önce yürüyüş ve azıcık da yediklerime dikkat ederek 14 kilo verdim. Tabi bu tedavi sürecinde hepsini aldım. Bu aşılama tutmazsa Tüp bebeğe kadar ki süreçte ben de spora başlayacağım. 83 kiloyum maalesef. Boyum 1.70. Sana arkadaş olurum

Ohh miss afiyet olsun cnm ben sımdı gore bıldım aksama görme görümce ömrümce gelcekte

Ben aralik ayinda asilama yaptiricam diye zumbaya baslayamadim. Cok istiyorum spor yapmayi ama amcamin kizi ebe bu surecte yapmasan daha iyi olur dedi. Bende beklemedeyim

Cok şükür ki iyi canım , sabırlı ol merak etme illa bi gün oluyo ben 5 yıl doktor doktor gezdim sabrın sonu selamet ve en önemlisi Allahdan ümidini kesmemek
Sabrın sonunda ıns kavusurum cnm hamıle kalmam da sıkıntı ılerletmekte sıkıntı benım ıcın gebelıgı hayırlısı

Aynen cnm şükür halelttik işimizi amin insAllah canım Rabb'im çok büyük sabrının mükâfatını verecktr elbet rahat olman çok güzel
Buay ılgınc aekılde rahatım kaderımde varsa olucaktır zaten dıye dusunup Allaha bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…