- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.961
canım haklı eşin ben de şahsen eşim bana boyrl bı fikirle gelse hayır derim o da aynen ameliyat kolay değil başka çaresi var inan ki aynı yoldan geçmiş biri olarak evet ideal kiloda değilim hala ama iyi ki diyorum ilk istediğim anda hamile kalmamışimOf kızlar esim kabul etmiyor ameliyati agliycm nerdeyseLaRisaCca @rengarenk44
RabiaGunes
Fit mutlu anne
canım öğün atlama sakin bak insülin direnci olan biri bence ara öğünü ana öğünü mutlaka olmalı şok diyetelri kesinlikle yapma tavsiyem sabah güzel kahvaltını yap hatta ekmekte ye ama tam buğday olsun beyaz ekmeği çıkar hayatından menü konusunda her zmn yardmci olurum inan dengeli beslenme olursa aç kalmaya fırsat kalmıyor 2.5-3 saat arayla biseyler yiyorsun spora gidemiyorsan başlangıç için yürüyüş çok iyi bende günlük bı saat yürüyüşle başladım sonra evde egzersiz yaptım baya ve küçümsenmeyecek rakamlar verdim inan yapabilirsinBugun akşam yemek.yemedim ama suan çok acim sadece 1 saat önce 3 kasik pulbiberli yoğurt yedim ve 1 tane elma yedim canm yemekli şeyler istiyor yemiyim diye yataktayim suan çok zorlaniyorim ama alisirim degilmi yarından itibaren 40 dk yuruyusyapicamm
katılıyorum cnm nasip oldu mu oluyor ayıptır söylemesi bizim de ilişki de hep ben üstteydim kalktm hemen tuvalete banyoya gittim nasip olduBidr size ne dicem arkadasim cocuk dusunmuyorken esiyle yeni bebekleri var cunku. Iliski oluyo yanlislikla kaciyo sonra dusla tazyikli sularla bile yikiyo ve sinuc hamile. Sundan emin olun gercrkten ve gercekten olacagi varsa hic birsey mani olamaz gelecegi yoksa amuda kalksak nafile. Yeter ki Allah istesin yoktan var eder. Inanin rahat olun♥ Ben hamile kaldigim ay o kdr umutsuzdim ki yok dedim iliski bile ayaktaydi olmucakbu ayda gitti dogru duzgun degerlendiremedik vs agladim durdum. Siz tabii ki elinizden gelemi yapin bende denedim 40 gun meryem suresi, preseed jel , sogan kuru , maydanoz buhari vs vs. Kullanmadigim sey yok dusunun hepside tooplam 4-5 ay ne varsa denedimama
O kadar eminim ki dualar iste onlar mucize Allah kabul
Etti ins tum ama tum
Isteyenlere nasip olsun gonulden istiyorum bunu![]()
Kuru kayısı ara öğün olarak yiyebilirsin ölçülü elbette cnm yanında mümkünse yeşil çay iç metabolizmaya yağ yakımına çok iyi geliyor yeşilçay istersen metabolizma hızlandırıcı çay tarifi verebilirimDogru diyosun dunbelkide bir ilki basardim ve aç uyudum evet çok zorlandım hatta sinirlendim ama uyudum sekerden kastin suan çayı sekrsiz iciyorum velev kahveyide ama kuru kayisi yesem ara ogün olarak olurmu ekmek te hic yemesem