Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bise sorcam size bnm vucut sıvısız kalmıs solemişdim ya su içmem gerekiyo malum midemi daha da cok bulandırıyo bende sıcak suyun içine şeker atıp ılıyınca içiyorum Sizce su yerine gecer mi fikriniz var mı ?

Canım birden kabul i etmesi zor tabi biraz zaman vermelisin o da senin için endişeleniyodur berabeer bi doktor görüsmesine gidin ikinizinde içi rahat olursa o zaman ikna olur belki
Gitmiyor kestirip atti kesinlikle kabul edemem ben seni böyle seviyorum dedi ama ben kendimi sevmiyorum dedim ustelik bebek istiyorum ben dedim ama başka yollari dene ameliyat olmaz dedi

Kızlar nasılsınız drdan cıktım yenı aya basladık solda 9,5mm yumoşum olusmaya baslamıs 9.gunumdu bugun pazarteeı tekrar gıdecegım benım 13 15 e kadwr anca buyuyor bıanda yukselıse gecıyor sık cagar dedım dr a buay soldan gelısıyor yumos gayet rahat ve sakınım hakkımızda hayırlısı sızler nasılsınız

Kızlar nasılsınız drdan cıktım yenı aya basladık solda 9,5mm yumoşum olusmaya baslamıs 9.gunumdu bugun pazarteeı tekrar gıdecegım benım 13 15 e kadwr anca buyuyor bıanda yukselıse gecıyor sık cagar dedım dr a buay soldan gelısıyor yumos gayet rahat ve sakınım hakkımızda hayırlısı sızler nasılsınız
Hadi hayırlısı cnm bu ay gönlünce olur insAllah miniğin gelir 😍🤲 iyiyim Şükür ben de uğraşıyoruz bu ara kimlik yenilememistik hala onla ehliyet için kayit eksiklerimi tamamlıyorum şükür bu günümüze

Gitmiyor kestirip atti kesinlikle kabul edemem ben seni böyle seviyorum dedi ama ben kendimi sevmiyorum dedim ustelik bebek istiyorum ben dedim ama başka yollari dene ameliyat olmaz dedi
Canım biraz zaman ver kendini oyleyse dogal yollardan dene spor yap yag yakan kürler var onları dene hem ameliyat olunca 1bucuk sene bebek olmuycak diyosun uzun bi süre bu baslarda zorlanırsın ama kilo verdikce miden kücüldükce rahatlarsın Allah yardımcın olsun ne deyim

O yumuş sana baldan tatlı bir evlat olur inşallah canım benim 🤗

Hadi hayırlısı cnm bu ay gönlünce olur insAllah miniğin gelir 😍🤲 iyiyim Şükür ben de uğraşıyoruz bu ara kimlik yenilememistik hala onla ehliyet için kayit eksiklerimi tamamlıyorum şükür bu günümüze
Sene sınu yoğunluk vqr cnm dıkkat et mınıgıne ıns allahımm gonlumuze gore versın ıkı ay olmazsa asılama dedıler yasta gıdıyor ama dıyorummya kaderımde varsa olur rahatım bıraz daha

Doktoruma içmesem olur mu dedim olur dedi daha öncede kist olmuştu adetle atıldı küçük Bi kistmis atılır die düşünüyorum. Allah herkese yardım etsin inşallah insan çıkmazda gibi oluyor ama sabrediyoruz
hiçbişey çözümsüz değil. ne mucizeler gerçekleşiyor. sadece biraz zaman ve sabır

Kızlar bise sorcam size bnm vucut sıvısız kalmıs solemişdim ya su içmem gerekiyo malum midemi daha da cok bulandırıyo bende sıcak suyun içine şeker atıp ılıyınca içiyorum Sizce su yerine gecer mi fikriniz var mı ?
çok zor bi soru. bi doktora sormak lazım. şeker atacağına bal koy da bari. şeker zararlı kuzum biliosun

asli1993 asli1993 bence sen kararını henüz netleştirmemişsin. bugün daha karışık gibisin. lütfen biraz daha düşün doğru karar ver. yaptırmadan bir süre daha denemeyi düşünürsen de bak ne güzel öneriler geldi sana. 1 ay daha bu konuyla ilgili araştırma yaparken bir yandan da bunları uygulasan faydası var mı yok mu görsen olmaz mı

RabiaGunes RabiaGunes canım suya şeker katmasan keşke. Şekerini yükseltir. çok da lazım değil sana şeker. bunun yerine ıhlamur iç, suya limon sık, salatalık ile tatlandır filan ne bileyim.. böyle daha sağlıklı olur bence
Şeker sorunum yok kuzum ona güvenerek içiyorum biliyorum en güzeli saff su ama 😕 İçebildigim kadar onu da içmeye calısıyorum midem de dönüyo dönüyo nasıl iç organlarımı agrıyo resmen limona gelince tiksindim hic istemiyorum bilmiyorum napıcam 😌

Kızlar bu sefer öncesinde hiç test yapmayacağım. Hatta belirti peşinde de koşmayacağım. Tamamen akışına bıraktım. Zaten dersle meşgulüm. 14 günde epeyce iş hallederim inşallah 😊
Çalışmak kafa dağıttığı için biraz da olsa... Kendini bişeylere vermek en iyisi.

Back