• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet arkadaşlar dün ikinci çizgi silik demiştim kan verdim ve 1aylık hamileymişim şimdi doktorumdan geliyorum haftaya perşembde tekrar kontrolüm var :)
Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun ☺

Canim ya bugun benim kasiklarim agridi , rahmimim ici de hafif hafif agridi sende oluyo mu , rahim genisledigi icin diyolar ama ? SaNeM_1985 SaNeM_1985
bende hergün oluyor en az 1-2 kere. yani regl olsam o kadar ağrıya kesin ağrı kesici fln içerim. ama kısa sürüyor kramplar. 2-3 dk sonra hafifliyo. ama gün içerisinde sürekli orda bi sızı hissi var içerde.

Valla benimde bu degerlere baktirmam gerek son zamanda baya istahim acildi kendimi durduramiyorum. Surekli yiyorum. 60 kilodan 63 kiloya ciktim 2 ayda. Valla iyi aklima dusurdun bende bi gidip yaptirsam iyi olur. 😉

Kizlar zaten doktorlariniz sizden kan tahlili istemiyor mu? Benden 2 sayfa kan idrar tetkikleri istedi bunlara bakiliyor, rubella , hepatit , tam kan sayimi , aclik kan sekeri , karaciger fonksiyonlari vs vs

Kızlar 11.gunum hemen cıkmadı cızgı ana sanırım adet olcam cızgı varmı anlamadom gercı

Eklentiler

• B2F47D1A-960D-4985-BD33-3A3EF1C1A181.jpeg
    B2F47D1A-960D-4985-BD33-3A3EF1C1A181.jpeg
    142,3 KB · Görüntüleme: 53
Back