- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.501
evet arkadaşlar dün ikinci çizgi silik demiştim kan verdim ve 1aylık hamileymişim şimdi doktorumdan geliyorum haftaya perşembde tekrar kontrolüm var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun ☺evet arkadaşlar dün ikinci çizgi silik demiştim kan verdim ve 1aylık hamileymişim şimdi doktorumdan geliyorum haftaya perşembde tekrar kontrolüm var :)
Kanama gıbı dgl 11.gun ben adet olcm sankı hafıf agrm var yapıskan kahve gıbı ılgınc bıseydıKaçıncı günün cnm insAllah yerleşmedir
Aaa cok ıyı yapmısın bakalım benım adet olursa sasırmam ovulasyondan genelde 10 11 gun sonra adet oluyorumBende ağrı yok canım iki gündür.bende kan verdim sabahtan. İnşallah yerleşme kanamasıdir canım ☺![]()
amin canım benim çok teşekkğr ederim Allah herkese nasip etsin inşallah :) :) :)Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun ☺
bende hergün oluyor en az 1-2 kere. yani regl olsam o kadar ağrıya kesin ağrı kesici fln içerim. ama kısa sürüyor kramplar. 2-3 dk sonra hafifliyo. ama gün içerisinde sürekli orda bi sızı hissi var içerde.Canim ya bugun benim kasiklarim agridi , rahmimim ici de hafif hafif agridi sende oluyo mu , rahim genisledigi icin diyolar ama ?SaNeM_1985
Naptın?evet akşam işten çıkar çıkmaz hemen bi acile gidip kan vericem umarım değerlerim yüksek çıkar :)
Süpeerrrrr çok sevindimevet arkadaşlar dün ikinci çizgi silik demiştim kan verdim ve 1aylık hamileymişim şimdi doktorumdan geliyorum haftaya perşembde tekrar kontrolüm var :)
haberdar et biziiKuzum cok tatlısın teşekkür ederım Allah ım hepımıze mutluluk huzur bebıs versın saglıklı 29 doldu valla bebısle yaslanalım bugun hafıf adet agtım var sende varmı dra gtcm 15:00da
Hım anladım canım sonu hayır olsun insAllahKanama gıbı dgl 11.gun ben adet olcm sankı hafıf agrm var yapıskan kahve gıbı ılgınc bıseydı
iğneden sonra 14 gün geçsin canım bence..Benim de yarın adetin 21. Günü ben de gidip baktirsam mi acaba? Bilemedim
Valla benimde bu degerlere baktirmam gerek son zamanda baya istahim acildi kendimi durduramiyorum. Surekli yiyorum. 60 kilodan 63 kiloya ciktim 2 ayda. Valla iyi aklima dusurdun bende bi gidip yaptirsam iyi olur.![]()
Canım ınsallah devamı gelmezAz once kahve pembe arası yapıskan akıntı geldı adet olursam sasırmam
Naptın kız Dr göründün mü merakla seni bekliyorumCanım ınsallah devamı gelmez
Cnm gölge gibi çok silik var görüyorum ben sankiKızlar 11.gunum hemen cıkmadı cızgı ana sanırım adet olcam cızgı varmı anlamadom gercı
İnşallah canım. Görünürde tutmaması için sebep de yokGuzel haberler alicaz insaallah senden de![]()
Anlamadım cok ılgınc akıntılarda gelıyo ıgne etkısı heralde cnm adet sokulmeye mi çalışıyor acabaCnm gölge gibi çok silik var görüyorum ben sanki
Yaa ben de görüyorum canım sankiKızlar 11.gunum hemen cıkmadı cızgı ana sanırım adet olcam cızgı varmı anlamadom gercı