• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hala hastanedeyiz az önce ultrasona girdik. İkisi de canlı çok şükür. Kanama alanında küçülme yok. Sağlıklı görünmeyen bebek rahim ağzında. Kurban olduğum öyle bir yaratıyor ki tutunmuş yavrucak düşmem de düşmem diye. O kadar kanamaya 1 aydır, iyi dayandı. İnadı anasına çekmiş. İnşallah doktorlar bu süreçte yanıldıklarını görürler bebeğim iyi olur ikisini de kucağıma alırım 🤰🏼👶🏻👶🏻
Canim o kanama zarar vermez artik bebeklerin buyudu , insallah hakkinda en hayirlisi neyse o olsun dualarim seninle , benim de oluyo kanamalar bizim gebeligimizde bole olcak demekki 9 ay kanamasi olup saglikli doguranlar var Allah ne derse o olur

Kızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinz LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 @rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Glifor diye bir ilac var bununla beraber inofolic kullanimi ikisi birden hamile kalmaya birebir diyordu acibademin en unlu proflarindan biri. ♥️ Bunu kesfetmen cok iyi bence en azindan sorunu biliyorsun

Kıst yoksa catlamıs olmuyomu bugun bnm agrm olmafı senın varmı

Benim normalde yumurta catlatken adet sancisi gibi bir agrim olur. Hamile kaldigim ay hic olmadi doktor mutlaka kontrol ediyor. Gittigimde dedim ki sanirim catlamadi cunku hic bir belirtisi yok (bu arada hamilelik dusunmeden once adet tarihini bile takip etmis biri degilim degil bu agrilari hissetmek ama hamilelikle ogrendigim seyler dogrultusunda catlamayi hep hissediyodum) neyse doktorda korktu bi catlamadimi diye bakti ama catlamis:) yani belirtiler aslinda tahmin hic hissetmeden hic akintin gelmedende catlamis olabiliyo

Benim normalde yumurta catlatken adet sancisi gibi bir agrim olur. Hamile kaldigim ay hic olmadi doktor mutlaka kontrol ediyor. Gittigimde dedim ki sanirim catlamadi cunku hic bir belirtisi yok (bu arada hamilelik dusunmeden once adet tarihini bile takip etmis biri degilim degil bu agrilari hissetmek ama hamilelikle ogrendigim seyler dogrultusunda catlamayi hep hissediyodum) neyse doktorda korktu bi catlamadimi diye bakti ama catlamis:) yani belirtiler aslinda tahmin hic hissetmeden hic akintin gelmedende catlamis olabiliyo
Haklısın cnm sırf bugun agrımolmadı ıgneden 2.5.6.8.9.gun hep oldu ıns ıyı hbr alırım dr kan ver dermı yarın bılmem adet ol gelmı der yoksa acaba

Gogusler fena pentıde dun sutyen denedım tastılar resmen ama blırtısude oluyo beklemekten baska care yok
Aynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek için ☺️ yarın kanda çatladıgini öğrenirsem ihtimal olucak en azından

Aynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek için ☺ yarın kanda çatladıgini öğrenirsem ihtimal olucak en azından
Ysrn ıns ıyı haberler alalım bnm 28.gunumdu bugun bakalım kac gune adet gelır sulu akıntm oldu bugun baya bnm

Aynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek için ☺ yarın kanda çatladıgini öğrenirsem ihtimal olucak en azından
Ne için kan vereceksin canım, iğnenin kaçıncı gunundesin? Bnm de aşılamanın 6. Günü kimse kan tahlili istemedi

Ne için kan vereceksin canım, iğnenin kaçıncı gunundesin? Bnm de aşılamanın 6. Günü kimse kan tahlili istemedi
iğnenin ilk günden saymazsak 9.gunu bugun. yumurta çatladı mi diye kanda progestron bakılıyor canım adetin 21. Günu

LaRisaCca LaRisaCca canım umarım bebeklerin iyi haberlerini alırız ,maşallah dedıgın gibi hala kanama var ve bebeğin seninle ,sağlıklı bir şekilde ikisine de kavuştursun Rabbim
dlkkydlntpl dlkkydlntpl Fly3646 Fly3646 hadi Kasım ayı gebelik ayınız olur inşallah 😌
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım ne zaman doktoral gideceksin benim yarın ilk kontrolüm var bakalım ınsallah güzel şeyler duyarım 😌
asli1993 asli1993 canım belki böyle daha hayırlı olacak ,kilo verip hamile kalmak senin için de konforlu olacak ,ınsallah hedefine bir an önce ulaşırsın ,o zaman hamile kalman cok daha kolay olacak buna İnan .

LaRisaCca LaRisaCca canım umarım bebeklerin iyi haberlerini alırız ,maşallah dedıgın gibi hala kanama var ve bebeğin seninle ,sağlıklı bir şekilde ikisine de kavuştursun Rabbim
dlkkydlntpl dlkkydlntpl Fly3646 Fly3646 hadi Kasım ayı gebelik ayınız olur inşallah 😌
Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım ne zaman doktoral gideceksin benim yarın ilk kontrolüm var bakalım ınsallah güzel şeyler duyarım 😌
asli1993 asli1993 canım belki böyle daha hayırlı olacak ,kilo verip hamile kalmak senin için de konforlu olacak ,ınsallah hedefine bir an önce ulaşırsın ,o zaman hamile kalman cok daha kolay olacak buna İnan .
Benimde yarın cnm ilk kontrol insAllah güzel şeyler duyarız keseyi görürüz 😍🤗

Amin canım inşallah 🙏🏻 hamile arkadaslarin dualarına ihtiyacımız var.

Ins yarın dogum gunumde yıkılmasam ıns en azından catlamıs der umut ederim cnm

Back