• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins yarın dogum gunumde yıkılmasam ıns en azından catlamıs der umut ederim cnm
Canım günaydın. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu yaşların olsun. İnşallah girdiğin yeni Yaşında en yakın zaman da ailenin büyüdüğü bir yaş olsun 💕

Kızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinz @LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Valla benimde bu degerlere baktirmam gerek son zamanda baya istahim acildi kendimi durduramiyorum. Surekli yiyorum. 60 kilodan 63 kiloya ciktim 2 ayda. Valla iyi aklima dusurdun bende bi gidip yaptirsam iyi olur. 😉

Canım hala hastanedeyiz az önce ultrasona girdik. İkisi de canlı çok şükür. Kanama alanında küçülme yok. Sağlıklı görünmeyen bebek rahim ağzında. Kurban olduğum öyle bir yaratıyor ki tutunmuş yavrucak düşmem de düşmem diye. O kadar kanamaya 1 aydır, iyi dayandı. İnadı anasına çekmiş. İnşallah doktorlar bu süreçte yanıldıklarını görürler bebeğim iyi olur ikisini de kucağıma alırım 🤰🏼👶🏻👶🏻
Rabbim hayirli mubaregini nasip etsin insaallah gulum. Sen iyi olursan onlarda iyi olacak insaallah 😉

Bende öyle düşünüyorum canım ama acabalar da oluyor yarın bı olsa da herşey yolunda dediğini duysam doktorun kan ister mi ki ilk muayene ya en son geçen hafta perşembe vermiştim kan

Yok cnm baska tahliller isticek kalp atisindan sonra

Siyah inci86 Siyah inci86 cnm benim muayene yarına kaldı bugüne aldgm erkekmis doktor 🙄😬 alttan muayene ederse diye pek içime sinmedi yarına aldm senden güzel haber alırız insAllah canım 🤲🤗
Yaaa hay Allah 😅 ben de doktora geldim ,bekliyorum suan.ınsallah canım her zaman sen ve arkadaşlar da duamdasınız😘

Canım günaydın. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu yaşların olsun. İnşallah girdiğin yeni Yaşında en yakın zaman da ailenin büyüdüğü bir yaş olsun 💕
Kuzum cok tatlısın teşekkür ederım Allah ım hepımıze mutluluk huzur bebıs versın saglıklı 29 doldu valla bebısle yaslanalım bugun hafıf adet agtım var sende varmı dra gtcm 15:00da

Az once kahve pembe arası yapıskan akıntı geldı adet olursam sasırmam

Back