• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana bu testi hiç istemediler canım. kesin gösteriyor mu acaba? Üzme kendini inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın
Bendende istemedi dr hatta ultrasonla vakmıcak mısınız çatlayıp çatlamadığına dediğimde çatlamama ihtimali yok demişti

bana bu testi hiç istemediler canım. kesin gösteriyor mu acaba? Üzme kendini inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın
4 defa iğne oldum kan tahlili ne göre 2 defa çatladı 2 defa çatlamadi ve çatlamadigi zaman kist oldu her seferinde tahlil istiyor benden doktorum

evet arkadaşlar dün ikinci çizgi silik demiştim kan verdim ve 1aylık hamileymişim şimdi doktorumdan geliyorum haftaya perşembde tekrar kontrolüm var :)
Masaallah canim. Rabbim tamamina erdirsin kucaginda koysun insaallah 😍😘

Kızlar dr hafıf pco ve yumurtlama tembellıgı var sankı dedı prof baska dr onerdı ıkıay takıp yaptır plmado ıkı asılama olmazsa tup bebek dedı 26mmdı yumurta ıgne vurdular dedım cok guzel dedı yumurta catlamıs ama oyle dedı adet duzenım de ıyıce bozuldu adet oldummu suan bakamıyorum da :( dısardayım

Dra dıyımmı catlamıssa yumurta kan vermeyı bakalm ne dıcek aman ya kotu bısey dıcek dıyr odum kopuyo
Merhaba kızlar nasılsınız.
@LaRisaCca canım çok geçmiş olsun inşallah bu sürecide atlatır sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alırsın.

C Capanin Gururu Teyom bende sonunda ilaçla hasta oldum yarın dr a kontrole gidicem ama ödüm kopuyo kist fln olur diye. Çünkü 10 gün önce gittiğimde bitane vardı o erimemişse bu ayda iptal olur benim 😔

dlkkydlntpl dlkkydlntpl doğum günün kutlu olsun canım inşallah pozitifi görürsün bu ay ama strs yapma bekle iğneden sonra 15. Gün yap testini.

Tüüüm hamile arkadaşlar Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Banada dua edin kist mist çıkmasın tedavime başlayayım 🤲 Allahım çabalayan herkese yardım etsin inşallahh
amin insAllah canım 🤲🤗
Kızlar dr hafıf pco ve yumurtlama tembellıgı var sankı dedı prof baska dr onerdı ıkıay takıp yaptır plmado ıkı asılama olmazsa tup bebek dedı 26mmdı yumurta ıgne vurdular dedım cok guzel dedı yumurta catlamıs ama oyle dedı adet duzenım de ıyıce bozuldu adet oldummu suan bakamıyorum da :KK43: dısardayım
Cmm sıkma canını yumurta takibi mi yapilacak insAllah aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz

amin insAllah canım 🤲🤗

Cmm sıkma canını yumurta takibi mi yapilacak insAllah aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz
Valla sankı adet oldm suan hıssdym cnm eve gecınce bakcam valla ıkı ay yumurta takıbı dedı dr olmadı asılama tüp yaptırsam nolcakkı erken dogum yapıyorum🥺

Moralim çok bozuk ağladım baya sonra oturdum kuran okudum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Büyük ihtimal yumurta çatlamadigi için kist olucak bende ve 1 ay tedavi uygulanmicak. Beklemekkk Beklemekkk geçmiyor zaman sanki 😥😥😥
Rabbim bekleyişinin güzel sonuclandrsn insAllah cnm Rabbim kimseyi evladiyla evlatsizlikla sınamasn çok zor🤲

Back