• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de femara+ovitrelle kullandm. 4Ekimde iğnem vuruldu. 22 Ekimde kanda testte hamile olduğum çıktı. hiç gebelik testi yapmadm. kanda test yapmanı acilen öneririm. Tek kesin sonucu kandan alabilirsin. Hayırlı olsun inş bebişin seninledir :anneadayı:
evet akşam işten çıkar çıkmaz hemen bi acile gidip kan vericem umarım değerlerim yüksek çıkar :)

Kızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinz LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Kızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinz LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Başarırsın canım emin ol. Ben de 2.aşılamaya başladım. Bakalım hayırlısı

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN.
DOKTOR ULTRASONLA DA BAKTI CANIM KESEYİ FALN GÖRDÜ SONRA BÖYLE SÖYLEDİ İŞTE
anladm cnm amin insAllah 🤗
arkadaşlar bende 4kasımda ovitrelle yapıldı bugün 17.günüm ve test yaptm ikinci çizgi silik çıktı akşam kan vericem laborant arkadaşıma sordum hamilesin dedi :) benim gibi olan varmı acaba
17. Günü ve silikse Allah'ın izniyle hamilesin cnm kan değerini yaz sağlıkla ilerler insAllah gözün aydın cnm 🤗
Baya yüksek çıkmış cnm ilaç verdi mi dahiliye insülin direncinin bı numaralı tedavisi yürüyüş cnm günlük bı saat yürüyüş direk kırıyor direnci cnm başarırsın kesinlikle benimde baya yüksekti şükür kırıldı direncim iyiyim Şükür yemek yaptm eşimi beklioruz kızımla sen nasılsın 😍

Canım hala hastanedeyiz az önce ultrasona girdik. İkisi de canlı çok şükür. Kanama alanında küçülme yok. Sağlıklı görünmeyen bebek rahim ağzında. Kurban olduğum öyle bir yaratıyor ki tutunmuş yavrucak düşmem de düşmem diye. O kadar kanamaya 1 aydır, iyi dayandı. İnadı anasına çekmiş. İnşallah doktorlar bu süreçte yanıldıklarını görürler bebeğim iyi olur ikisini de kucağıma alırım 🤰🏼👶🏻👶🏻

anladm cnm amin insAllah 🤗
17. Günü ve silikse Allah'ın izniyle hamilesin cnm kan değerini yaz sağlıkla ilerler insAllah gözün aydın cnm 🤗

Baya yüksek çıkmış cnm ilaç verdi mi dahiliye insülin direncinin bı numaralı tedavisi yürüyüş cnm günlük bı saat yürüyüş direk kırıyor direnci cnm başarırsın kesinlikle benimde baya yüksekti şükür kırıldı direncim iyiyim Şükür yemek yaptm eşimi beklioruz kızımla sen nasılsın 😍
Iyym bende bebegim doktor da öyle söyledi yürüyüş çok.iyi gelicek dedi dedim cocuk istiyorum dedi yürüyüş ile kiracsksin insulini

Iyym bende bebegim doktor da öyle söyledi yürüyüş çok.iyi gelicek dedi dedim cocuk istiyorum dedi yürüyüş ile kiracsksin insulini
Aynen cnm insAllah insülin direncin kırılcak önce sonra da bebeğin gelecek hayırlısıyla 😍🤗

Canım doktora karnından bakarsa çatlamış mi die goremez. Sadece kist varsa eğer çatlamadigi için kist olmuştur onu görür. Kanda progestron bakılıyor çatladı mi diye onu iste istersen kanda bakılsın
Kıst yoksa catlamıs olmuyomu bugun bnm agrm olmafı senın varmı

ya lütfen olumlu olun. Henüz zamanı gelmemiştir. Zamanı geldiğinde hiçbir güç onu sizden ayıramıcak.. Allah büyük. Hem umutsuz mutsuz olunca elimize ne geçiyo? olacağın önüne geçebilcek mi? ama umutlu ve mutlu olunca en azından günümüzü kendimize cehennem etmeden daha huzurlu geçiririz.
Valla haklısın cnm hayatm korkunc kotu hıc umudum da yok hakkımızda hayırlısu

Back