- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.461
Canim o kanama zarar vermez artik bebeklerin buyudu , insallah hakkinda en hayirlisi neyse o olsun dualarim seninle , benim de oluyo kanamalar bizim gebeligimizde bole olcak demekki 9 ay kanamasi olup saglikli doguranlar var Allah ne derse o olurCanım hala hastanedeyiz az önce ultrasona girdik. İkisi de canlı çok şükür. Kanama alanında küçülme yok. Sağlıklı görünmeyen bebek rahim ağzında. Kurban olduğum öyle bir yaratıyor ki tutunmuş yavrucak düşmem de düşmem diye. O kadar kanamaya 1 aydır, iyi dayandı. İnadı anasına çekmiş. İnşallah doktorlar bu süreçte yanıldıklarını görürler bebeğim iyi olur ikisini de kucağıma alırım
Kızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinzLaRisaCca Dream1988 @rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne
Kasık ağrım benimde yok bugün sadece göğüslerimin ucu aciyor akıntım var birdeKıst yoksa catlamıs olmuyomu bugun bnm agrm olmafı senın varmı
Kıst yoksa catlamıs olmuyomu bugun bnm agrm olmafı senın varmı
Haklısın cnm sırf bugun agrımolmadı ıgneden 2.5.6.8.9.gun hep oldu ıns ıyı hbr alırım dr kan ver dermı yarın bılmem adet ol gelmı der yoksa acabaBenim normalde yumurta catlatken adet sancisi gibi bir agrim olur. Hamile kaldigim ay hic olmadi doktor mutlaka kontrol ediyor. Gittigimde dedim ki sanirim catlamadi cunku hic bir belirtisi yok (bu arada hamilelik dusunmeden once adet tarihini bile takip etmis biri degilim degil bu agrilari hissetmek ama hamilelikle ogrendigim seyler dogrultusunda catlamayi hep hissediyodum) neyse doktorda korktu bi catlamadimi diye bakti ama catlamis:) yani belirtiler aslinda tahmin hic hissetmeden hic akintin gelmedende catlamis olabiliyo
Tabiki canımBizlere de haber ver mutlaka doktordan sonra :)
Gogusler fena pentıde dun sutyen denedım tastılar resmen ama blırtısude oluyo beklemekten baska care yokKasık ağrım benimde yok bugün sadece göğüslerimin ucu aciyor akıntım var birde
Aynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek içinGogusler fena pentıde dun sutyen denedım tastılar resmen ama blırtısude oluyo beklemekten baska care yok
Ysrn ıns ıyı haberler alalım bnm 28.gunumdu bugun bakalım kac gune adet gelır sulu akıntm oldu bugun baya bnmAynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek için ☺ yarın kanda çatladıgini öğrenirsem ihtimal olucak en azından
Ne için kan vereceksin canım, iğnenin kaçıncı gunundesin? Bnm de aşılamanın 6. Günü kimse kan tahlili istemediAynen canım adet belirtisyle aynı olduğu için pek umutlanmak istemiyorum benim daha önümde 1 haftam var beklemek için ☺ yarın kanda çatladıgini öğrenirsem ihtimal olucak en azından
iğnenin ilk günden saymazsak 9.gunu bugun. yumurta çatladı mi diye kanda progestron bakılıyor canım adetin 21. GünuNe için kan vereceksin canım, iğnenin kaçıncı gunundesin? Bnm de aşılamanın 6. Günü kimse kan tahlili istemedi
Hakkımızda hayırlısı artık canımYsrn ıns ıyı haberler alalım bnm 28.gunumdu bugun bakalım kac gune adet gelır sulu akıntm oldu bugun baya bnm
Benim de yarın adetin 21. Günü ben de gidip baktirsam mi acaba? Bilemedimiğnenin ilk günden saymazsak 9.gunu bugun. yumurta çatladı mi diye kanda progestron bakılıyor canım adetin 21. Günu
Benimde yarın cnm ilk kontrol insAllah güzel şeyler duyarız keseyi görürüzLaRisaCca canım umarım bebeklerin iyi haberlerini alırız ,maşallah dedıgın gibi hala kanama var ve bebeğin seninle ,sağlıklı bir şekilde ikisine de kavuştursun Rabbim
dlkkydlntpl Fly3646 hadi Kasım ayı gebelik ayınız olur inşallah
Fit mutlu anne canım ne zaman doktoral gideceksin benim yarın ilk kontrolüm var bakalım ınsallah güzel şeyler duyarım
asli1993 canım belki böyle daha hayırlı olacak ,kilo verip hamile kalmak senin için de konforlu olacak ,ınsallah hedefine bir an önce ulaşırsın ,o zaman hamile kalman cok daha kolay olacak buna İnan .
Bu benim 4. İğnem hepsinde bakıldı canım bende. Doktorunuz cagirmadiysa vardır bir bildiği herhaldeBenim de yarın adetin 21. Günü ben de gidip baktirsam mi acaba? Bilemedim
Amin canım inşallahLaRisaCca canım umarım bebeklerin iyi haberlerini alırız ,maşallah dedıgın gibi hala kanama var ve bebeğin seninle ,sağlıklı bir şekilde ikisine de kavuştursun Rabbim
Fit mutlu anne canım ne zaman doktoral gideceksin benim yarın ilk kontrolüm var bakalım ınsallah güzel şeyler duyarım
asli1993 canım belki böyle daha hayırlı olacak ,kilo verip hamile kalmak senin için de konforlu olacak ,ınsallah hedefine bir an önce ulaşırsın ,o zaman hamile kalman cok daha kolay olacak buna İnan .
Ins yarın dogum gunumde yıkılmasam ıns en azından catlamıs der umut ederim cnmLaRisaCca canım umarım bebeklerin iyi haberlerini alırız ,maşallah dedıgın gibi hala kanama var ve bebeğin seninle ,sağlıklı bir şekilde ikisine de kavuştursun Rabbim
Aaa nasıl tevafuk olmuşBenimde yarın cnm ilk kontrol insAllah güzel şeyler duyarız keseyi görürüz
Tmm cnm sende yaz olur mu kaçta randevunAaa nasıl tevafuk olmuşayy hemen buraya yaz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?