Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur canim bende cok bekledim 5 sene gittimedigim doktor kalmadi , umut hep var insallah alcaz guzel haberleri ezan okunuyo hepimiz icin dua ediyorum

cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim MasAllah bulantıları da gcerr insAllah
kızlar ben adet oldum artık bir dahaki aya kaldı
hayırlısi olsun cnm Rabbim en hayırlı zamani ayarlıyor muhakkak

Ayyy çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonrası da sağlıkla devam eder. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum

Ay cok sevindimm zaten bu kadar belirtine bos gebelik falan dusunmuyordum ben:)
Kanser ilaci dedigi zofer ve zofran benim mide bulantimida bir o keser normalde. Hamile degilken bile cantamda bu ilaclari tasiuodum dusun halimi. Ama bana cidden prilam iyi geldi doktor gunde iki vermisti ben 1 tane ile 24 saat idare ediyorum. Ha bulanmiyor mu evet bulaniyor ama en azindan kusmuyorum biseyler yiyebiliyorum. Uyku veriyor birde tabi o yuzden genelde gece kullanin diyolar. Ben bulantim baslamadan icmiyorum mesela bu gece 5 te uyandim midem fenaydi ictim bu saate kadar daha icmedim boyle uyurum muhtemelen ama yine gece uyanirsam icebilirim. Bu arada bulandikca yiyemiyodum yemedikce kusuyodum gunde 20-30 kere ogurmekten karnim agrimaya baslamisti smdi devamli biseyler yemeye calisiyorum ekmek agzima surmezdim bildiginiz klasik kokmayan beyaz ekmek, beyaz leblebi , elma (kabuksuz) , ayva , patates yemegi , tost bunlar iyi geliyo canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…