- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsinnnnler gelsinnnlerrrAyyy inşallah![]()
Selam kızlar... bugün 7+5 iz...Haftaya Cumartesi doktor kontrolümüz var. Çok heyecanlıyız.Resmen tekrar görmek için çıldırıyoruz
..
RabiaGunes cok sevindim iyi haberlerine.. ❤
Selam kızlar... bugün 7+5 iz...Haftaya Cumartesi doktor kontrolümüz var. Çok heyecanlıyız.Resmen tekrar görmek için çıldırıyoruz
..
RabiaGunes cok sevindim iyi haberlerine.. ❤
Canimmm hakkınzda Hayırlısı olsun üzüldüm ama önce sağlık Rabbim bı yola koyacaktr alacak nefesi varsa Rabbim korur ne diyeceğimi bilemdim açıkçası ama insAllah sağlıklı olan bebeğin ve sen sağlıkla ilerlersnz bu durumda Rabbim herşeyin hayırlısını versinGünaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
İlk öncelikle bebegını kaybetmıs biri olarak seni cok ıyı anlıyorum cnm Allah yardımcın olsun zor ama ınankı en azından o bıtaneye tutunucaksın ıkısıde evlat ayıramazsın evet ama Allah bunu yazdıysa mecburuz maalesef ıns hakkında hayırlısı olsun sen 24.haftaya kdr kendını sıkma bak kasılmaların olur allah korusun benım basıma geldı cok dıkkat et kendıne bebeklerın ıcınGünaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Hadi hayırlısı cnm işte insAllah döllenme olmuştur da tutunur gelmez adetin en kötü bı haftan var daha iğne etkisi 14 gün sonra geçiyor diyorlarKızlar bıgun goguslerım dokununca acıyor ve hafıf sızlıyor ıgnenın 7.gunu adetmı gelcek acaba yakında dun duphaston bıttı 3 4 gun ıcınde adet olunuyo dıye duydum o bıtınce ama ıgne etkısı var daha nasıl olcak bılmıyorum bana akıl verın
Dusundugum bısey yok persembe dr a gıdıcem yumurta catlamısmı gorcem artık olmadı bebek ıcın prof a gıdıcem asılama denıcem olmadı buay bebek ıcın %1 ıhtımal verıyorum kendıme cnmHadi hayırlısı cnm işte insAllah döllenme olmuştur da tutunur gelmez adetin en kötü bı haftan var daha iğne etkisi 14 gün sonra geçiyor diyorlar
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Üzülme diyemiyorum çünkü ben bile buradan ne kadar üzüldüm. Hayatın içinde yaşayan sensin. Ancak ileride senin için de bebek için de daha zor bir yaşam olacaksa belki şimdiden olacaklar daha hayırlıdır. Rabbim yardımcınız olsun.Günaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Hayırlısı olsun kuzum o %1 ihtimal tutar belki belli olmazDusundugum bısey yok persembe dr a gıdıcem yumurta catlamısmı gorcem artık olmadı bebek ıcın prof a gıdıcem asılama denıcem olmadı buay bebek ıcın %1 ıhtımal verıyorum kendıme cnm
Canım okuyunca çok üzüldüm inanGünaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Hayırlısı olsun cnm dogurabılceksem zamanında olsun tabı Allah buyukHayırlısı olsun kuzum o %1 ihtimal tutar belki belli olmaz![]()
Öyle cnm sağlıkla hayırlısıyla olsun insAllahHayırlısı olsun cnm dogurabılceksem zamanında olsun tabı Allah buyuk
Çok üzüldüm ama Allah büyük mutlaka bir sebebi vardır böyle olmasının.Dualarım sizinle.Moralinizi bozmayın demek yersiz ancak içinizi ferah tutun.Günaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Canim cok uzgunum senin icin , ama sen elinden gelen herseyi yapdin bundan sonrasini Allah biliyor , uzme kendini bi melegin cennette sefaatci olcak sana bi melegin de seninle olcak sana yoldas olcak , cok zor biliyorum anliyorum seni ama uzulmen sana da diger bebegine zarar verebilir , basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz hayat bu , Herseyde vardir bir hayir insallah bi an once toparlarsin kendini kuzumGünaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese