- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen mi hamilekızlar nerdesinizzzzz
Hayırlı olsun canım maşallah
evet canm hamile 44 yasinda valla dogurcak ben gözüm yasli yalvarirken olsun diye nasip isteAnnen mi hamileannen kaç yaşında, şu Allah'ın işine bak , Rabbim hayırlısını versin canım ne olacak peki
aminnn ama bir garip oldum yaHayırlı olsun canım maşallahdarısı bizlerin başına
Anlıyorum seni canım bende böyle bir haber alsam ne diyim garip olurdum. Yiyecek ekmeği varmış demekki.aminnn ama bir garip oldum ya
aynen oyle canım annem bana soylemedi başta üzülürüm diye bende çok cabaliyorum kalmak icin ya gecen ayki klomen igneden sonra negatif gördüm malum hıçkıra hickira aglamistim meğer sen annemde hamileymis ama diyememis bana bugun de diyo ben hissediyorim sene bu ay hamile kalacaksın diyeAnlıyorum seni canım bende böyle bir haber alsam ne diyim garip olurdum. Yiyecek ekmeği varmış demekki.
Nasıl desin kadıncağız ona da hak vermek lazım. Seni düşünüyor ama Allahın işine karışılmıyor ki canım. Bende çok ağladım çok isyan ettim yeri geldiğinde Allah biliyor. Yine 5.aşılamadayım. Hem ağlarım hem giderim gibi olduaynen oyle canım annem bana soylemedi başta üzülürüm diye bende çok cabaliyorum kalmak icin ya gecen ayki klomen igneden sonra negatif gördüm malum hıçkıra hickira aglamistim meğer sen annemde hamileymis ama diyememis bana bugun de diyo ben hissediyorim sene bu ay hamile kalacaksın diye
hakli tabi canım inşallah bana da nasip.olurNasıl desin kadıncağız ona da hak vermek lazım. Seni düşünüyor ama Allahın işine karışılmıyor ki canım. Bende çok ağladım çok isyan ettim yeri geldiğinde Allah biliyor. Yine 5.aşılamadayım. Hem ağlarım hem giderim gibi oldu![]()
Masaallah canim niye uzuluyorsun. Sevinc gozyaslaridir umarim. Planli bir hamilelik degilmiydi ?
Bebegim annenin bol bol duasino almaya calis. Hamilenin duasi kabul olur. Onun gonlu senden ne kadar razi olursa rabbim sana o kadar ikramda bulunurhakli tabi canım inşallah bana da nasip.olur
hakli tabi canım inşallah bana da nasip.olur
Canım senin bu ay nasıl geçti? Neler yaptın,ne asamadasin?Hala olamadımgöğüslerimde acımıyo hiç. Sadece çok akıntım var uzayan yumurtlama akıntısı gibi. Çatlamayan yumurtalarım mı çatladı acaba ya. Al sana pcos işte
![]()
Bebeğimm ben de özledim. Bugün sancılıydım yattım hep. Gözümü açar açmaz bakıyorum forumaLaRisaCca ozledim kizz seni
Aaa ne diyeceğimi bilemedim
Geçmiş mesajları okurken senin de durumunu öğrendim, Rabbim bir daha korkulacak şeyler yasatmasin canım, evlatlarımizi bize bağışlasın, bizi onlara , onları da bize hayırlı eylesinBebeğimm ben de özledim. Bugün sancılıydım yattım hep. Gözümü açar açmaz bakıyorum foruma![]()