• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annen mi hamile 😯 annen kaç yaşında, şu Allah'ın işine bak , Rabbim hayırlısını versin canım ne olacak peki
evet canm hamile 44 yasinda valla dogurcak ben gözüm yasli yalvarirken olsun diye nasip iste

Anlıyorum seni canım bende böyle bir haber alsam ne diyim garip olurdum. Yiyecek ekmeği varmış demekki.
aynen oyle canım annem bana soylemedi başta üzülürüm diye bende çok cabaliyorum kalmak icin ya gecen ayki klomen igneden sonra negatif gördüm malum hıçkıra hickira aglamistim meğer sen annemde hamileymis ama diyememis bana bugun de diyo ben hissediyorim sene bu ay hamile kalacaksın diye

aynen oyle canım annem bana soylemedi başta üzülürüm diye bende çok cabaliyorum kalmak icin ya gecen ayki klomen igneden sonra negatif gördüm malum hıçkıra hickira aglamistim meğer sen annemde hamileymis ama diyememis bana bugun de diyo ben hissediyorim sene bu ay hamile kalacaksın diye
Nasıl desin kadıncağız ona da hak vermek lazım. Seni düşünüyor ama Allahın işine karışılmıyor ki canım. Bende çok ağladım çok isyan ettim yeri geldiğinde Allah biliyor. Yine 5.aşılamadayım. Hem ağlarım hem giderim gibi oldu 😔

Nasıl desin kadıncağız ona da hak vermek lazım. Seni düşünüyor ama Allahın işine karışılmıyor ki canım. Bende çok ağladım çok isyan ettim yeri geldiğinde Allah biliyor. Yine 5.aşılamadayım. Hem ağlarım hem giderim gibi oldu 😔
hakli tabi canım inşallah bana da nasip.olur

hakli tabi canım inşallah bana da nasip.olur

Ay ne guzel yaa gencecik annen varr seni ne kdr minik dogurmuss hic bisey anlamamistir bile o zaman belkide. Planli miymis ben boyle 2 yakinimin hamile haberini aldgm ay hamile kaldim yani bu durumda seninde eli kulaginda. :) annen sana bol boll dua etsin

Bebeğimm ben de özledim. Bugün sancılıydım yattım hep. Gözümü açar açmaz bakıyorum foruma 🥰🤗
Geçmiş mesajları okurken senin de durumunu öğrendim, Rabbim bir daha korkulacak şeyler yasatmasin canım, evlatlarımizi bize bağışlasın, bizi onlara , onları da bize hayırlı eylesin

Back