- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.401
Zaten doktor bile dua ede ede yaptı aşılamayı, ben zaten son ana kadar okudum dediğin gibiHadi hayirli haberler insallahhh♥♥♥ Dua oku bol bolben kan verirken labaratuarda bile okudum ufledm heheheh
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten doktor bile dua ede ede yaptı aşılamayı, ben zaten son ana kadar okudum dediğin gibiHadi hayirli haberler insallahhh♥♥♥ Dua oku bol bolben kan verirken labaratuarda bile okudum ufledm heheheh
![]()
Valla kizlar bu topic ugurlu!
Zaten doktor bile dua ede ede yaptı aşılamayı, ben zaten son ana kadar okudum dediğin gibi11 kasım da test yap dedi , nasıl geçecek bilmem de günler...
![]()
Canım çokk sevindim Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve doğurmayı nasip etsinnnYaaa ne harika oyle bir doktora denk gelmen :) cok sanslisin ins hakkinizda hayirlisi olsunnn:))
Vsn
Canım çokk sevindim Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve doğurmayı nasip etsinnn![]()
Anladim canim. Peki doktor mu onermisti sana ?Preseed di aslinda aparati vardi ben attim onu vajinaya parmagimin ucuyla suruyodum hafif iceriye dogru
Benim en yakin haber aralik ayinda gelecek canimKesinlikle ugurlu baksana ne cok guzel haber aldikben diger kizlardan da en kisa zamanda boyle guzel suprizler bekliyorum sabirsizlikla hemde
![]()
Sen de öyle böyle sonunda gebe kalmışsınYaaa ne harika oyle bir doktora denk gelmen :) cok sanslisin ins hakkinizda hayirlisi olsunnn:))
Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhSen de öyle böyle sonunda gebe kalmışsıninşallah sıkıntılı günler geçti gitti, Rabbim sizlere kolay huzurlu gebelik nasıp etsin
![]()
Canımm hayırlı olsun inşallah kasım ayında bir güzel haber de senden gelirKızlar merhaba dün gece çatlatma iğnesi oldum,şuan hastahanedeyim birazdan aşılama olucam,bu İlk olacak , umarım müjdeler ile dönüş yaparız birbirimize
Ben çatlatma iğnesinin 13. Günü yapmıştım, erken gebelik testinde çıkmıştı canım. Tabi sonra normal test ve kan da yaptırdım aynı gün, yine pozitif çıktı. Ama benimkiler ikiz olduğu için çıkmış olabilir. BilmiyorumÇatlatma ignesinin 12. Günu henüz belirti yok ama test yapsam çıkar mı acaba ☺?
Sen de öyle böyle sonunda gebe kalmışsıninşallah sıkıntılı günler geçti gitti, Rabbim sizlere kolay huzurlu gebelik nasıp etsin
![]()
Bugün 13. Günum geçen hafta progestron bakıldı adetin 21. Günu 11. 7 çıkmış sonuç o yüzden umutsuzum bu ayda hamile olunca yükselir iş o değer öle biliyorumBen çatlatma iğnesinin 13. Günü yapmıştım, erken gebelik testinde çıkmıştı canım. Tabi sonra normal test ve kan da yaptırdım aynı gün, yine pozitif çıktı. Ama benimkiler ikiz olduğu için çıkmış olabilir. Bilmiyorumistersen biraz daha bekle
Benim en yakin haber aralik ayinda gelecek canim![]()
Insaallah tatlim. Rabbim daha fazla aratmasin insaallahOlsun kuzum hayirlisiyla gelsin de aralik da gelsin![]()
Sen hastaneye gittin mi kontrole falan canimHala olamadımgöğüslerimde acımıyo hiç. Sadece çok akıntım var uzayan yumurtlama akıntısı gibi. Çatlamayan yumurtalarım mı çatladı acaba ya. Al sana pcos işte
![]()
Hala olamadımgöğüslerimde acımıyo hiç. Sadece çok akıntım var uzayan yumurtlama akıntısı gibi. Çatlamayan yumurtalarım mı çatladı acaba ya. Al sana pcos işte
![]()